Harwey Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2018 pekny stav https://aukro.cz/raritni-ruske-digitalni-elektronky-s-tahem-c-134-6926264917 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Snekofon Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2018 (upraveno) Ano, a musim rict ze na ne mam nalozeno ....a nerad to pisu, ale asi mne tvuj post ted nutil pridavat :-( Upraveno 9. dubna 2018 uživatelem Snekofon
mkshort Odesláno 9. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 9. dubna 2018 Pánové, nechci prudit, ale mám dojem, že je tu (možná nepsané) pravidlo neupozorňovat a nekomentovat probíhající aukce. Btw, taky na ně koukám, nicméně teď na to bylo upozorněno dalších x lidí a cena může jít zbytečně nahoru. Pouzdro pěkné, nicméně displej zdá se lehce kaput, vypadá to z fotek, že se odlupuje horní polarizační filtr. Dále upozorním na rizika koupě elektronik deklarovaných jako nefunkční, viz zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/105922-elektronika-5-???????????-?6-202/?p=2036905. Kdo nemá náhradní díly může, jak se říká, pěkně "splakat nad nejdělkem".
mkshort Odesláno 9. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 9. dubna 2018 Noooo, cena vyšroubovaná pěkně. Já do nich chtěl jít max za 500,- Kc. Pěkný pouzdro s tahem a špatně čitelným nebo nefunkčním displejem či úplně mrtvým modulem je zbytečně móóóc drahý. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mkshort Odesláno 9. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 9. dubna 2018 Pánové, nechci prudit, ale mám dojem, že je tu (možná nepsané) pravidlo neupozorňovat a nekomentovat probíhající aukce. Btw, taky na ně koukám, nicméně teď na to bylo upozorněno dalších x lidí a cena může jít zbytečně nahoru. Pouzdro pěkné, nicméně displej zdá se lehce kaput, vypadá to z fotek, že se odlupuje horní polarizační filtr. Dále upozorním na rizika koupě elektronik deklarovaných jako nefunkční, viz zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/105922-elektronika-5-???????????-?6-202/?p=2036905. Kdo nemá náhradní díly může, jak se říká, pěkně "splakat nad nejdělkem"....vejdělkem".
Snekofon Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2018 Tak tak, byl jsem ochotny do tohoto jit a nalozil, ale ted po zverejneni odkazu na inzerat vyletela cena "nefunkcnich" hodinek behem chvile na uroven, kdy si nakup necham na prihodnejsi cas z Ebay. Diky
mkshort Odesláno 10. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2018 Předpokládám, že displej těch Elektronik nabízených na Aukru může vypadat klidně nějak takto. Asi ne tak moc, jako ten vpravo na prvním foto a vlevo na dalších, ale podobně jako ten druhý.U těchto displejů občas dochází k odlepení polarizačních filtrů... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mkshort Odesláno 10. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2018 Jedním nejmenovaným místním členem jsem by požádán, zda bych nepomohl s opravou jeho Elektronik ?6-202 u nichž nefungují tlačítka. Tak, siwy, jdem se do nich kouknout... Jsou to tyhle vpravo ve společnosti mých téměř, až na barvu, identických 202jek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Po otevření se potvrdil předpoklad. Chybí propojovací "zemnící" plíšek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Vzhledem k tomu, že náhradní nemám, vypomohl jsem si "šrotem" z jiných digistrojů. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A po nasazení na místo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A ejhle, už to fachčí, jak má. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A po seřízení s kamarádkama ve svorném souběhu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hotovo!
siwi Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 No, tak to je paráda!!! Trochu jsem se bál, že tam bude větší probléml. Jsem nadšený, moc díky.
mkshort Odesláno 15. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna 2018 Tak je hotovo, nakonec byl o ne jeste boj! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pokud je vydrazil nekdo odtud, dejte vedet, jaky je stav modulu a dislpeje. Sent from my iPhone using Tapatalk
mkshort Odesláno 15. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna 2018 Rad bych jeste zopakoval to nepsane pravidlo o NEupozornovani a NEkomentovani probihajicich aukci. Tohle byla vyjimka, kdyz uz to nekdo s pravidlem neobeznameny takhle propich. Sent from my iPhone using Tapatalk
Snekofon Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2018 (upraveno) Tak ja se k tomu priznavam, nedalo mne to :-). Donedavna jsem na ruku nic jinek nez mechaniku nechtel, ale v tomto vlakne jsem se nakazil potrebou poridit si LED digy od sovetu, digi Prim ciste pro doplneni sbirky a prave jedny echt Elektroniky 5...a na tomto kousku si chci overit jestli me to chytne a kdyz nic jineho tak maji pekny tah, ktery bych zuzitkoval pozdeji...dam vedet jakmile dojdou, ale podle podminek doruceni prodejce je cekam az koncem mesice... Upraveno 15. dubna 2018 uživatelem Snekofon
mkshort Odesláno 15. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna 2018 Rikal jsem si, ze bys to mohl byt ty. Tak to je dobre, aspon uvidime, co se skryva pod luxusnim kejsem. Sent from my iPhone using Tapatalk
Snekofon Odesláno 21. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2018 (upraveno) Tak, dřív než stihly dojít hodinky z Aukra, tak jsem narazil na Motortechně v Brně na jedny úplně stejné 202ky. Zobnul jsem je spíš na zkoušku a jako potenciálního dárce orgánů - že by fungovaly jsem od nich nečekal...po otevření pouzdra vypadaly celkem zdravě, po výměně baterií ale modul nenaskočil. Následovala rozborka modulu dle návodu mistra MKSHORT, kterému tímto velice děkuji , opětovné seskládání a huráááá displej naskočil... radost veliká. Aby ten konec nebyl až příliš růžový, tak zatím nefungují tlačítka... Tomuto jste se tady už ale věnovali, takže zkusím doladit a doufat, že i druhé hodinky budou dělat stejnou radost.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. dubna 2018 uživatelem Snekofon
mkshort Odesláno 21. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 21. dubna 2018 To je parada! Co je to tam za ty dva draty, to jsem nikde nevidel. Moc origo to nevypada. To snad nekdo podkladal nizky baterky??? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk
Snekofon Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2018 (upraveno) Ten drát má být na propojení s pouzdrem, viz. fotka. Dřívější majitel asi nevěděl kam s ním a vecpal to pod baterku. Tlačítka už fungují. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. dubna 2018 uživatelem Snekofon
mkshort Odesláno 22. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2018 Tak to potom jo. Jinak bych volil asi neco pruznejsiho nez medeny drat... Sent from my iPhone using Tapatalk
Snekofon Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2018 Dnes jsem je cvičně ponosil na ruce a musím říct, že to nebylo vůbec špatné....akorát se obávám, že jsem si zadělal na problém... z Primek jsem rozšířil záběr na sovětské budíky a chrona, pak obecně na chrona ze 70tých (ale pořád to nesmělo smrdět krystalem) a teď jsem otevřel Pandořinu skříňku digitálního světa... místo toho abych kompletoval ucelenou sbírku akorát posouvám její hranice dál a dáááál... žena se mnou bude potřebovat hromadu trpělivosti Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mkshort Odesláno 23. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2018 (upraveno) Chonobundus se šíří nekontrolovaně a až, řekl bych, nezvladatelně....je třeba to podchytit včas....Já to u krystalovek omezil na sovětské digi-počátky a tam hodlám zůstat. Beru jen to, co se mi líbí a co se dá teď nosit. A dá se říci, že to mám už v hromadě. Vlastně až na jedny LEDky, které stejně jsou tak řídce vidět, že je stejně mít nebudu. Tohle jsou ty z tý motoburzy, pokud se nepletu, že? Už dorazily ty z Aukra? Upraveno 23. dubna 2018 uživatelem mkshort
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se