Přejít na obsah

Prosím o právní pomoc s úvazkem v práci


Doporučené příspěvky

Ja by som tiez povedal ze nepodpisem a hladal by som si nieco ine, niektori jej kolegovia aj tak spravili ...ale po 6r na materskej je clovek rad ze moze niekde zacat. Priznavam ze sfalsovat podpis akymkolvek sposobom je podvod a nie je riesenim, skor naopak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Zena nastupila do novej prace, povodom nemecka fy, poslali ju na nejake skolenia, do zahranicia, stravila tam skoro 3 mesiace a deti videla raz za 3 tyzdne, ked ich absolvovala tak pred koncom skusobnej lehoty jej dali podpisat papier ze ked odide do 2rokov tak musi calovat 2k? + ak sa im zazda nejake naklady navyse. Ti co nepodpisali ... pa pa donevidenia ...v zmluve zakonponovane samozrejme ze podpisuje dobrovolne a bez natlaku :). Tiez som jej "radil" ze nech sa podpise inym stylom ako na inych zmluvach s nimi, ze by sa popripade mohla vyhovorit ze zmluvu nepodpisala ona. Zabudla a podpisala normalne. Tak ak by nahodou chcela do 2 rokov odist ...co nechce ale cert nikdy nevie ...tak sa asi budeme ohanat tym ze to podpisovala v znevyhodnenej "natlakovej" situacii . To ja len tak k ferovym zamestnavatelom :)

Motivaci zamestnavatele chapu, ale prijde mi krivarna sdelit ji toto az na konci zkusebky a ne pred podepsanim pracovni smlouvy. Takhle je to normalni natlak a zvazil bych, jestli mi takova prace za to stoji.

 

K dotazu Dr. Gaga, nejlepsi je hrat s otevrenymi kartami a pokusit se to vyresit k oboustranne spokojenosti. Nema smysl ohanet se pravnikem (ten je teda podle me bezzuby v tomhle pripade), ale spis tim, jakou praci odvadis a co zamestnavatel ziska jako pridanou hodnotu, kdyz si Te necha za kompromisnich podminek. Pracovat nekde, kde o me nemaji zajem, bych teda nechtel.

 

Stejne tak jsem ziral, jak borec ve vedlejsim vlakne resil 3 x 30 minut nezohlednenych v dochazce. Kdybych byl placenej od hodiny a nechal si proplatit vsechny prescasy, tak si jdu koupit Dajtony :). Takovy pobreky bych tady teda necekal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě to přijde divné.

Firma investuje 2k eur.

A teprve potom kdo se neupíše na dva roky tak je propuštěn ve zkušebce?

 

Takže kdokoliv od konkurence tam nastoupí, proškolí se, sbalí vědomosti

v hodnotě 2k eur, diety za služebky do Německa, cestovné a mzdu a pak

nepodepíše a jde si zpátky ke své firmě? :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Děkuji všem za rady. 

 

Nepovedlo se, ale nevyhodili mě. Opravdu mě chtějí, děkan mi věnoval 30 minut, kdy jsme se přeli. Čekal jsem, že mě pošlou někam, ale nestalo se tak. Na chudáka kolegu, který seděl vedle mě (a který díky tomu končí), se neobrátili. Vezme to, kdybych se na to vykašlal. 

 

Takže od příštího října jedu zkušebně na 100%. Všichni svatí nechť jsou se mnou...

 

Krásný den

Mirek

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...