Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)


Doporučené příspěvky

Kurnik, hledám už hodinu a nenašel jsem. Před nějakou dobou se mi tady líbily ručně šité, České boty. Takové dost šílené. Zapomněl jsem co to bylo zač. Jaké znáte české, ručně šité boty, kožené, nízké, takové bytelné, byly dvoubarevné, černo hnědé, myslím. Hledám, jako šílený, a nic. Za případné nasměrování děkuje Alzheimer.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, kůže možná vydrží, ale podrážka mi popraskala na jedněch velice rychle, ale uznali reklamaci, jenom pak dostat od nich peníze byl porod, dali mi to na jejich kartu, ale já si pak už boty neuměl vybrat. Jenomže kredit nechtěli změnit na peníze a byl jenom dočasný. No, chtělo to ČOI, mít audio záznam z prodejny a pár měsíců se hádat, ale nakonec to šlo lehce:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No trochu jsem si to blbě zapamatoval, detail. Hlavně, že jsem to nakonec identifikoval. Jen jsem bohužel zapomněl i na tu cenu. Takže asi zase, bohužel, Martens, nebo Keen. Chtěl jsem, moc jsem chtěl, české bytelné, kvalitní boty na cesty a každý den. Něco jako Hanwag Kofel low, ale české. Ale na Vasky jsou na síti blbé reference, koukal jsem na Vasky Batky Brown, ty se mi ale pořád líbí, Dave Šuška to má nesmírně škaredé, a ti Slováci jsou zase přece jen dost drazí. Ale kdyby sedly, tak bych to asi dal. Jen škoda, že se dělají v okrese Budapešť.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...