Ajaj Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 a jsme zpátky u sedláků a brambor. Kruh se uzavřel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 Pada nam domecek z karet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 To je radosti na starém bělidle @Prochy68- říkáš další nákup při 30? No tak to ještě asi dnes šrajtofli párkrát vytáhneš P.S. fuj skoro jsem ráno koupil ADA za 0,95 abych si srovnal čakry z 1,42. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 Ja btc uz nemam, ale beru ho jako ukazatel cenove hladiny trhu. Na me je malo volatilni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 Jedeme nahoru? Sakra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 Tak zatím krásnej den navalil jsem to tam při obědě za 0,9191 a asi je čas to vybrat zpátky……škoda, že jsem hamižnej a nechám to tam. Příští týden to poletí dolu a budu tady brečet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 Ber to, je to 20% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 (upraveno) Ten bitcoin mi čím dál tím víc připomínat tu slavnou ,,jitrnici,kterou svět ještě neviděl,,. Upraveno 23. ledna 2022 uživatelem Tobi slovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 před 2 minutami, Tobi napsal: Ten bitcoin mi čím dál tím víc připomíná tu slavnou ,,jitrnici,kterou svět ještě neviděl,,. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 A jedeeeeem! Do večera milionář (aspoň centovej) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 24. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2022 Zlaťáčky moje! Dukátky! Kulaťoučký blyštivý penízky! Kde jste!?! ješte včera jste se tady válely, vy svi..ně malý!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 24. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2022 Misto, abys byl rad, ze za svoje zlatacky dostanes vic krypta, tak tady horekujes... V lednu se korekce cekala, rozhodne unor, kdy to pujde zase nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2022 před 1 hodinou, Ajaj napsal: Zlaťáčky moje! Dukátky! Kulaťoučký blyštivý penízky! Kde jste!?! ješte včera jste se tady válely, vy svi..ně malý!!! nezbyva nez pripomenout, ja ti rikal prodej to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2022 Tak mi dosla motivace, Lambo konci se spalovacimy motory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 24. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2022 Před hodinou, Prochy68 napsal: Tak mi dosla motivace, Lambo konci se spalovacimy motory. i u traktoru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2022 Traktor jedine Zetor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 24. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2022 Když ne Lambo, co aspoň Porsche? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 24. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2022 presne tak! Na zetor si to nabouchas dividendama z cezu. Ale jestli ses opravdovej crypto nadsenec, tak musis bejt hamiznej parchant a mit vysoky cile. P.S. kdyz vidim jak jsem vykrvacel ted za par dni na burze, tak zacnu povazovat shitcoiny za konzervativni investici… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 24. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2022 To chce zachovat chladnou hlavu. Nechat to ležet jako obilí v sýpkách. Je to jen medvědí pupek, zase se to zhoupne. Ráno to bylo za 33 a teď skoro za 37. Několik lidí zapanikařilo a něco prodalo, OK, taky dobře. Jede se dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se