CEGY Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Odesláno 19. února 2015 Není nad pohodlí. Nové Salomony, mám z nich radost. Uz dlouho jsem nevidel tak osklivy boty.
Návštěvník Zmizík Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Odesláno 19. února 2015 Uz dlouho jsem nevidel tak osklivy boty.Takhle ty lidi nám tady choděj.
Moty Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Odesláno 19. února 2015 Už lakam jaro Bite my shiny metal ass with Tapa
Toryco Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Odesláno 19. února 2015 Uz dlouho jsem nevidel tak osklivy boty. Díky za názor. Já zase už dlouho neviděla tak nepřející koment
Návštěvník dlubix Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Odesláno 19. února 2015 Díky za názor. Já zase už dlouho neviděla tak nepřející koment Od něj bych si to vůbec nijak nebral, podívej, na čem nosí rolády http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14040-co-máte-právě-na-ruce/?p=1341955
Toryco Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Odesláno 19. února 2015 (upraveno) Od něj bych si to vůbec nijak nebral, podívej, na čem nosí rolády http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14040-co-máte-právě-na-ruce/?p=1341955 Díky, už je mi líp Upraveno 19. února 2015 uživatelem Toryco
Bobisek Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Odesláno 19. února 2015 Shoepassion No. 627 (http://www.shoepassion.com/mens-boots/no-627.html). Kvalita super, jelikož jsem kripl a mám jeden kotník o dost širší, tak prochození pár km (a nervů) trvalo, dnes jsou v nich nohy i po celý den jako v bavlnce. Dávají k tomu vibramovou gumu na podražení, já to nakonec nepodrazil a samozřejmě žádný problém
warann Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Odesláno 19. února 2015 Pěknej kousek, značku jsem neznal, ale má docela zajímavý a solidně vypadající zboží. Tak ať slouží.
panedge Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Odesláno 19. února 2015 (upraveno) No tak 43 sedej perfektne,i ta seda je v realu moc pekna.Olej s kartacem uz taky dorazil,tak muzu rozslapavat Upraveno 19. února 2015 uživatelem panedge
Bobisek Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Odesláno 19. února 2015 Pěknej kousek, značku jsem neznal, ale má docela zajímavý a solidně vypadající zboží. Tak ať slouží. Jsou po mém soudu o něco lépe udělané než např. Loake, hlavně mají o hodně širší výběr a většina bot je navíc konfigurovatelných (podrážky atd.). Nevýhodou je samozřejmě kromě Berlína (a nyní snad Mnichova) pouze internetový prodej a taky politika nulových slev...
CEGY Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Odesláno 19. února 2015 (upraveno) Díky za názor. Já zase už dlouho neviděla tak nepřející koment No, sem nevěděl, že jseš ženská, to bych byl víc taktní a místo ošklivé bych použil nehezké Vůbec tomu nerozumíš.. Od něj bych si to vůbec nijak nebral, podívej, na čem nosí rolády http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14040-co-máte-právě-na-ruce/?p=1341955 Vůbec tomu nerozumíš.. Upraveno 19. února 2015 uživatelem CEGY
CEGY Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Odesláno 19. února 2015 No tak 43 sedej perfektne,i ta seda je v realu moc pekna.Olej s kartacem uz taky dorazil,tak muzu rozslapavatTo se máš, já ty moje musel vrátit.. Byly velký..
Muffik Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Odesláno 19. února 2015 Jsou po mém soudu o něco lépe udělané než např. Loake, hlavně mají o hodně širší výběr a většina bot je navíc konfigurovatelných (podrážky atd.). Nevýhodou je samozřejmě kromě Berlína (a nyní snad Mnichova) pouze internetový prodej a taky politika nulových slev...Značka i ty tvoje boty vypadají zajímavě, já už tady na Loake začínám být alergický. Akorát nechápu, jak v tom můžeš vydržet celý den v kanclu, já bych měl fajfky odpoledne pěkně zpocený.
organic Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Odesláno 19. února 2015 (upraveno) panedge: Ten kartáč na nubuk je ti docela k ničemu. To je na semišový boty, ne na kůži. Já jsem své 8890 aspoň trochu oživil jinýma tkaničkama, černá je taková nijaká. Stejně si říkám, že jsem se měl vyprdnout na 8890 a počkat si na černý 8130. I když jsou mi 8890 akorát, zatím zůstávají v krabici. Nejsem stonožka edit: A zase nemají vyražený logo na straně. Stejný to bylo u 9111. Na fotkách je, na botách ne. To mě štve. Upraveno 19. února 2015 uživatelem organic
Koza_c Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Odesláno 19. února 2015 (upraveno) Paradni. .panedge: Ten kartáč na nubuk je ti docela k ničemu. To je na semišový boty, ne na kůži. Já jsem své 8890 aspoň trochu oživil jinýma tkaničkama, černá je taková nijaká. Stejně si říkám, že jsem se měl vyprdnout na 8890 a počkat si na černý 8130. I když jsou mi 8890 akorát, zatím zůstávají v krabici. Nejsem stonožka edit: A zase nemají vyražený logo na straně. Stejný to bylo u 9111. Na fotkách je, na botách ne. To mě štve.IMG_0095.jpg Upraveno 19. února 2015 uživatelem Koza_c
Bobisek Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Odesláno 19. února 2015 Značka i ty tvoje boty vypadají zajímavě, já už tady na Loake začínám být alergický. Akorát nechápu, jak v tom můžeš vydržet celý den v kanclu, já bych měl fajfky odpoledne pěkně zpocený. No tak vlastností rámových bot by snad mělo být, že se v nich člověk potí méně. Hodně taky záleží na ponožce, většinou nosím čistě bavlněný Falke a je to lepší než něco s příměsí umělotiny. Rozumím ale, že komu není fyziologicky dáno, musí nejlépe do pantoflí
Toryco Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Odesláno 20. února 2015 No, sem nevěděl, že jseš ženská, to bych byl víc taktní a místo ošklivé bych použil nehezké Vůbec tomu nerozumíš.. Vůbec tomu nerozumíš.. No nevím, co s tím má společného to, že jsem ženská .... nicméně si spíš myslím, že je to otázka kapku slušnějšího chování, ale v pohodě, beru, že taktností neoplývají všichni, jak jsi psal
Návštěvník dlubix Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Odesláno 20. února 2015 No nevím, co s tím má společného to, že jsem ženská .... nicméně si spíš myslím, že je to otázka kapku slušnějšího chování, ale v pohodě, beru, že taktností neoplývají všichni, jak jsi psal Jo, CEGY je howado, furt mu to říkam
Ondoni Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Odesláno 20. února 2015 dneska jsem pořídil do sbírky další Camperky...a jako vždy, spokojenost
melkal Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Odesláno 20. února 2015 Westland Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se