Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Uz dlouho jsem nevidel tak osklivy boty.

Takhle ty lidi nám tady choděj.

Odesláno (upraveno)

No tak 43 sedej perfektne,i ta seda je v realu moc pekna.Olej s kartacem uz taky dorazil,tak muzu rozslapavatce598693960909695fb858fa30445c01.jpg0eaffe12b1ad895f9bbe79a61e46d9c5.jpg

Upraveno uživatelem panedge
Odesláno

Pěknej kousek, značku jsem neznal, ale má docela zajímavý a solidně vypadající zboží. Tak ať slouží.

Jsou po mém soudu o něco lépe udělané než např. Loake, hlavně mají o hodně širší výběr a většina bot je navíc konfigurovatelných (podrážky atd.). Nevýhodou je samozřejmě kromě Berlína (a nyní snad Mnichova) pouze internetový prodej a taky politika nulových slev...

Odesláno (upraveno)

Díky za názor. Já zase už dlouho neviděla tak nepřející koment  :notworthy:

No, sem nevěděl, že jseš ženská, to bych byl víc taktní a místo ošklivé bych použil nehezké :lol2:

Vůbec tomu nerozumíš.. :lol2:

Od něj bych si to vůbec nijak nebral, podívej, na čem nosí rolády http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14040-co-máte-právě-na-ruce/?p=1341955  :lol2:  :lol2:

Vůbec tomu nerozumíš.. :frusty:

Upraveno uživatelem CEGY
Odesláno

No tak 43 sedej perfektne,i ta seda je v realu moc pekna.Olej s kartacem uz taky dorazil,tak muzu rozslapavat

To se máš, já ty moje musel vrátit.. Byly velký..

Odesláno

Jsou po mém soudu o něco lépe udělané než např. Loake, hlavně mají o hodně širší výběr a většina bot je navíc konfigurovatelných (podrážky atd.). Nevýhodou je samozřejmě kromě Berlína (a nyní snad Mnichova) pouze internetový prodej a taky politika nulových slev...

Značka i ty tvoje boty vypadají zajímavě, já už tady na Loake začínám být alergický.

Akorát nechápu, jak v tom můžeš vydržet celý den v kanclu, já bych měl fajfky odpoledne pěkně zpocený.

Odesláno (upraveno)

panedge: Ten kartáč na nubuk je ti docela k ničemu. To je na semišový boty, ne na kůži. Já jsem své 8890 aspoň trochu oživil jinýma tkaničkama, černá je taková nijaká. Stejně si říkám, že jsem se měl vyprdnout na 8890 a počkat si na černý 8130. I když jsou mi 8890 akorát, zatím zůstávají v krabici. Nejsem stonožka :)

edit: A zase nemají vyražený logo na straně. Stejný to bylo u 9111. Na fotkách je, na botách ne. To mě štve.

Upraveno uživatelem organic
Odesláno (upraveno)

Paradni. ;).

panedge: Ten kartáč na nubuk je ti docela k ničemu. To je na semišový boty, ne na kůži. Já jsem své 8890 aspoň trochu oživil jinýma tkaničkama, černá je taková nijaká. Stejně si říkám, že jsem se měl vyprdnout na 8890 a počkat si na černý 8130. I když jsou mi 8890 akorát, zatím zůstávají v krabici. Nejsem stonožka :)

edit: A zase nemají vyražený logo na straně. Stejný to bylo u 9111. Na fotkách je, na botách ne. To mě štve.

IMG_0095.jpg

Upraveno uživatelem Koza_c
Odesláno

Značka i ty tvoje boty vypadají zajímavě, já už tady na Loake začínám být alergický.

Akorát nechápu, jak v tom můžeš vydržet celý den v kanclu, já bych měl fajfky odpoledne pěkně zpocený.

No tak vlastností rámových bot by snad mělo být, že se v nich člověk potí méně. Hodně taky záleží na ponožce, většinou nosím čistě bavlněný Falke a je to lepší než něco s příměsí umělotiny. Rozumím ale, že komu není fyziologicky dáno, musí nejlépe do pantoflí :)

Odesláno

No, sem nevěděl, že jseš ženská, to bych byl víc taktní a místo ošklivé bych použil nehezké :lol2:

Vůbec tomu nerozumíš.. :lol2:

Vůbec tomu nerozumíš.. :frusty:

No nevím, co s tím má společného to, že jsem ženská .... nicméně si spíš myslím, že je to otázka kapku slušnějšího chování, ale v pohodě, beru, že taktností neoplývají všichni, jak jsi psal :)

Návštěvník dlubix
Odesláno

No nevím, co s tím má společného to, že jsem ženská .... nicméně si spíš myslím, že je to otázka kapku slušnějšího chování, ale v pohodě, beru, že taktností neoplývají všichni, jak jsi psal :)

Jo, CEGY je howado, furt mu to říkam  :lol2:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...