Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

S jasne modrym AR a jen vnitrnim me nic moc nenapada. Jako nutna podminka mi to ale prijde zvlastni, zas tak bych na tom netrval. Ale budiz...

• Odpovědi 140
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Jen se mi to libí, myslím, že to s hodinek udělá rázem o třídu lepší hodinky. Nic víc. Stejně jako větší kola na autě, prakticky je to k ničemu, ale je to hezký.

Upraveno uživatelem shewcza
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj,

Tak mám dva favority a nemohu se rozhodnout, proto bych potřeboval trochu popostrčit (poradit). Jsou to seiko sumo SBDC033 a nebo Steinhart ocean 500. Zajímá mě který mají lepší strojek? Jak jsou na tom se zpracováním a vše co Vás napadne. Předem děkuji snad už to rozlousknu.

Odesláno

Jo to vím a Steinhart 43mm, ale to není zásadní rozdíl. Mám ruku 18-19cm. Spíš mi jde o to jestli by je někdo nemohl srovnat. Nejlépe někdo kdo je měl oboje na ruce a může objektivně posoudit nedostatky či vyzdvihnout maličkosti. Safír mě trochu mrzí, ale ten bych obědnal a až by se mi podařilo škrábnout Hardlex, tak bych ho tam nechal dát. Díky za reakci

Odesláno

Hodinky jako takové (ocean premium) se mi líbí moc, ale nemohu se naučit mít rád tu značku. Hodně jsem o tom přemýšlel, hodinky jsem měl už i na ruce, ale asi to nepůjde. Prostě s tou značkou nesympatizuji. Takže zbývá SEIKO. Tam se mi líbí Suma a Želvy. V pátek pojedu do Brna tak je tam snad někde budou mít, abych je viděl na živo a mohl je porovnat na ruce. Nemohu se rozhodnout, který tvar pouzdra se mi líbí víc. Jinak jsou na tom hodně podobně ne? Vyčetl jsem, že by měly mít jiný strojek, ale já jakožto začátečník stejně nepoznám rozdíl a taky že želvy mají širší tah. Jinak jsem na nic jiného nepřišel. Je to tak, nebo je ještě něco v čem se liší?

• po 3 týdnech...
Odesláno

Ahoj,

všem moc díky za rady. Hodně jsem četl a studoval tady na foru. Děkuji váženému členovi "Edas"-ovi, který mi sprostředkoval, abych mohl vidět na vlastní oči, to co vlastně chci. Potom také speciální díky váženému členovi "Tano"-vi za jeho trpělivost s mými všetečnými dotazy a taky za fotky. Speciální díky také "Radik"-ovi, jakožto bývalému majiteli, který mi hodinky přivezl až pod nos. Děkuji Vám všem. Nakonec jsem se rozhodoval mezi dvěma favority a sice Steinhart ocean 500 a Seiko sumo. Vyhrály to seika a jsem moc rád. Ještě jednou všem děkuji, že jste mi vymluvili ty quartzky, snad budou suma sloužit k mé spokojenosti.

post-21215-0-26711700-1492269631_thumb.jpg

Odesláno

Moc pekne Seiko, budu drzet palce, at Ti slouzi k plne spokojenosti!!

Jsem rad, ze to vyhrala seika.

A neprehanej, tech par rozmazanych fotek nestoji za rec ;)

Odesláno

Ješte koupím Crafter blue v navy blue a budu celkem spokojenej parchant :-) ale nevylučuji, že ty Steinharty nepřikoupím. Jo a myslím, že i nějaký pilotky bych uživil. :-D

Odesláno

Těšilo mě, užívej si je :)

Ahoj,

všem moc díky za rady. Hodně jsem četl a studoval tady na foru. Děkuji váženému členovi "Edas"-ovi, který mi sprostředkoval, abych mohl vidět na vlastní oči, to co vlastně chci. Potom také speciální díky váženému členovi "Tano"-vi za jeho trpělivost s mými všetečnými dotazy a taky za fotky. Speciální díky také "Radik"-ovi, jakožto bývalému majiteli, který mi hodinky přivezl až pod nos. Děkuji Vám všem. Nakonec jsem se rozhodoval mezi dvěma favority a sice Steinhart ocean 500 a Seiko sumo. Vyhrály to seika a jsem moc rád. Ještě jednou všem děkuji, že jste mi vymluvili ty quartzky, snad budou suma sloužit k mé spokojenosti.

Odesláno

Musím počkat na lepší světlo, ale už se nemohu dočkat. Suma jsou úžasně fotogenické. Až vyleze slunko, tak opráším zrcadlovku. Zatím trénuji jen pod umělým osvětlením a pouze s mobilem.

Radku, fakt díky. A všem ostatním díky za gratulace. Už teď vím, že nebudu spát a budu sledovat luminescenci jak pohasíná :-D

post-21215-0-94236100-1492279803_thumb.jpg

post-21215-0-85342200-1492279935_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Memáš za co:) Mám štěstí, že SDGM003, co mi zůstaly, luminiscenci vůbec nemají a já můžu jít v klidu spát :D

Upraveno uživatelem Radik
Odesláno

Ahoj,

To je krasny vysledek hledani prvnich automatu. Paradni vyber

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Po letech...
Odesláno

Našel jsem tady své vlákno kde jsem vybíral první automaty 🙂 docela sranda čtení a měli jste pravdu. Bohužel, nebo buhudík jsem neneposlechnul

2018:20180120_133932-01.thumb.jpeg.30abdc4953b6a6ffaf8459f907f5ab44.jpeg

20180716_200605-02.thumb.jpeg.40f676d484de4524fcbe12145cb76ab7.jpeg

2019:

20190313_133747-01.thumb.jpeg.f4f991eaa41d79b1e1716c794d4f9bb3.jpeg

A to jsem zoho spoustu vynechal. Jen pro představu a v kontextu toho co jsem psal 2017 je to úsměvné 🙂

Odesláno

Docela rychlý vývoj chronomagora :)

2017 - 20k je zatím moje morální maximum, které jsem si ve své mysli odůvodnil za hodinky utratit. 30 tisíc je už fakt strašnej ranec.

2018 - Seiko MM & Omega SMP

2019 - Omega PO

2023 - Tudor, Rolex, atd.

Tímhle tempem budeš za chvíli vybírat nové Pateky, AP nebo VC :D

Měl jsi tenkrát poslechnout a jak sis koupil Suma, tak to tu zavřít a už se nevracet :D

Odesláno

@shewcza zábavné čítanie 🙂 Cesty chronomagora sú nevyspytateľné. Pred pár dňami som sa pobavil aj na sebe, keď som kamarátovi (tiež pacientovi z chronomagu) posielal fotku mojej (virtuálnej) hodinkovnice spred 2 rokov 😄 No je fajn, že asi všetci máme nejaké morálne hranice, cez ktorú sumu iste neprelezieme a nakoniec ju násobne prekročíme skôr, ako dopíšeme daný príspevok 🙂

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...