Přejít na obsah

Bronzovky Elton PS 2- DayDate


Doporučené příspěvky

  • po 3 týdnech...

Páni, už si ani nepamatuju, jestli jsem zaplatil zálohu, něco mi říká, že jo, tak sorry, jestli nejsem členem klubu, ale fakt nechcete udělat ten ciferník jen černej bez indexů a loga, jen s bílým okýnkem s date day - na těch fotkách to vypadá skvěle, s velkým odstupem nejlíp ze všech ostatních pokusů. Má to jasnou orientaci, garážový šarm, tah na bránu, odlišení od originálu, krásně vyniká pomerančová plasticita :D , prostě všechno, co očekávám od bomba limitky. Nějak mám pocit , že jste se zasekli na nepodstatných, ba nadbytečných detailech - mérkněte na to z nadhledu - oprostěte se - typografie cifru není potřeba, luneta je stejně neotáčivá a pro zoufalce, co musí přijít přesně do práce k orientaci víc, než dostatečná ...... logo je trapně komerční ...... lumi márkry jsou pro nedospělý skautíky ...... :D :D :D doufám, že jsem po letech pomohl...

 

 

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • po 2 týdnech...

Mrzí mě, jak se to táhne, cesta je fakt trnitá.

V této chvíli jsou nastříkané ciferníky u tiskaře, který zaručeně zvládá zvládá tamponový tisk (prošel jsem pár slepých uliček, většinou spousta keců a pak skutek utek). Čekám na zkompletované pouzdro, které mu dovezu, aby si poměřil v reálu vzdálenost indexů od armováku. Pak tisk. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
  • po měsíci...
  • po 3 týdnech...
V 25. 10. 2019 v 9:43, straspol napsal:

Účastníci LE CLASSIC, zaplaťte prosím zálohu ve výši 8000  Kč na ú.č.  342104002/5500 do řekněme třeba 14 dnů, ale čím dřív tím líp .

tohle byl classic

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...