marosh Odesláno 20. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2006 Už dlouho tady sedím a čučím na všechna ta chytrá slova odborníků. Sám začátečník, jsem se nedávno rozhodl, že si pořídím první automaty a začnu jako většina u Japončíků. Postupně jsme našel tři exempláře a váhám, těžce váhám. Které se Vám líbí nejvíc?
odklizec Odesláno 20. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2006 Ja mel v ruce ty druhe. Je to masivni zalezitost na zabijeni mamutu nebo nutnou sebeobranu (klasifikovanou jako vrazda) Osobne se mi vic libi ty druhe, kdyz uz kvuli niceho, tak kvuli ramiku kolem datumu. Datumovka bez ramiku mi prijde takova odflaknuta, nedotazena, neplasticka a celkove nepekna. I kdyz toto asi taky neni vrchol designu.
falkkon Odesláno 20. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2006 třetí,jen tak mimochodem-zase jsi na začátku že?
marosh Odesláno 20. dubna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 20. dubna 2006 To odklizec: Těma druhýma myslíš ty orange? Ptám se dost hloupě, protože mluvíš o ramíku kolem datumovky, ale jak se dívám, tak se dívám - žádný rámík na nich nevidím. Koukal jsem i na jiné fotečky na webu. Jsem snad slepyj?
babaq Odesláno 20. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2006 Třetí, rozhodně, kvůli ručičkám a hezčí datumce. To jsme ti ale pomohli v rozhodování, co? LOL!
dehyd Odesláno 20. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2006 Při rozhodování též třeba uvážit hlavní využití: č.1 je vzhledově více univerzální, vhodné ke "casual" oblečení, možná by se daly strávit i k obleku č.3 působí více "bombasticky" a nadupaně samy o sobě, takže OK k běžnému (spotovnějšímu) vzezření, ale např. k obleku už asi ne č.2 vylučuji, pokud to mají být primární hodinky na univerzální použití, (kvůli "divoké" barvě ciferníku), ty by byly vhodné spíše jako druhé, např. jen na sport atd.
PEtrS Odesláno 20. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2006 Ty treti mam a delaji mi vazne velkou radost. Jsou velke, napadne (uz se me spousta lidi ptala, co jsou zac) a moooc pekne
gandalf Odesláno 20. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2006 Chceš je "jen" nosit, nebo i na potápění?
African Odesláno 20. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2006 Za mě osobně ty třetí Příjemné, moc.
beny Odesláno 20. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2006 určitě ty třetí, už jenom proto, že si je chci taky pořídit, akorát přemýšlím o SKZ209 to je tmavě modrá varianta .Působí na mě " decentnějším" dojmem a mám pocit, že bych se to vůbec nebál vzít i k obleku
PEtrS Odesláno 20. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2006 beny> Taky pekne, ale u tech s oranzovymi ruckami se mi mnohem vic libi cerna datumovka.
African Odesláno 20. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2006 Na kolik vyjdou ty třetí? (se všemi poplatky:)
odklizec Odesláno 20. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2006 samozrejme jsem myslel ty treti prvni a druhe beru jako jedny, jen s jinou barvou ciferniku.
Kapo Odesláno 20. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2006 Ty první a "pořídit" jim rámeček k datumovce.
beny Odesláno 20. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2006 beny> Taky pekne, ale u tech s oranzovymi ruckami se mi mnohem vic libi cerna datumovka. no je pravda, že je malinko elegantnější , ale mě ta s bílým podkladem a stříbrným rámečkem připomíná hi-tech styl, jinak ty ručky vypadají dobře i potmě i když na tý fotce to bylo nasvýcený asi těsně před nafocením
PEtrS Odesláno 20. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2006 beny> Tyhle hodinky sviti skutecne hodne a dlouho - ta fotka neprehani. Jinak ja myslim, ze je fajn, ze se kazdemu libi neco jineho, ne?
LIMITED Odesláno 20. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2006 mám 209 - jsou těžký, fakt je cejtim na ruce, kvalitně udělané pouzdro, a opravdu dobře svítí, tah je pevnej - škoda že nemá víc možnosti posunu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se