Přejít na obsah

Orlik 38


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 250
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

To uz je jejich komercni model a jejich riziko, ze se na ne zakaznici vykaslou. Princip zustava stejny,

Jenže třeba u Moonů je to trošku jinak, dělají standardní model, v podstatě skoro shodný s původními hodinkami a občas přijdou s tématickou limitkou. Tohle opravdu u Orlíků nevidím. Naopak, udělají jako limitku hodinky, které normálně neprodávají, čímž samozřejmě zvyšují její atraktivitu v očích potenciálních zájemců a když si pak zřejmě tady přečtou, že by to mohlo jít na odbyt, tak to pustěj ven a majitelé limitky se můžou jít klouzat. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty neustálé diskuse o tom, zda jsou současné Primky předražené nebo nikoli, jsou fascinující. Firma dlouhodobě stabilně funguje, tzn. lidi si to kupují, tj. jsou ochotni za to zaplatit. Takže cena je OK. To, že si někdo raději za tu cenu koupí něco jiného, není argument. Orlíky vnímám jako krásné hodinky, ale za tu cenu bych je nekoupil. To neznamená, že ta cena je špatně, prostě jen mám jiné priority. Je fajn, že Prim existuje a přeju jim do budoucna jen dobré.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nikde jsem nepsal o "skvěle prosperující firmě". Ale zjevně to je firma, která, jak jsem psal, dlouhodobě stabilně funguje a má své zákazníky. Možná by mohli vydělávat víc, kdyby třeba jen  montovali hodinky z asijských komponentů a prodávali je za lidovější ceny (i když v tomto segmentu je velká konkurence), ale dělají to tak, jak to dělají a podle mě je to OK. Samozřejmě, že by to mohli dělat i lépe (to ostatně platí vždy a pro každého), a třeba jednou budou. Za mě ale dobrý.

 

Ako neprajem im nic zleho, kto ma pozna vie, ze nejeden ich zazrak vlastnim, ale za vzor skvele prosperujucej firmy by som ich zrovna nedaval :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak za mě paráda, že dali dohromady strojek s mimostředkou a ty orlíky hned vypadají opravdu orlíkově, snad i spartaky retro začnou vypadat spartakovsky.

 

Těch nápisů kolem mimostředky se  fakt pokaždý leknu, ale je to spíš nezvykem, myslím, že ciferník to oživuje a tak jako military účelově uvolňuje jeho geometrii, ale divný to je - čekal bych, že když ten nápis na diváka tak řve, že tam napíší něco k antropoidu, ale oni tam dají účelově rozvitou banalitu navíc plnou zkratek ( to je sice military, že), ale tohle je už považuju za chybu.

 

Ty věčný oficální limitky na vykřičená témata, se kterými nemá prim nic společného, jsou kontroversní, a zavání mi zneužíváním cizího peří k prodejním účelům. Nelíbí se mi to, měli by ukázat, že mají na víc. Například, kdyby se hodinky jmenovaly po jiném výsadku, bylo by to méně prvoplánové a pro mne přijatelnější.

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...