Přejít na obsah

Bronzovky Elton PS 2- DayDate


Doporučené příspěvky

Zaměřovač, telemetr, nábojnice místo indexů, paráda, to je moc nápaditý detail. Dejdejt, na ten sem se těšil, samozřejmě jsem doufal v český den, což mě hodně mrzí. Muselo to dát vela práce, díky za to! Yobokies si umí udělat vlastní day věnec nebo ty španělský, co nabízejí, jsou od Seika přímo, víte někdo? Mohli bychom k nim dát poptávku.

Ten problém je dvojí : 1) Elton nechce sundat věnce a zase je nasadit, což chápu, protože větí, že by mohli něco pokazit a nemají náhradní díl

                                   2) Elton na věnce nechce tisknout, protože jsou z plastu, a tudíž s tím nemají zkušenost

 

A já bych to taky na nich nerad nechával.  Myslím, že objem objednávky ve stovkách kusů si můžem  dovolit jen pokud bychom objednávali samotné věnce, pokud se zvedne tsunami vlna mezi příznivci značky Seiko, bylo by to asi proveditelné. Nehodili jsme ještě flintu do žita, ale slíbit nemůžu. Byl by to pěkný bonus.

 Strojek není moc vysoký, působil na mne velmi tence. Domnívám se že při trošce dobré vůle se vejde pod standardní dýnko stejně, jako se vešla Myiota v Humbertech a leteckých. I kdyby ne, je to zanedbatelné- už jsem to řešil na lahváčích.

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Klobouk dolu pánové. Musím říct, že jste mě pěkně nasr..... Když jsem se dozvěděl, že v tom bude tikat Seiko tak jsem se tetelil blahem, že mám jasno a že si pěkně koupim jen verzi no date protože nevím proč, ale Seiko prostě obecně nemám rád ať už jakýkoliv model. No a pak se vytasíte s tim nádherným vizu celolumi s telemetrem a sem v hajzlu. Někde v zadu v hlavě to zacina svrbět a ten červík říká ,, dej tomu strojku šanci "

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám tu drobnou motivaci pro všechny seikaře a zároveň konzervy jako jsem já. Tzn. pro všechny, kteří ocení Seiko strojovnu v kombinaci s klasickým designem. Myslím, že verze s černým armovákem je prostě skvělá! :)

 

post-38421-0-21844200-1491746541_thumb.png post-38421-0-24243600-1491746301_thumb.png

Upraveno uživatelem Mikefux
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já myslím že návrhy jsou oba jasný, rámcově víme asi  kolik + - do toho investujem, proč ne- já si je rozhodně pořídím, a rozhodně oboje- prostě je MUSÍM mít. 

 

Otázka je, zda budem číslovat obě verze zvlášť, což bych byl asi šťasten protože samozřejmě, jak už to tak mám, potřebuju dvanáctky...prosím o případné hájení obvyklých čísel častých matadorů limitek   :notworthy:

 

Takže je to jasný : 1)  Straspol  (12) ,  PS2 Sniper DayDate + PS2 Classic DayDate

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, na finální ceny čekám už týden, zadal jsem ale znovu novou specifikaci s klasickým armovákem a tiskem telemetrické stupnice na ciferníku, tak to ještě kousek stáhneme. Já vím, kluci s nodatem trochu spěchají, tu limitku budu mít taky, ale ani tam zatím tabulku s náklady nemám- tohle záleží na Eltonu a na Vás a ne na mně. Od Eltonu se návrh dozvím snad  příští týden a mezi kolik účastníků se rozdělí náklady tady, to budu vědět až uzavřeme seznam - nechám cenu zatím  orientačně zpracovat na cca 30 účastníků. Ale obecně- s tím vším, co mají tyhle hodinky navíc, to nějakou tu kačku stát bude, to jinak nejde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...