luidis Odesláno 25. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2021 před 2 hodinami, Maro napsal: Bojím se, že se to řeší na úrovni celé EU - proto se na přelomu roku musely znova nahrávat doklady a všechny informace... Plus údajně firmy jako coinbase apod. s úřady spolupracují, takže to bude první instance, která tě napráská. Druhá bude tvoje banka, když ti to přijde na účet. Plus jsem dneska zjišťoval a údajně není osvobození ani prvních 30 tis. jakožto příležitost na příjem, s čímž jsem trochu počítal... past vedle pasti, společně s dnešním poklesem způsobil, že držím Nějaké konkrétní info, proč by nemělo platit těch standardních 30 tisíc, nemáš, prosím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 25. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2021 Před hodinou, Happy88 napsal: Ja bych to tak slavne nevidel. Dyt Binance ti ani neni schopny ukazat historii obchodu starsi nez 3 mesice. A pokud by to pro bernak opravdu nekdo naprogramoval (dejme stranou problemy s ochranou osobnich udaju pokud by mel ten algoritmus pravidelne ziskavat data ze vsech bank a financnich instituci na svete), tak ti snad max domeri dodatecnou dan a tu zaplatis. At to za me spocitaj, budu rad Pak si treba za to spocitani vezmou penale 20% + 14% rocne a to se vyplati Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cira Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 Tady je ten podcast o daneni bicoinu a crypta. Doporucuji si poslechnout cele. Odesláno z mého Mi 9 Lite pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 před 22 hodinami, luidis napsal: Nějaké konkrétní info, proč by nemělo platit těch standardních 30 tisíc, nemáš, prosím... Řešil jsem to s člověkem z GFŘ, říkal mi i důvody, ale přiznám se, že pro mě byla důležitá informace, že neplatí, dak jsem ty důvody vypustil. Každopádně info se dá najít, jen je třeba hledat mimo kryptoentuziasty, kteří z logiky věci chtějí, aby bylo osvobozeno, ale je to jenom zbožné přání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 Před hodinou, cira napsal: Tady je ten podcast o daneni bicoinu a crypta. Doporucuji si poslechnout cele. Odesláno z mého Mi 9 Lite pomocí Tapatalk Tak jsem si to pustil, zajimavy a takhle me to daneni az pri zisku a smenu na fiat prijde logicky. A ted kdo ma pravdu, ja cetl danit pri zisku pri kazde smene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 Tak kdy budeme pod 45? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cira Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 před 4 hodinami, Prochy68 napsal: Tak jsem si to pustil, zajimavy a takhle me to daneni az pri zisku a smenu na fiat prijde logicky. A ted kdo ma pravdu, ja cetl danit pri zisku pri kazde smene. Mě přijde zajímavé to ohledně BTC, v momentě kdy to pár státu přijme jako měnu, nemusím danit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 Myslim, ze tohle nikdy nebude, stat by se postaral o zmenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 28. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 28. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2021 Jestli někdo držíte SOLanu, za ten poslední nárůst poděkujte mě. Samozřejmě jsem prodal za 80$, že se obrátí a padne dolů. Jsem zvědavej, jak dlouho mi potrvá, než se ztrátou nakoupím...chci ty "diamond balls" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 28. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2021 Ja prodal za 30 a od ty doby cekam az spadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 28. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2021 Hned se cítím lépe :-). Já SOL dost věřím, že půjde nahoru, ale mohla by se ještě pohoupat, abych umazal trochu ze ztráty. Tím svým "shortováním" jsem přišel o 1/2 jednotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil_Obecny Odesláno 29. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2021 Já kupoval nedávno 20ks za 23$a už na 60 sem chtěl aspoň si vrátit vklad a este ze jsem to neudělal počkám až hitne 100 a musím usypat trochu ...... hoši a ohledně tech dani nebylo by jednodušší prodávat a nakupovat krypro někde v parku směnným obchodem ?? aby nebyla nikde žádná bankovní transakce ?? ale je jasný ze směnu za 1000 Usdt asi moc lidi zajímat nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 Solana hustej nástup za poslední rok. Máte ji někdo když byla 1,20$... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 ja ji mel za 20 a prodaval za 30 abych pak dokupoval kolem kila, takhle se dela byznys Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 před 12 minutami, Prochy68 napsal: ja ji mel za 20 a prodaval za 30 abych pak dokupoval kolem kila, takhle se dela byznys Ve stylu "já tu slevu nechci zadarmo" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 a ja uz druhej mesic tlucou hlavou zdi….. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 před 5 minutami, Ajaj napsal: a ja uz druhej mesic tlucou hlavou zdi….. Ty mas vodik ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 Takle by mohlo vyletět Cardano... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 Ja uz dva mesice drzim na binance 500 busd v ocekavani, ze to pujde vsechno dolu a dobre nakoupim a ono porad vsechno roste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se