Přejít na obsah

Audemars Piguet Royal Oak 15400ST


Josef01

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 72
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Musím říci, že na živo jsou fakt kulervoucí a na mojí dětské ruce /stejná jako má Josef/ dělaly dojem větších hodinek. Všechno sedělo, jako prdel na hrnci. Jenom bych nevěděl, jestli je nosit nahoru cifrem, nebo průhledem.

Každopádně ještě jednou gratuliji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Samozřejmě že časem z člověka vyprchá prvotní nadšení ale já zase nejsem tak promiskuitní, takže to nadšení určitě nějakou dobu vydrží, pak to může být přátelství na celý život, uvidíme.. Tenhle nákup nebyl nějaký náhlý impuls, o těch hodinkách se přemýšlel už poměrně dlouho, bohužel cenově šly hodně nahoru za posledních pár let, takže list price 17 tis. EUR drží člověka dlouho na uzdě. Nakonec jsem potřeboval změnu a odhodlal jsem se k tomu. Je zvláštní, že když jsem si je poprvé naživo prohlížel, přišly takové normální, teprve jak jsem je začal nosit a fotit a objevil jsem tu dokonalost v každém detailu, to jak sedí na ruce a jak dokáží skvěle "pracovat" se světlem, pak se mi zalíbily daleko více. Výrobce je seřídil dobře, tak jak se má, přes den při nošení jdou do minusu a v noci položené do plusu, takže za 4 dny udělaly 2 sekundy rozdíl od správného času. Je jasné, že reálnější hodnoty budou mít tak za 2 měsíce chodu, tak uvidíme.

post-11110-0-32000200-1488871470_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přiznám se, že ta cena mně uzemnila ( ale očekával jsem to ), ale když jednou uděláš rozhodnutí, tak je paráda, že jsi ho dotáhl. Jsou fakt parádní a tohle vlákno projíždím kvůli fotkám několikrát denně a kochám se.

Ať ti to nadšení z hodinek vydrží co nejdéle, na přátelství máš moře času pak :-)).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Super rozbor a paradni cteni Josefe, hlavne nadherne hodinky. To lesteni na AP pokud uz se dela tak presne jak jsi rikal, musi to delat primo AP ve Svajcu nedaval bych to ani sebelepsim hodinarum protoze ten specificky jemny brus a ty hrany hlavne na lunete jsou to nejtezsi, videl jsem jiz par apecek a vzdy poznam jestli to lestil nejaky neumetel. Dobrym indikatorem je luneta sebemensi zaobleni hran uz je spatne nebo sleduji vzdy vzdalenost od sroubku k hrane lestene plochy tam se nadherne pozna i napriklad to ze byli lestene vicekrat (ubytek materialu) a nebo hur ze mu to vylozene laicky receno ''sklouzne'' a je z toho prasarna. Nektere apecka hlavne od Italu co se je snazi dat do stavu novych na chrono24 jsou kulate hrozne. 
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...