Přejít na obsah

Citizen Promaster NY0040


Opiss

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 479
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Chlapi, jak se zachází s tou korunkou na levé straně? Mě to připadá docela nešikovný, když si otočím svoje hodinky a zkouším manipulovat s korunkou levou rukou, tak přece jenom nemám ten cit třeba při nastavení minutovky přesně na index. Ne, že by to nešlo, ale není to ono. Nebo se na to dá v pohodě zvyknout? Mně se totiž jinak dost líbí, ale tohle mi přijde nešikovný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to tak, hele popravde kolikrat potrebujes upravovat cas a nebo datum? Je fakt, ze nastavovani je mene komfortni, ale zadna hruza to neni. Navic si ty hodinky muzes otocit a vetsi stelovani provadet pravou. Vyhodou je, ze te korunka nemuze tlacit do ruky a zaroven je i vice chranena. Problem v tom nevidim, naopak se mi to libi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Je docela fuška sehnat na Miyota ručičky jak jsou na BN0150. Ani Dagaz nebo Harold je nenabízí. Možná kluk co má web Seikoparts, jednou jsem je tam viděl za 29$ (i s poštovným) a sehnat ručky z Ecotilla nebo Autozilla je nebojím se říct nemožné. Přitom těm hodinkám tak sluší. Ono vůbec sehnat jakýkoliv aftermarket na tyhle hodinky je problém.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...