Přejít na obsah

Bells

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 851
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ahoj panove. Jsem tu novy a v hodinkach jsem uplnej zacatecnik, ale diky tomuhle vlaknu jsem se hnedka "zamiloval" do pilotek od Alpiny. Chtel bych se Vas zeptat, zda nekdo znate toto hodinarství (https://www.chrono24.cz/dealer/checkout-rating.htm?customerId=10003) ? Ma prave slvevy na vice modelu od Alpin a navic ma kamenej obchod v docela prijatelny vzdalenosti. Proto bych se na nej rad poptal, zda se vyplati vice zajimat. Omlouvam se ze to pisu sem, ale vhodne vlakno jsem primo pod touto znackou nenasel. Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak se kolegové hlásím do klubu majitelů Alpin... ;-)

Převzal jsem štafetu zde od kolegy a nadělil si Startimery Sunburst... Nemůžu se na ně vynadívat. Jen budu muset pořešit jiný řemen, tenhle originál s motýlovou sponou mi bohužel moc nesedí na ruce... Doporučíte nějaký černý pilotní řemen? Děkuji.

Moc pekny cifernik s antireflexem palec vzhuru

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Ahoj panove. Jsem tu novy a v hodinkach jsem uplnej zacatecnik, ale diky tomuhle vlaknu jsem se hnedka "zamiloval" do pilotek od Alpiny. Chtel bych se Vas zeptat, zda nekdo znate toto hodinarství (https://www.chrono24.cz/dealer/checkout-rating.htm?customerId=10003) ? Ma prave slvevy na vice modelu od Alpin a navic ma kamenej obchod v docela prijatelny vzdalenosti. Proto bych se na nej rad poptal, zda se vyplati vice zajimat. Omlouvam se ze to pisu sem, ale vhodne vlakno jsem primo pod touto znackou nenasel. Diky

Miquel vse ok, kupoval jsem uz dvoje hodinky pres web, vse v naprostem poradku, hodinky do tydne doma

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Úplně mrtvo tady.

Pěkné fotky. ;-)

Jinak já čekám na Alpinerxy, jak dorazí, tak tu přistanou. Ale Startimery taky snad ještě nějak pěkně nafotím a postnu sem...

Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Tak nakonec tyhle jeste se mnou chvili zustanou

Tyhle už bohužel ne (děkuji za obchod!), ale aspoň zůstávají na fóru, rychlé foto telefonem, už na starším řemenu po Archimedách...

První příspěvek zde, první Alpiny :clap:

post-40508-0-18064000-1526421556_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...