Přejít na obsah

Olomouc šikovný hodinář (hodinářství)


shewcza

Doporučené příspěvky

Ahoj,

 

přišel mi už Crafter blue a chtěl bych ho hodit na hodinky (seiko sumo) + nastavit origo tah na moji ruku. Nemám doma na to potřebné nástroje a tak bych je rád svěřil někomu šikovnému, kdo je nedoje*e. Máte nějaký tip? Předem děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak pan Schuster je s prominutím pěkný blb. Jel jsem z Moravské Třebové do Olomouce, aby mi upravil tah na Seiko sumo a následně hodil na crafter blue. Neochotný pán si tam četl noviny a jediný co z něho vylezlo, že mám jít tam, kde jsem hodinky koupil. Po telefonu mi řekl, že je mám donést a koukne na to. Jdu hledat někoho jiného ochotného a tomuto pánovi nepřeji nic pěkného.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, ale já si nechtěl nové hodinky dojebat. Kdyby si řekl 500kč, tak bych mu je dal a lístek opravdu nepotřebuji. S tímto přístupem se divím, že stále podniká. Zajel jsem do Hodinářství a klenotnictví Soukupovi a tam byli moc milí. Ve všem mi vyšli vstříc a chtěli 100kč. Nechal jsem jim 300kč a rád přijdu zase, třeba pro snubní prsteny příští rok. Takhle se dělají zákazníci!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Olomoucko už se tu probíralo vícekrát a vždy to "vyhrál" Jiří Valenta, aka Valis. Mám s ním osobní dobrou zkušenost, pokud už se ženeš z Třebové, tak je jedno, jestli dojet do OL nebo do - od Třebové bližšího - Chomoutova.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj, osobně úterý, čtvrtek a pátek, ale i zbylé dny někdo na prodejně je, takže se stačí domluvit po telefonu. Z mého pohledu je podstatnější dobře odvedená práce, než možná trošku komplikovanější logistika :).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po roku...

Jedna aktuální pochvala - minulý týden jsem mu zanesl Lum-Tecy, které měly na jednom místě odrbanou lumi z minutovky. Hotovo dnes a v naprosto luxusní kvalitě.

Pořád mě překvapuje, když dnes narazím na někoho, na jehož práci je radost se podívat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

No nevím.já s ním mám totálně jinou zkušenost. Moje Omegy Bondovky mi přislíbil vyčistit promazat a setřídit. Po 4 měsících se mi vrátily totálně rozhozene hodinky které se na měření času vůbec nedal použít. Udělal mi z nich Turbo Omegy (předbíhaly o 10 min/h). Po reklamaci se mi vrátily hodinky které sice už nejsou Turbo ale pro změnu se zase zpozduji. Ten člověk absolutně neví jak seridit 1120 kalibr. Absolutně mimo. K němu bych už žádné automaty nedal. Možná tak baterku do kvartzek umí, dobrý ale jinak je to totální amatér. Dobrá zkušenost.už vím, že s Omegama jedině k Dusakovi.

 

Odesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...