speslmbcz Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Hm, tak jsem dnes chtěl objednat AlpinerX, jenže jsem zjistil, že už je double set také vyprodán... :-( Tak asi nic, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lexa1 Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 Ahoj panove. Jsem tu novy a v hodinkach jsem uplnej zacatecnik, ale diky tomuhle vlaknu jsem se hnedka "zamiloval" do pilotek od Alpiny. Chtel bych se Vas zeptat, zda nekdo znate toto hodinarství (https://www.chrono24.cz/dealer/checkout-rating.htm?customerId=10003) ? Ma prave slvevy na vice modelu od Alpin a navic ma kamenej obchod v docela prijatelny vzdalenosti. Proto bych se na nej rad poptal, zda se vyplati vice zajimat. Omlouvam se ze to pisu sem, ale vhodne vlakno jsem primo pod touto znackou nenasel. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 13. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 Myslím, že zrovna od něj jsem také něco bral a bylo to v pohodě, jinak bych si určitě postěžoval a problém si pamatoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David1 Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 Myslím, že už tady od nich nakupovalo víc lidí, asi bez problému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin77 Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 Tak se kolegové hlásím do klubu majitelů Alpin... ;-)Převzal jsem štafetu zde od kolegy a nadělil si Startimery Sunburst... Nemůžu se na ně vynadívat. Jen budu muset pořešit jiný řemen, tenhle originál s motýlovou sponou mi bohužel moc nesedí na ruce... Doporučíte nějaký černý pilotní řemen? Děkuji.Moc pekny cifernik s antireflexem palec vzhuru Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin77 Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 Ahoj panove. Jsem tu novy a v hodinkach jsem uplnej zacatecnik, ale diky tomuhle vlaknu jsem se hnedka "zamiloval" do pilotek od Alpiny. Chtel bych se Vas zeptat, zda nekdo znate toto hodinarství (https://www.chrono24.cz/dealer/checkout-rating.htm?customerId=10003) ? Ma prave slvevy na vice modelu od Alpin a navic ma kamenej obchod v docela prijatelny vzdalenosti. Proto bych se na nej rad poptal, zda se vyplati vice zajimat. Omlouvam se ze to pisu sem, ale vhodne vlakno jsem primo pod touto znackou nenasel. DikyMiquel vse ok, kupoval jsem uz dvoje hodinky pres web, vse v naprostem poradku, hodinky do tydne doma Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2018 Blíží se víkend, tak ať je vydařený kamarádi ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 21. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2018 V jednoduchosti je síla. Pecka fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 Díky kolego, mám tu ještě jednu z pátku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2018 Úplně mrtvo tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2018 Úplně mrtvo tady.Pěkné fotky. ;-) Jinak já čekám na Alpinerxy, jak dorazí, tak tu přistanou. Ale Startimery taky snad ještě nějak pěkně nafotím a postnu sem... Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 2. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2018 Není mrtvo, jen nebyl čas, když flákání se bylo tak náročné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin77 Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Není mrtvo, jen nebyl čas, když flákání se bylo tak náročné Pekna kompozice Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Startimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarek.s Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2018 Pár dnešních foteček: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 14. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Martin77 - díky Jinak pánove pěkné foto, pěkné, staré dobré Divery jsem už dlouho neviděl a jsou libové! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarek.s Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Vcera jsem je cistil pred prodejem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Sakra, pěkné jsou. Ne že ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin77 Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 Tak nakonec tyhle jeste se mnou chvili zustanou Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chotis Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 Tak nakonec tyhle jeste se mnou chvili zustanouTyhle už bohužel ne (děkuji za obchod!), ale aspoň zůstávají na fóru, rychlé foto telefonem, už na starším řemenu po Archimedách...První příspěvek zde, první Alpiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se