Přejít na obsah

Breitling


zubovec

Doporučené příspěvky

Zdravím,

2. května letím na Maledivy a při cestě zpátky budu mít cca 8 hodin čas na letišti v Dubaji. Jelikož můj sen je koupě hodinek Breitling, chtěl jsem se informovat, zda někdo z vás nemá zkušenost s nákupem těchto hodinek na letišti. Neuvádím druh, ale více méně mi jde o přibližnou cenu oproti ceně u nás v obchodech v procentech (Dušák, Gold Eligius, atd.). Přeci jenom napíšu o jaké mi jde nejvíce, jsou to Navitimer 01 43 cm. Chtěl bych se vejít do 100.000,- Kč, myslíte, že tato cena je hodně odvážná?

Děkuji za každou radu.

Milan

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A co chces slyset? Ze chces slevu jenom kilo proti aktualnimu retailu? Na takovyho joudu v Dubaji na letisti cekaji s otevrenou naruci...

Si proste uletel a tak to ber a bez na ryby... ;)

 

Pokud chces kombinovat slevu a VAT tak tohle odmitam verejne resit a davat k tomu jakykoliv koment a na kilo se nedostanes ani tak... tohle neni uz vubec pro nahodneho kolemjdouciho...

Upraveno uživatelem LovecK
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Megazávislák: Pokud to chceš komentovat tímto způsobem, tak to radši nekomentuj vůbec. Nikdo u tebe není jouda. Zeptal jsem se, možná blbě. Každý hold není  s hodinkami na takové úrovni jako ty, ale o to tady asi vůbec nejde. Jde mi pouze o to, o kolik % jsou v Dubaji na letišti levnější než tady, nic víc. Těch 100 byl asi úlet a na ty ryby asi půjdu až bude lepší počasí. Takže asi tak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Šance je se dostat v přepočtu tak na 140.000,-Kč za verzi na teletině.  Samozřejmě se bavím o zahraničí. Slevou a vratkou se tam (ke stovce) taky zdaleka nepodíváš. Počítej kolem 130 - 140.000,-Kč v lepším případě za hodinky EU.

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já je viděl nejlevnější za 135.xxx,-Kč, taky DE, ale to je široko daleko. Pak 140+ a rapidně nahoru.

Ja koukal pred par dny, zrejme je to ta stejna nabidka ale kurz se zmenil v neprospech koruny a tak je to ted asi tech 135. Kazdopadne ja mam zkusenost ze v Dubaji se da obcas narazit na nejakou dobrou nabidku, otazka je zda prave tohoto jednoho konkretniho modelu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...