Přejít na obsah

Ukažte svoje Steinhart


vE13Lius

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 1,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Paráda, Míro. Já jsem tušil, že ti díky titanu budou dobře sedět. Ano, spona je opravdu tmavší. Není to ale na závadu. Po měsíci na ní nenechal kancldyving sebemenší stopu. A moje ETA se vejde do +4,5 s za den.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasný, trochu mě to jenom překvapilo, protože jsem myslel, že po té hromadě fotek a videí, co jsem viděl, je znám líp jak výrobce. :D

Jinak v tom nevidím problém. Spíš mě jen zajímalo, jestli to tak je, a nebo mou sponu někdo nedodělal. :D

Jinak hodinky fakt dobrý. Za tu cenu jim těžko něco vytknout. Průhled se mi líbí, strojek už vypadá trochu k světu i rotor pěknej. Lumi super, jak odstín, tak svítivost i to, že je i ve vložce lunety. Keramika cajk, klenutej safír taky. Co víc si za ty peníze člověk může přát. Dokonce nevím čím to je, ale z nějakýho důvodu mi taky přijde jako bych je měl už dobu a hned jsem si na ně tak nějak zvykl. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Míro moje ETA dělá +6s/den, ale z železnou pravidelností a odkládání nemá na přesnost vliv . Lumi opravdu svítí celou noc a safír je přímo nakažlivý .Hlavně se mi líbí jeho odlesky a barevnost . Poslední dobou při střídání stejně zase hrábnu brzy pro Oceány :-) .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moje Eta dela +15 se železnou pravidelností a odkládání nemá na přesnost vliv (pujcil jsem si vetu) :(

Jsem z toho rekneme rozladen.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tano , ale ty máš ještě ty se Soprodem ne ?? Tak je nech trochu poladit . Já kdysi nechal u nás seřídit Orisky a pak dělaly 2s/den .A to se mi ještě hodinář omlouval, že na to neměl delší čas, aby to bylo ještě lepší .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nene, mam tam uz Eta. Poladit je asi necham.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jste mě dostali. :D

Jde vidět že jsi moje krevní skupina. Myslím že sis nemohl líp vybrat od teto značky. Tyto taky planuju jednou, tak třeba až je budeš prodávat :-D 

Upraveno uživatelem 01axel01
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, jsem tu novy, zatim se rozkoukavam, tak omluvte moje nevedomosti :tongue_ss:  Nedavno jsem se rozhodnul, ze musim mit nejake pekne automat hodinky, vlastne nejdriv jsem chtel Primky Army, ale jak jsem byl zde upozornen, tak to jsou cinske smejdy, takze jsem od nich rychle ustoupil. Vlstne jsem velice rad, ze to tak dopadlo. Dostal jsem par tipu na vyrobce hodinek, a jako nejvic se mi prave libi znacka Steinhart. Proste z tech hodinek kouka opravdu krasne zpracovani a vypadaji uzasne. Jka jsem ted projizdel vase fotky, tak jsem proste rozhodnuty ze je musim mit. To kazdy urcite zna, tenhle pocit hehe.

 

Jinak abych jen nezvanil, jsem nenarocny uzivatel, proto na hodinkach nepotrebuju pretaceni lunetu a nejake prkotiny, takze  hlavne cas a datum, to mi staci bohate. Na kraviny mam mobil. Proto se hodne zamyslim nad tim, poridit ty levnejsi verze, ktere se mi vazne libi :  

https://www.chronoshop.cz/steinhart-potapecske/steinhart-ocean-1-black

 

Co se chci zeptat, vidim ze to ma kapanek jinaci strojek,nez ty drahsi oceany. Zajimalo by me, jestli je to o dost horsi a nebo se nemusim bat. Nejak se mi nechce asi davat za hodinky 15tis, jsem trosku i omezen financne, jestli rozumite.

Podle me, bych rekl ze kdyz je to made in Swiss, tak bych se nemusel vubec niceho bat, ale za zeptani nic nedam.

 

Diky za reakce, doufam ze se brzo stanu majitelen tehle znacky. Jen se nechci unahlit v tomhle rozhodnuti, protoze takove hodinky vydrzi urcite roky a roky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Šnuptychl: Pokud se rozhodneš právě pro vybrané hodinky, chybu rozhodně neuděláš. Za své peníze dostaneš kvalitní zpracování i strojek. ETA 2824-2 je asi nejrozšířenější švýcarský kalibr prověřený desíkami let a milióny hodinek, ve kterých tiká. Tyhle hodinky jsou prostě sázka na jistotu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...