Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Čerstvý přírůstek, který mi padl do oka na první pohled. One watch guy nikdy nebudu, nicméně dlouho jsem nemohl najít hodinky nižší/střední cenové kategorie, které by mi přišly dostatečně zajímavé a originální. Chtěl jsem něco jiného, než se tu denně točí dokola ve vlákně "Co máte právě na ruce". Splněno. Na výbornou.

 

Dlouho jsem se tedy motal kolem NOMOS, ale nikdy sám sebe nepřesvědčil, který model je vlastně ten pravý a zda mi skutečně stojí za požadované částky. Tak jsem to nechal plavat a pak do toho vletěl přes Farer impulzivně :)

 

Včera dorazily, tak pouze pár rychlých fotek. Prvotní dojem - naprosté nadšení. Cítím z nich opravdovou kvalitu, přestože se jedná o mladou značku, která se v podstatě teprve učí. Pohon klasická ETA 2824-2, safírové sklo, rozměry pouzdra 39,5. A ten krásný texturovaný ciferník. Můj fotografický skill je na to bohužel krátký. Ano, měděná korunka, protože proč ne? :)

 

 

 

post-26179-0-39387200-1493315606_thumb.jpg

post-26179-0-46606700-1493315615_thumb.jpg

post-26179-0-80095900-1493315622_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
  • po měsících...

Přijdou mi svěží. Pouzdro velikostně akorát, tvarově v pohodě. Je odvážné, že těch designových nápadů uplatnili u jedněch hodinek tolik - mosazná korunka, dvoubarevná indexace, dvoubarevná vteřinovka se zajímavým tvarem hrotu.... to by jiné značce stačilo pro několik modelů :)

Ručky se mi líbí moc. Ciferník taky, i když ještě víc by se mi líbil asi jen s modrou indexací, tak aby jediným červeným prvkem na hodinkách zústala šipka na konci vteřinovky. A mosaznou korunku bych s úctou uložil do krabičky a začal shánět nějakou pěknou v nerezu :) ale já jsem příšerná konzerva, neber mě vážně.

 

Jak to majitel vidí po roce nošení? Pokud je ještě má?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky všem za komentáře :) Cením si zájmu! 

 

Mě je ta značka velmi sympatická. Gratuluji a palec nahoru za odvahu jít do relativně neznáme značky.

 

Farer nasadil poměrně sebevědomou cenovou politiku, což je trošku škoda, s jejich přístupem k designu si myslím zaslouží více pozornosti, než se jim dostává mezi námi watch geeky :)

 

A mosaznou korunku bych s úctou uložil do krabičky a začal shánět nějakou pěknou v nerezu :) ale já jsem příšerná konzerva, neber mě vážně.

Jak to majitel vidí po roce nošení? Pokud je ještě má?

 

Ano, ta korunka je mírně "over the top" i z mého pohledu. Ale ani zpětně nákupu rozhodně nelituji. Je pravda, že se na zápěstí dostanou minimálně, ale to naprosto není jejich chyba, jako spíše zásluha Mark XVI, které prostě miluju a nosím denně. 

 

Ještě nejspíš jsou. 

 

Sám budu překvapen, pokud vážně změní majitele. Upřímně, už při nákupu jsem věděl, že jsou tady za odpovídající cenu zpětně téměř "neprodejné", přeci jen to není další "zaručeně definitivní" nerozbalený RLX :) Proč jsou přesto v inzerci? Ještě větší bláznovina tzv. na neděli v merku, Lundis Bleus :) Tak uvidíme!

 

Moc pěkný hodinky a "svěží" je myslím ten správný výraz.

 

Pravda, svěží je naprosto vystihující!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...