Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chronoshop a Helveti určitě. Ale nejdrive v klidu vyber CO koupíš, pak řeš KDE. Podle toho, co vyberes, se určitě najde pro Tebe vhodná varianta.

• Odpovědi 69
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

m4stic: Tissot dealer je v kazdom vacsom nakupnom centre, skus si ich omrknut vyskusat najprv tak, ked sa Ti zapacia tak ich objednaj na nete.

www.hodinky.sk

www.ehodinky.sk

Konkretny model som nepozeral, ale Tissoty tam su.

To iste by malo byt aj so Seiko, a chronoshop aj helveti su OK.

Odesláno

Chronoshop a Helveti určitě. Ale nejdrive v klidu vyber CO koupíš, pak řeš KDE. Podle toho, co vyberes, se určitě najde pro Tebe vhodná varianta.

No prave :D ked ono je tak tazke sa rozhodnut CO :D Uz teraz mam nieco vybrate k 30tke ale vravim si: Tak dojdu vianoce a kupim si nieco.... a zase oslavit prichod Leta je tiez idealne :D 

Asi sa odhlasim a kaslem na to, kupim si plastove Časio.... 

Odesláno

No prave :D ked ono je tak tazke sa rozhodnut CO :D Uz teraz mam nieco vybrate k 30tke ale vravim si: Tak dojdu vianoce a kupim si nieco.... a zase oslavit prichod Leta je tiez idealne :D 

Asi sa odhlasim a kaslem na to, kupim si plastove Časio....

Chronobundus sa zabyval a zacina sa sirit:)
Odesláno

Heh, tohle je bezne, ja hledal potapky snad 2 roky (ne soustavne, obcas jsem se pro neco nadchnul, vzal na ruku, nechal ulezet a nadseni vzdu opadlo). Divej se na to tak, ze i to hledani, cteni si, meneni nazoru co jo, co ne atd. je cast pribehu. A taky je spis lepsi vybirat dyl a koupit treba i par mesicu po tricitce. Btw. kdyz to zminujes, tohle byl presne muj pripad, po tech skoro 2 letech hledani jsem si chtel teda konecne udelat radost a blizila se mi tricitka, tak to byl i vhodnej okamzik. Volba padla na Seiko PADI co jsem ti postnul na predesle strance, i jsem si na ne vic nez 6 tydnu cekal bo byli beznadejne vyprodane a kdyz jsem je nakonec vzal na ruku tak zase nic. Az pak jednou pri prochazce jsem jen tak vlezl k AD a nakonec si tam neco vybral, krasne pokecal s obsluhou atd. a jsem spokojenej. A jsem spokojenej i ted, mesic po nakupu a ty dva roky obcasneho hledani nelituju. Lepsi nez koupit neco zbrkle a pak bud byt nespokojen nebo se ztratou prodavat.

Nejhorsi na tom ale je, ze kazdy takovy nakup cloveka nekam posunea zase zacne zvazovat neco dalsi. Takze ikdyz ted chci doprat aktualnimu #1 sve misto na slunci, tak uz se zacinam zase rozkoukavat... no, je to zlo tenhle konicek. :)

Odesláno

Heh, tohle je bezne, ja hledal potapky snad 2 roky (ne soustavne, obcas jsem se pro neco nadchnul, vzal na ruku, nechal ulezet a nadseni vzdu opadlo). Divej se na to tak, ze i to hledani, cteni si, meneni nazoru co jo, co ne atd. je cast pribehu. A taky je spis lepsi vybirat dyl a koupit treba i par mesicu po tricitce. Btw. kdyz to zminujes, tohle byl presne muj pripad, po tech skoro 2 letech hledani jsem si chtel teda konecne udelat radost a blizila se mi tricitka, tak to byl i vhodnej okamzik. Volba padla na Seiko PADI co jsem ti postnul na predesle strance, i jsem si na ne vic nez 6 tydnu cekal bo byli beznadejne vyprodane a kdyz jsem je nakonec vzal na ruku tak zase nic. Az pak jednou pri prochazce jsem jen tak vlezl k AD a nakonec si tam neco vybral, krasne pokecal s obsluhou atd. a jsem spokojenej. A jsem spokojenej i ted, mesic po nakupu a ty dva roky obcasneho hledani nelituju. Lepsi nez koupit neco zbrkle a pak bud byt nespokojen nebo se ztratou prodavat.

Nejhorsi na tom ale je, ze kazdy takovy nakup cloveka nekam posunea zase zacne zvazovat neco dalsi. Takze ikdyz ted chci doprat aktualnimu #1 sve misto na slunci, tak uz se zacinam zase rozkoukavat... no, je to zlo tenhle konicek. :)

Souhlas... a co si teda koupil nakonec?

Odesláno

Přesně. Ja jsem byl jen od zacatku tohohle roku zamilovanej do Steinhart Ocean One (Pepsi), Tudor Pelagos (Blue), Omega PO (Blue), Seiko SKX009, Seiko SARB033, Seiko SARY057. Drobný několikadenní avantýry nepočítám. Nakonec mam jen SKX009, pral jsem si je od manželky k narozeninám. Nekdy mam pocit, ze z čistě finančního hlediska je lepsi chytit se flašky nez hodinek. :-)

Odesláno

Dakujem vsetkym za rady. Mam uz nieco vybrane a uz len ostava ist so obchodu a pozriet sa na ne :) taktiez uz som si vybral vianocny darcek - seiko sarb017 ma oslovili ale niesu zrovna oblekovky tak preto na vianoce :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

@fOE ten ward je fakt pekny :)

Co vravite na toto, pokazim tym nieco?: 

http://www.helveti.cz/certina-c0294071608100

http://www.helveti.cz/certina-c0294071105100

Sám tyhle Certiny nosím (na kůži) a nemůžu si je vynachválit. Jestli máš zájem, můžu ti je na prodejně ukázat (moje vlastní), abys je vyzkoušel a zároveň mrkl jak vypadají mírně nošené. 

• po 4 týdnech...
Odesláno

Ahoj urco dam vediet. Narodeniny mam 2.7, bohuzial moja 5 mesacna dcera lezi uz 3 tyzden v nemocnici vo vaznom stave a bojuje. Nemam cas riesit vyber hodiniek:(( aj ked na forum chodim.

Odesláno

Ojoj! Že jsem nedržel hubu!

Všichni chronomagoři, spojme se a přejme tomu maličkatému stvoření hodně sil, aby jednou dostalo od táty (a mámy) své první hodinky! A hodně sil přejme i jeho mámě a tátovi. Howgh.

Odesláno

Ahoj, vdaka za podporu. Vazim si to moc. Hlavne od ludi kt. vobec nepoznam. 

Bohuzial mala uz nebude nikdy " ok " ma tazko poskodeny mozog. Nebudem to tu, ale rozoberat.

K hodinkam: Zatial to vyzera ze som sa zamiloval do Hamiltonu a rada Jazzmaster. Maju tam fakt nadherne kusky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...