Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)


Doporučené příspěvky

Já si teď za nějakých 18 stovek koupil tohle a jsou fajn. Dnes jsem akorát nemohl najít žádné ponožky a mám dojem, že se k nim happy socks úplně nehodí  :lol2: Ale já to zase nikdy moc neřešil. K vrzajícím loak, začaly mi to teď dělat skoro úplně nové mokasíny, je to nějak řešitelné ??

 

attachicon.gifVýstřižek.PNG

attachicon.gifVýstřižek1.PNG

attachicon.gif57039938_289312028630246_7086375590890045440_n.jpg

Ty boty jsou zároveň ponožky, takže buď do nich dej krátké ať nejdou vidět nebo na boso, jinak s ponožkami to není ono....nebo zkus ještě silonky ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tyhle Loake Chelsea jsem si kpupil jako prvni a posledni Loake. Pripadali mi jak holinky s papirovou podrazkou. Nic proti tvym - kazdy to mame jinak. Nedejchaly a nebyly ani pohodlny. Takze sly po mesici na Bazos a tim skoncil muj pribeh s Loake.

No já mám na podrážce tu extra dolepenou gumu, tak to jako papír není  ;) Jinak je divný, že mně se obecně nohy míň potí a míň smrdí v kožených botách než v keckách, tak se v těch kožených cítím docela fajn. Možná je to tím, že v keckách většinou běhám, tak ty nohy to vědí a začnou se potit hned, jak něaký kecky obuju  :goof:

 

No, a pak je kupujici hodil na ebay a ted je ma Filip :) Ja mam chelsea rad, ale na jare/v lete bych je teda nenosil..

To jsou fotky sice na sluníčku, ale teď ze zimy / chladného jara. Na teplejší počasí mám desert boots, ty jsou z kůže tak tenké, že mám pocit, jako kdyby byly z papíru komplet.

 

Jinak teda klobouk dolů před tebou, šéfe, Ypem a váma všema, co obujete ty moderní knity a tyhlety věci. Přijít v tomhle do kanclu bych neměl odvahu, to tam budu radši klapat a vrzat chelseama  :punk:

 

---

Jo a Vojto, to vrzání je údajně řešitelné u ševce, musí tu botu prý celkem dost rozebrat a někde uvnitř něco máznout nebo vyměnit nebo přilepit a pevněji sešít, babské rady moc nefungují.

Jinak se to prý taky může ochodit a přestane to samo. Časem. Možná. Těm svým dám tak tři čtyři roky a pak se uvidí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Pánové zeptám se- kam chodíte na " normální" boty? Na jaro, k tričku i košili, do práce, do auta, do města... takovou lehkou botu, radši kůže, klasický vzhled. Žádné super značkové Loake a podobně, prostě klasickou botu na denní nošení.

Nechal sem se, já blb, už po x-té nalákat na Mustangy a je to extra bída, snad ještě horší než nějaké kecky.

Jo a tenisky ne, to patří na hřiště. Trochu elegance unesu a sportovní boty na denní nošení nechápu.

Díky za nasměrování, aspoň na obchodní řetězec. 

Baťu prosím vynechte..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...