Přejít na obsah

Bronzovky Elton PS 2- DayDate


Doporučené příspěvky

  • po 2 týdnech...

Pánové,

celý seznam a připravené strojky s českými věnci jsem předal do Eltonu, jak jsem zde psal. 17.6.jsem na to ještě zvlášť paní Kmínkovou upozornil mailem. Paní Kmínková mi obratem (25.6.) potvrdila převzetí a napsala mi doslova : 

 

 Dobrý den pane Staršile,

Strojky nám dorazily v pořádku. Děkujeme za seznam účastníků. Už je to delší dobu co jsme to spolu řešili a byl jste tady. Bohužel mezitím tady byly určité personální změny, proto to musíme s kolegy projít znovu, nacenění a konstrukčně s dodanými díly. V průběhu července by jsme se Vám ozvaly co a jak bude dál.

 

Přeji hezký den

 

Michaela Kmínková

Obchodní oddělení

 

Samozřejmě jsem ve své reakci předem projevil  nesouhlas s případným zdražením, odsouhlasil případné zlevnění limitky a upozornil na úsilí a organizaci, kterou už mám v projektu za sebou. Nevidím také důvod pro jakékoli technologické změny, když projekt byl již projednán a ujasněn. Patří k dobrému jménu firmy i přes personální změny držet kontinuitu zakázek a obchodních vztahů....Zatím se mi z Eltonu ,,neozvaly", no ale mají na to do konce července  ještě dva dny, tak trpělivě vyčkávám.  

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No.  Vydržel jsem se nezastřelit celý rok, tak to asi vydržím dál...

 

 

Divím se, že si vydržel nezastřelit je... :D

 

Nebo nezastřelit nejdříve je a pak sebe :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Abych pravdu řekl, mě to u Primu nepřekvapuje. Ale ono to asi dopadne dobre, jen to chce času a trpělivosti více než jinde. Hlavně aby ?dodrzely? technické specifikace. Třeba pak ta limitka bude o to cennější, když to stalo tolik úsilí..

Joe

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...