Přejít na obsah

56 hlasů

1. 1. Co vzbudilo pochvalu ?

• hodinky
      14
    • topanky
      42

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 48
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

No taky sem se divil protoze stala este za takovym tim prosklenym pultem. Tak ty myslis, ze to rika kazdymu a na ty boty vubec nevidi?

Jo, proste ti chtela vnutit starej bucek, tak tomu sla naproti, takhle to tutove bylo. Priste prijdes bosej a uvidis, ze ti zase pochvali boty. Ale to ty uz budes cekat, takze misto pozdravu ji reknes, ze zadnej starej bucek nechces. Uvidis, jak bude cumet.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Jo, proste ti chtela vnutit starej bucek, tak tomu sla naproti, takhle to tutove bylo. Priste prijdes bosej a uvidis, ze ti zase pochvali boty. Ale to ty uz budes cekat, takze misto pozdravu ji reknes, ze zadnej starej bucek nechces. Uvidis, jak bude cumet.

Tak spíš jen až pojedu kolem hodím do vejlohy cihlu. Děvka.

Odesláno

Tipuju topánky. Mě hodinky skoro nikdo nechválí, lidi to nezajímá, tak bych měl možná zapracovat na těch botách.

Odesláno

Hod tam radsi molotova Milisaku. Doufam, ze to nebylo u Plotu. Tam chodim moc rad.

Tuhle za mnou jel nejakej fesak v cervenym Mustangu a mel pekny hodinky i boty :) :-D

Odesláno

Hod tam radsi molotova Milisaku. Doufam, ze to nebylo u Plotu. Tam chodim moc rad.

Tuhle za mnou jel nejakej fesak v cervenym Mustangu a mel pekny hodinky i boty :) :-D

snad mu nechceš taky něco vnutit :)

Odesláno

jinak to byly určitě boty

ženy trpí představou, že délka chodidla souvisí s délkou penisu, takže kontrola nohou je mezi prvníma

mě nepochválí ani boty, mám vel.42 :(

Odesláno

snad mu nechceš taky něco vnutit :)

To bych si nedovolil :-D , ale mel babu kopnout dozpredele zepredu kdyz si z nej delala kozy.

Ja mam botu ve velikosti 45 a prdel si ze me delaj jen v hospode. Holt jsem jak hobit.

Návštěvník km.kmk
Odesláno

Taky znám jednu devku, co se na to vykašlala a šla dělat do Alberta.... ale je to poznat

Odesláno

Nějak nechápu smysl vlakna...nejaka soutěž? Nebo do kdy bude uvedena správná odpoved? Nebo...?

No jo. Nechcel som spoilerovat a nikoho ukratit o moznost vyjadrit sa :)

Je to tak ako ste viaceri skonstatovali a vysledok ankety zodpoveda realite. Nechcem zovseobecnovat, ale aj z vasich skusenosti vyplyva ze zenu zaujmeme dobrymi topankami a nie muzskym sperkom (hodinkami). Pre balicov zien mozno dobra sprava, predsalen tie topanky vyjdu lacnejsie ako hodinky :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...