Jump to content

Ukažte svoje Steinhart

vE13Lius

Recommended Posts

• 2 weeks later...
před 5 hodinami, Ředitel napsal:

..tak další kousek..😀

20240419_183104.jpg

Mno, ve světle Tvých předchozích akvizic překvapivá volba... Sám bych asi nenašel důvod k pořízení, leda by Günter udělal poctu "noudejt" subů 5512 nebo - ještě líp - 5513 (míň textu nad pozicí 6). Docela by mě zajímalo, co Tě vedlo k prodeji IMHO krásnejch a výjimečnejch O1V black a pořízení týhle "konfekce" (nemyslím to zle, klidně mi to písni do SZ).

Edited by Tos

Také uvažuji o Steihartech. Chci ale vidět na stroj, tak se mi výběr zužuje. Máte někdo 39 mm, jak vypadají na ruce? Původně jsem chtěl potápky od Tissot, ale mají Powermatic s variantou plastového kroku. 

před 6 hodinami, Honzat napsal:

Také uvažuji o Steihartech. Chci ale vidět na stroj, tak se mi výběr zužuje. Máte někdo 39 mm, jak vypadají na ruce? Původně jsem chtěl potápky od Tissot, ale mají Powermatic s variantou plastového kroku. 

Ty moje průhled mají a strojek:

Sellita SW300 élaboré Premium.. 

Ale jsou to 42mm.

před 30 minutami, Honzat napsal:

42 je v pohodě, 42 hodinky mám teď a myslím, že jsou akorát, ale ty 39 nevím, jestli nejsou malé. Vyzkoušet není kde.

Zajeď si do Chronoshopu. Zprvu se mi zdály malé, protože jsem přecházel z Monster Seiko 42 mm, ale už bych neměnil.

IMG_20220208_120934.jpg

před 33 minutami, Honzat napsal:

To jsou 39?

Jo, Steinhart Ocean One 39. Super hodinka. Už je mám přes 2 roky a prakticky je nesundám z ruky. Kupoval jsem je v Chronoshopu.

před 1 hodinou, Spongebob napsal:

To sklíčko je prostě pecka. Takový modrý AR jsem ještě neměl..

Screenshot_20240503_183949_Gallery.jpg

..jo, jsou tím hodně zajímavé a jak teď nosím hlavně O1Black, tak jsem na to úplně zapomněl. Musím je zitra taky nahodit😀

V 3. 5. 2024 v 20:33, Ředitel napsal:

..jo, jsou tím hodně zajímavé a jak teď nosím hlavně O1Black, tak jsem na to úplně zapomněl. Musím je zitra taky nahodit😀

Pak se pochlub ;)

20240505_164243.jpg

před 12 hodinami, Spongebob napsal:

Zatím furt na ruce 🫠

20240508_185003.jpg

Jsou pěkné, ještě váhám který model Steihartů si vyberu. Jak je na tom titan s odolností?

před 6 hodinami, Honzat napsal:

Jsou pěkné, ještě váhám který model Steihartů si vyberu. Jak je na tom titan s odolností?

Jsou to moje první titanovky, mám je asi týden a jsou z druhé ruky.. :D takže o tom ti fakt moc nepovím..

Ale doškrtanej tah je, takže určitě chytaj vlásečnice. Já je mám jako tooly na koždodenní nošení, tak mě to zas tak netrápí a vlastně už asi moc nový šrámy ani nepoznám. Luneta je ocel s keramikou a sklo safír takže tohle všechno je bez škrábanců a na to vlastně celej den kokuáš. 

Hlavně ta váha je super! 

Steinharty získané od jednoho místního člena. Jsou to moc hezké hodinky 👍 už se těším, že s nimi strávím nějaký čas

IMG_20240510_162719.jpg