Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jasný v pohodě :)

Co jsem četl, tak je to odkaz na maratonky z 80. let, ty doby jsem nezažil tak nevim, ale jako jedny z mála bot se mi líbily hned od začátku.

no jasne, ja mel podobny, akorat v modro-bily kombinaci.. vydrzely.. a byly skvely..

.. akorat ten tvuj vodkaz nejak nefachá..

Odesláno

Nadherne.

Teď nepoznám jestli jde o ironii nebo ne. V obou případech díky ;)

Howno wole, myslim to vazne, fakt nadherne, rad bych takove mel. Ale tyhle retro mi nikdy nesednou na mou sirokou, plochou nohu.

Odesláno

Nadherne.

Dneska jsem zjistil, ze mam rozlepenou patu dole od podrazky na tech Keen keckach, co taky mas. Zalepil jsem to, ale asi to nebude drzet a budou muset k obuvnikovi. Tobe drzi dobre? Ja je mel na noze tak desetkrat.

Nepletes si me s nekym? Ja mam jenom Keen sandale. A ty jedou uz od roku 2005 bez chyby. Dokonce jsem je dvakrat pral v pracce. Tenisky od nich nemam.

Odesláno

Ho*no odkaz, normálně sprostý repliky :lol2:

Hlavně že ne faky :D

no jasne, ja mel podobny, akorat v modro-bily kombinaci.. vydrzely.. a byly skvely..

.. akorat ten tvuj vodkaz nejak nefachá..

sorry ... tento by měl fachat :)

Howno wole, myslim to vazne, fakt nadherne, rad bych takove mel. Ale tyhle retro mi nikdy nesednou na mou sirokou, plochou nohu.

Tak díky ;) no já jsem zvědavej jak sednou mě :D ještě jsem je nezkoušel tak uvidíme

Odesláno

Taky je musim Zdeňkovi pochválit, nostalgie jako blázen, "střih" mýho mládí , zatý 80's

Odesláno

Nepletes si me s nekym? Ja mam jenom Keen sandale. A ty jedou uz od roku 2005 bez chyby. Dokonce jsem je dvakrat pral v pracce. Tenisky od nich nemam.

Nemáš? Fakt, ne? A co jsem Ti měnil v Rockpointu? Chlast furt nebo už počínající stáří?

Návštěvník dlubix
Odesláno

Nemáš? Fakt, ne? A co jsem Ti měnil v Rockpointu? Chlast furt nebo už počínající stáří?

Aha, do haje, na ty jsem zapomnel. :) No, tak ty mi zatim drzi.

:lol2:  :lol2:  :lol2:

Návštěvník YPO
Odesláno

neska sem vobjevil tydle škrpále, který sem nosil někdy v 80 léteh, tak sem to hnet koupil ...... schválně kdo si je pamatuje ?

Návštěvník YPO
Odesláno

tvl, todle nosili vekslaci ve stepansky..

v Charkovský a na Spořilově  :D

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

Myslím, že podešev je skoro stejná, ale svršek byl kožený, tuším, že bílý nejčastěji...

ne ne ... tenkrát měla podrážka jakoby podpatek s těma špuntama "tvrdosti" došlapu a vršek ano byl koženej ........ ten se dělá i teď (mají asi 10 variant)

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno

ty špunty maj fakt nějakou funkci? Sem myslel, že tam jsou jen tak. Na základce je měl jeden kluk. Já v tý době oblíbený "číny"

Návštěvník YPO
Odesláno

ty špunty maj fakt nějakou funkci? 

myslím, že ne .... jenom píčovina pro publikum

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...