Přejít na obsah

Kdo všechno tu vlastní IWC a jaký?!?


rorda

Doporučené příspěvky

Od manika s legendarnim kufrikem to docela sedi. :-) Jakmile dojde Note 3 tak udelam nejake lepsi fotky. I hromadne. I kdyz to podle tvych standardu bude pravda dost skromna skupinka. Ted jsem byl nucen vytahnout a fungovat s vintazni Nokii 6300. Maso. Taky davno vim, ze zivot s jednema hodinkama, nebo s vicero hodinkama stejneho typu by byla nuda. Mam rad, kdyz muzu dobrat ty vhodne k outfitu. I kdyz Ingy na kovu by asi byly docela univerzalni. Ale ty nemam. :-) 

 

 

Aquace mi jeste chybi. Ale mam takovy circa devitimesicni rytmus, takze do pristiho leta pauza. Vodni radovanky lehce pokryji Ingy, ale je fakt, ze nove Aquace by mi sekli k mym zlutym Crocksacum. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Je mi take cti se přidat do IWC klubu, sice pouze s lehčím "kalibrem" IWC GST Chrono (proti většině zdejších příspěvků), ale zato s pohnutou minulostí a šťastným koncem. :clap: Zakoupeny nedávno od Sibiře viz prodejní vlakno s fotkama.

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/64542-iwc-gst-chronograph-mecaquartz/

 

K focení se dostanu vždycky až potmě a to stojí za prd....

 

Menší velikost cca 38mm, vynikající tah (jenom škoda že je problém to předělat na řemen díky tomu IWC systemu uchycení) . Mám z nich čím dál větší radost i přes to, že je to pouze quartz i když JLC původu a s mechanickým chronem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Tak jsem dospěl do stádia, kdy jsem se postupem času dostal k IWC..jestli u nich zůstanu uvidíme, nicméně po dvou dnech nošení je odchylka 0, resp. nesledovatelná :clap: v noci září jak baterka..

 

Tyhle AT jsem viděl v Dubaji na letišti v září, tam mi je pochválila i žena, což vytvořilo příjemné ovzduší na návrh koupě..

 

Měl jsem Nautily, které jsou krásné a nezvyklé s výborným strojkem i přesností, kouzlo ručního nátahu je tam velké. Ale opět jsem dostal chuť na změnu a navrhnul výměnu..nejdříve za Omega speedmaster Apollo XVII last man on the moon, jenže ty jsou takřka nemožné vyměnit, pak jsem je navrhnul na výměnu rovnou za "něco"..nejdřívě přišly PO oranžové, pěkné,ale cifr bez vlivu na můj zájem, pak těsně před nabídkou jednoho zdejšího člena ještě klasické speedy, tady už jsem váhal a téměř je vzal, nicméně se čistě náhodou objevila možnost získat tyhle AT, tak jsem neváhal..Nebyl jsem stopro přesvědčen o tom, že budou vhodné. Ale nasadil jsem je na ruku a zjistil, že jsou dobré, krásné a AR je nadmíru ke spokojenosti, sice ETA, ale po přečtení různých debat a diskuzí už to vlastně ETA ani moc není..

 

Předevčírem jsem je měl poprvé a teprve dneska ráno kolegyně na mě, že ty předchozí byly lepší (Nautily) a že jsou až příliš sportovní (uznávám, že v obleku jsou dost výrazné, ale sportuju, jsem relativně mladej tak co (do divadla bych je nevzal). Nicméně se mi líbí a je mi fuk co na ně říká okolí (s výjimkou mé ženy, tam jsem rád, že se jí líbí). Ač jsem si říkal, že na gumě to nebude nic příjemného, opak je pravdou, tah by asi byl lepší, ale v té verzi nebyly.

 

Ještě uvidíme jak dlouho s nimi vydržím, než je zase pustím dál. Pravdou je,že nevím co by mělo následovat a z jakého ranku. Každý tu velebí rolex,ale proti IWC mi přijdou nudné..i když nebudu je pomlouvat neboť jsem je neměl..

post-15935-0-87111900-1381314315_thumb.jpg

post-15935-0-57020900-1381314327_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
  • po měsíci...
  • po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...