Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Breitlingů a Omeg tu je nespočet, kdo všechno tu ale vlastní IWC a který?!? Skoro nikdo tu o nich nemluví, nepíše ... Pochlubte se konečně ... ;)

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by rorda
Posted
Breitlingů a Omeg tu je nespočet, kdo všechno tu ale vlastní IWC a který?!? Skoro nikdo tu o nich nemluví, nepíše ... Pochlubte se konečně ... ;)

bohužel... nejsem tak bohatej, abych míchal maltu s IWC, proto zdravím kolegy dlaždiče z Toskánska

Posted

Lidi, mohli byste taky přidat nějakou tu fotku ... ;)

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted
Lidi, mohli byste taky přidat nějakou tu fotku ... ;)

Koukni na Aukro, tam jich najdes ... :thumbsup_anim:

• 2 months later...
Posted

[attachment11449:90f8_3.JPG]

Krásné kolikpak je to mm ? díky

Posted
Krásné kolikpak je to mm ? díky
Díky, 39mm. Pro mě to jsou ideální oblekový hodinky, krásně zajedou pod rukáv ... :)

Posted
Díky, 39mm. Pro mě to jsou ideální oblekový hodinky, krásně zajedou pod rukáv ... :)

Jsou opravdu nádherné i když já nosím raději široké rukávy pod které bez problémů zajede 42 mm a výše, nicnémě upřímně gratuluji k výběru :thumbsup_anim:

Posted

:)

Já nosim manžety u košil pokud možno dost natěsno, že se pod ně akorát tak vejde část těch hodinek ...

• 1 month later...
Posted (edited)

No tak to je nářez !!! Obrovská gratulace, hodinky mých snů. :) Jestli máš chuť tak nám k nim ještě něco napiš, nebo přidej další fotky, u těhle hodinek jich nebude nikdy dost ;) ještě jednou gratuluju, krásný kousek.

Edited by Karloss
  • 2 weeks later...
Posted

No, já sem měl v hledáčku tyhle nádhery: "Classic Pilot Chrono"

Ale rozhodování bude krutý, konkurence vysoká :D Tak uvidíme, kam mě vítr zanese :)

3717_001_m.jpg

• 1 month later...