Přejít na obsah

Bitcoin


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 2,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Asi klasickou ukazkou praktickeho vyuziti blockchainu je Storj a Siacoin - cloudova datova uloziste, kde data "nevlastni" na svych serverech treba google, dropbox, nebo microsoft. Dalsi treba Modum, Dent, Capp. To jsou priklady jednotlivych projektu (uz funkcnich, ne jen na papire), pak jsou zajimave i projekty v ramci krypto jako takoveho, napr 0x, Wanchain. V navaznosti na uspech na asijskych trzich muze byt zajimave NEO, na jehoz platforme vznika cela rada novych coinu, a tam pak muze byt zajimavy predevsim GAS, ktery slouzi jako palivo pro NEO. Cim vice se bude sit NEO rozrustat, tim vetsi potreba GASu bude. GAS ma maly supply a zatim i maly marketcap...;) Tech zajimavych coinu je urcite vic, tohle je jen pro priklad, a popsano v kostce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neopírám své tvrzení na základě pohybu cen poslední dny, měsíce. Koukám se na to z hlediska vyspělosti blockchain technologie - v tomto ohledu je Bitcoin něco jako dinosaurus - před vymřením. Prakticky kterýkoliv další altcoin dejme tomu z top5 je technologicky mnohem vyspělejší, mají propracované roadmapy dalšího vývoje, mají (alespoň na papíře) vyřešenou energetickou náročnost provozu, kapacitu sítě, atd. V tomto ohledu BTC nic nového nenabízí - je to technologie stará 10 let nebo kolik. Nehledě na to, že většina altcoinů je schopna fungovat nejen jako měna, ale i jako token na provoz sítě pro nějaký další smysl...BTC opět nic.

 

Je otázkou času, než to velcí hráči zjistí (podle mě už se tak stalo) a začnou přesouvat svůj majetek jinam. Nemůžou to udělat moc rychle a najednou, páč by hodně ztratili. Vždycky počkají, až to blbci jako my znovu nakrmíme a pak prodaj velkej balík, který to zase pošle dolů.

 

Momentálně jsou všechny coiny stále silně propojené a cenově svázané, ale už teď je možný pozorovat rozcházející se trendy. Stačí se podívat na kurzy krypto vůči fiat měnám a srovnat je oproti BTC. Zdaleka ne vždy to koreluje.

 

Pokud je moje domněnka správná, budou se altcoiny nadále profilovat a jejich cena bude čím dál tím víc nezávislá na BTC. Hodně bude záležet, čemu budou věřit velcí hráči a kam budou přesouvat svoje portfolia. Logicky bych se díval na top5, maximálně top10. Samozřejmě, že je to celé trošku loterie :-D. 

 

Tak hodně štěstí :-). 

 

Proc by mel byt mrtvej?
Je to ten a samy pripad, kdyz se tvrdilo, ze nevyleze nad 20k.
Ale uz mlcim ....... . :-)

 

 

Přesně, BTC chvili stagnuje nebo dokonce padá a tak je mrtvej a etherum šlo chvilku nahoru když ostatní padalo a tak je to budoucnost... n

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...