N4M Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Jsem si dnes cestou do práce všiml, že máme v ulici nějakej antík. A jelikož jsem měl chvíli čas, tak jsem i zpomalil a prohlédl si výlohu... Omega Speedmaster, IWC, Patek Philippe, Ulysse Nardin a nějaké staré zlaté cibule. Nakoukl jsem dovnitř a u pultu obsluhovali nějakýho rusáka, který obdivoval nějaké staré zlaté cibule. Ale ne jen tak nějaké, ale s minutovou repeticí! Pánové, to vám byl krásnej zvuk, když to začalo repeticovat (krásný slofíško, co?) - tedy bimbat. Fakt Ale hádám, že ceny nebyly z nejlevnějších - máte s tímto antikem někdo zkušenost? Link to post Share on other sites
rorda Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 (edited) Tenhle antik má můj bejvalej spolužák z vejšky, asi se za nim budu muset podívat, tuhle mě zval na kafe, když jsem šel kolem ... Edited January 15, 2008 by rorda Link to post Share on other sites
Tazatel Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 rorda: Máš dobré kamarády, já bych tam chodil na kafe obden Link to post Share on other sites
N4M Posted January 15, 2008 Author Report Share Posted January 15, 2008 Já chci taky antik s nehoráznejma cenama a ještě k tomu v centru Prahy Link to post Share on other sites
Recommended Posts