Wendellin Posted April 5 Report Share Posted April 5 Tak to trochu oživíme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ředitel Posted April 19 Report Share Posted April 19 ..tak další kousek.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tos Posted April 19 Report Share Posted April 19 (edited) před 5 hodinami, Ředitel napsal: ..tak další kousek.. Mno, ve světle Tvých předchozích akvizic překvapivá volba... Sám bych asi nenašel důvod k pořízení, leda by Günter udělal poctu "noudejt" subů 5512 nebo - ještě líp - 5513 (míň textu nad pozicí 6). Docela by mě zajímalo, co Tě vedlo k prodeji IMHO krásnejch a výjimečnejch O1V black a pořízení týhle "konfekce" (nemyslím to zle, klidně mi to písni do SZ). Edited April 19 by Tos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ředitel Posted April 24 Report Share Posted April 24 ...krabička je plná a otázka co dál... ...koupit další krabičku, nebo něco vyměnit za jiné Steinhart... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spongebob Posted April 28 Report Share Posted April 28 (edited) Edited April 28 by Spongebob Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honzat Posted April 29 Report Share Posted April 29 Také uvažuji o Steihartech. Chci ale vidět na stroj, tak se mi výběr zužuje. Máte někdo 39 mm, jak vypadají na ruce? Původně jsem chtěl potápky od Tissot, ale mají Powermatic s variantou plastového kroku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spongebob Posted April 29 Report Share Posted April 29 před 6 hodinami, Honzat napsal: Také uvažuji o Steihartech. Chci ale vidět na stroj, tak se mi výběr zužuje. Máte někdo 39 mm, jak vypadají na ruce? Původně jsem chtěl potápky od Tissot, ale mají Powermatic s variantou plastového kroku. Ty moje průhled mají a strojek: Sellita SW300 élaboré Premium.. Ale jsou to 42mm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honzat Posted April 30 Report Share Posted April 30 42 je v pohodě, 42 hodinky mám teď a myslím, že jsou akorát, ale ty 39 nevím, jestli nejsou malé. Vyzkoušet není kde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geodet Posted April 30 Report Share Posted April 30 před 30 minutami, Honzat napsal: 42 je v pohodě, 42 hodinky mám teď a myslím, že jsou akorát, ale ty 39 nevím, jestli nejsou malé. Vyzkoušet není kde. Zajeď si do Chronoshopu. Zprvu se mi zdály malé, protože jsem přecházel z Monster Seiko 42 mm, ale už bych neměnil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honzat Posted April 30 Report Share Posted April 30 To jsou 39? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geodet Posted April 30 Report Share Posted April 30 před 33 minutami, Honzat napsal: To jsou 39? Jo, Steinhart Ocean One 39. Super hodinka. Už je mám přes 2 roky a prakticky je nesundám z ruky. Kupoval jsem je v Chronoshopu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spongebob Posted May 3 Report Share Posted May 3 To sklíčko je prostě pecka. Takový modrý AR jsem ještě neměl.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ředitel Posted May 3 Report Share Posted May 3 před 1 hodinou, Spongebob napsal: To sklíčko je prostě pecka. Takový modrý AR jsem ještě neměl.. ..jo, jsou tím hodně zajímavé a jak teď nosím hlavně O1Black, tak jsem na to úplně zapomněl. Musím je zitra taky nahodit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spongebob Posted May 5 Report Share Posted May 5 V 3. 5. 2024 v 20:33, Ředitel napsal: ..jo, jsou tím hodně zajímavé a jak teď nosím hlavně O1Black, tak jsem na to úplně zapomněl. Musím je zitra taky nahodit Pak se pochlub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spongebob Posted May 8 Report Share Posted May 8 Zatím furt na ruce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honzat Posted May 9 Report Share Posted May 9 před 12 hodinami, Spongebob napsal: Zatím furt na ruce Jsou pěkné, ještě váhám který model Steihartů si vyberu. Jak je na tom titan s odolností? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spongebob Posted May 9 Report Share Posted May 9 před 6 hodinami, Honzat napsal: Jsou pěkné, ještě váhám který model Steihartů si vyberu. Jak je na tom titan s odolností? Jsou to moje první titanovky, mám je asi týden a jsou z druhé ruky.. takže o tom ti fakt moc nepovím.. Ale doškrtanej tah je, takže určitě chytaj vlásečnice. Já je mám jako tooly na koždodenní nošení, tak mě to zas tak netrápí a vlastně už asi moc nový šrámy ani nepoznám. Luneta je ocel s keramikou a sklo safír takže tohle všechno je bez škrábanců a na to vlastně celej den kokuáš. Hlavně ta váha je super! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honzat Posted May 10 Report Share Posted May 10 Nedají se koupit samostatně průhledná dýnka na Steiharty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
childe Posted May 10 Report Share Posted May 10 Steinharty získané od jednoho místního člena. Jsou to moc hezké hodinky už se těším, že s nimi strávím nějaký čas Link to comment Share on other sites More sharing options...
childe Posted May 12 Report Share Posted May 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts