Jump to content

Recommended Posts

Posted

Protože jsem se stal nedávno hrdým majitelem hodinek značky Steinhart a přijde mi, že je nást tu celkem dost, dovolím si založit tohle vlákno a zároveň vykopávám. Steinhart Ocean One Legacy - dělají úžasných 1.1s děnně do mínusu (mým největším strašákem před koupí automatů byla právě přesnost), doufám, že to tak dlouho zůstane :)

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Tak ta druhá fotka je fakt supr..hodně to se mnou cloumalo, když byly v prodeji a teď toho docela lituju :)

Posted

Mám teď v prodejním vláknu OOV a jsem z toho rozpolcenej. Přesnost cca +2-5s nemá v týhle cenový kategorii obdoby. V podstatě kopírujou odchylku x násobně dražších COSC certifikovanejch Omeg.  

Posted

Hodinky pekny, diky absenci data jsem zatim nemel koule si je poridit. Nejsem tu ale naposledy, ze :-)))

Posted

Díky. Taky jsem se popravdě rozhodoval celkem dlouho, na fotkách na mě hodinky nepůsobili úplně jako must have. Pak jsem je ale ukázal přitelkyni a ta mě naštěstí popíchla :). Jakmile jsem je spatřil na živo, dítě ve mě skákalo štěstím protože jsou v reálu mnohem hezčí než na fotkách. Nevím, jestli Ti to pomohlo  :D  :cheers:.

Tak ta druhá fotka je fakt supr..hodně to se mnou cloumalo, když byly v prodeji a teď toho docela lituju :)

Je to tak, hodně příjemě mě to překvapilo. 

Mám teď v prodejním vláknu OOV a jsem z toho rozpolcenej. Přesnost cca +2-5s nemá v týhle cenový kategorii obdoby. V podstatě kopírujou odchylku x násobně dražších COSC certifikovanejch Omeg.  

Datum by se mi chvílemi taky hodil, ale zrovna tenhle cirf si myslím, že by ho neskousl.

Hodinky pekny, diky absenci data jsem zatim nemel koule si je poridit. Nejsem tu ale naposledy, ze :-)))

Posted

500 s ETA 2892-2 TOP.

Posted

Tak at tikaj a jsou vporadku.

Diky moc.

Posted

Taky gratuluju a do buducnosti o nich přemýšlím.

Když tak prosím tě napiš jak nabíhá korunka na závit a jestli je závit dostatečně dlouhý,respektivě kolik otáček korunky je do plného zatažení.

Díky.

Posted

Korunka nabiha dobre, seda si na zavit bezproblemu. Zavit ma 5 otocek do plna utazeny. Jestli je to ale dlouhy zavit, to ti nepovim.

Posted

Tano ,tedy jako lámeš mě :-) ..Už jsem se na ně byl podívat osobně v Chronoshopu a opravdu mě vrtají hlavou ... Ten strojek je za ty peníze parádní .

Posted

Tano ,tedy jako lámeš mě :-) ..Už jsem se na ně byl podívat osobně v Chronoshopu a opravdu mě vrtají hlavou ... Ten strojek je za ty peníze parádní .

Pokud se Ti libi... :)

Souhlas, ten strojek za ty love jen tak nenajdes.

Posted

Jako viděl jsem je v Omegách ...Jo líbili se mi .Jen mě odrazoval ten titan .Ale jinak přehledný a to mám rád .

Posted

Jako viděl jsem je v Omegách ...Jo líbili se mi .Jen mě odrazoval ten titan .Ale jinak přehledný a to mám rád .

Titan? Proc? Podle me dobry matros na tool kukacky.

Posted

šrámy jsou už navěky .... Ale výhoda je ta váha ..No jak jsem psal, asi na ně dojde :-) ..

Posted

šrámy jsou už navěky .... Ale výhoda je ta váha ..No jak jsem psal, asi na ně dojde :-) ..

Sramy na sklicku a na lunete mit nebudes a zbytek? :) kaslat na to, ne?

Posted

Po více jak roce návštěva u Kubsona za účelem nákupu léta vytoužených štajnů,

nakonec jsem odešel se čtyřiačtyřicítkou. Větší velikost na moji ruku sedne více,

safírová luneta je prostě nepřehlédnutelná, a ty barvy, ty barvy, to se prostě

musí vidět naživo .... :)

Za ty prachy ...

Pár rychlocvaků vokousaným ovocem