pool1975 Posted November 29, 2019 Report Share Posted November 29, 2019 Další obchod s Jardou, vše na jedničku s hvězdičkou. Děkuji za obchod a budu se těšit na další. Link to post Share on other sites
Diablo1st Posted December 2, 2019 Report Share Posted December 2, 2019 1*** Link to post Share on other sites
ismit Posted January 8, 2020 Report Share Posted January 8, 2020 ochotně počkal, hbitě komunikoval, rychle poslal, můžu jedině doporučit a díky! Link to post Share on other sites
liskus Posted April 27, 2020 Report Share Posted April 27, 2020 Perfektní domluva. Děkuji za obchod:) Link to post Share on other sites
posol Posted May 15, 2020 Report Share Posted May 15, 2020 Jardo je na jednotku dokonca mi natocil video, o hodinkych aby bolo jasne!!!!! A vsetko bez problemove odoslal hned dokonca aj s darcekami dakujem este raz a super obchod a vrelo odporučam diky Jardo Link to post Share on other sites
warann Posted July 3, 2020 Report Share Posted July 3, 2020 Taky se přidám ke kladnýmu hodnocení, tedy i za mě vše v pohodě a bez jakýchkoli výhrad. Doporučuji. Link to post Share on other sites
bobi Posted July 3, 2020 Report Share Posted July 3, 2020 Vše proběhlo v naprostém pořádku.Pohodový a rychlý obchod, příkladná komunikace, super domluva.Prostě samá pozitiva a nelze než doporučit. Jardo,díky za obchod i příjemné krátké setkání. Link to post Share on other sites
HondzaX Posted July 16, 2020 Report Share Posted July 16, 2020 Ač je to asi nošení dříví do lesa, tak si jedno polínko přesto přisadím. Vše naprosto v nejlepším pořádku. Od Jardy jsem jak nakoupil, tak i prodal, a v obou případech bylo vše na velkou jedničku. Skvělá domluva a čestné jednání. Moc děkuji za vše Jardo, a bylo mi ctí! Link to post Share on other sites
patprom Posted July 24, 2020 Report Share Posted July 24, 2020 Co bylo dohodnuto, to taky platilo. Děkuji! Link to post Share on other sites
Jiří_99 Posted August 14, 2020 Report Share Posted August 14, 2020 Kupoval jsem od Jardy hodinky. Patri mu velke dik nejen za jeho celkovou vstricnost, kdy nebyl problem dohodnout cenu, ale i s dodanim (super zabaleno, posta nemela sanci znicit ) a bleskovou komunikaci. Takhle to vypada, kdyz je to naprosto perfektni. Dekuji. 1* Link to post Share on other sites
Ace84 Posted August 16, 2020 Report Share Posted August 16, 2020 Jeden z nejrychlejších obchodů v dějinách chronomagu. U Jardy tak nějak standard. Díky a budu se těšit. Link to post Share on other sites
Cancri Posted August 18, 2020 Report Share Posted August 18, 2020 Jardo, ještě jednou děkuji za super rychlý a hlavně neplánovaný obchod. Pro všechny ostatní - perfektní domluva a férové jednání. Hodinky v lepším stavu než na fotografiích. Kdyby bylo více času, věřím že bysme našli spoustu dalších společných témat... Díky! Link to post Share on other sites
peggy Posted August 28, 2020 Report Share Posted August 28, 2020 Hodnotím kladně, rychlá a bezproblémová domluva. Vše proběhlo v pořádku. Link to post Share on other sites
pool1975 Posted September 1, 2020 Report Share Posted September 1, 2020 Díky Jardovi. Vse probehlo jako obvykle. Perfektni domluva, rychla platba, skvely whatsapp pokec. Všem vřele doporučuji. Link to post Share on other sites
pool1975 Posted September 11, 2020 Report Share Posted September 11, 2020 Další obchod s Jardou a opět vše v naprostém pořádku. Včera jsme se domluvili, dnes mám hodinky u sebe. Děkuji. Link to post Share on other sites
bohush Posted September 22, 2020 Report Share Posted September 22, 2020 Tady už není co napsat, abych se neopakoval, takže jenom krátce, super partner po všech stránkách, díky. Link to post Share on other sites
Juraj11 Posted October 19, 2020 Report Share Posted October 19, 2020 Za mě výborný prodávající. Perfektně zabalené a rychle poslané. Mohu jen doporučit Sent from my iPhone using Tapatalk Link to post Share on other sites
Ace84 Posted December 6, 2020 Report Share Posted December 6, 2020 Další obchod v řadě. Tady už to funguje úplně na jiných pravidlech a standardech. Děkuji a budu se těšit na příště. Link to post Share on other sites
mlsoun1 Posted January 15 Report Share Posted January 15 Vše na jedničku a dobrý pokec k tomu.Díky za obchod Link to post Share on other sites
semi001 Posted January 22 Report Share Posted January 22 úplná pohoda na jedničku a neuvěřitelně rychle hodinky zaslal Link to post Share on other sites
Recommended Posts