Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)


Doporučené příspěvky

Neměl jsem lepší univerzální boty. Tahám je i do sněhu a i když to tak nevypadá, tak mi do nich nikdy neproteklo a vždycky krásně sucho (na fotce příchod z procházky v lese). Fakt super bota, taham je často, i k montérkám, mám už je několik let a sou pořád super. Lowa Zephyr

WhatsApp Image 2022-12-18 at 17.58.30.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@mocotu techniku sem vypěstoval za ty roky ;). Taky jsem četl, že propouštěj vodu, a za mě vůbec, ale jako nebrodim v nich :default_smile:. Když je čistim, tak jenom kartáčem a vodou a vodou nešetřim a nikdy sem neměl vlhko vevnitř. Co se týče adheze v zimě, tak nepozoruju nějakou odchylku od jiných bot, že bych nějak bruslil oproti jinejm. Jinak pěkně drží nožku a sou hrozně pohodlný. Když jsem si je zkoušel v prodejně, tak na první dobrou seděly a byly příjemný. Byly sice trošku tužší jako nový, což je jasný, ale hned si sedly a sem max spoko. Měl jsem i nízkou variantu, ale tu sem poslal dál, ta mi nevyhovovala a zůstal jsem u těch kotníkových. Chtěl jsem se podívat jak dlouho je mám a účtenku jsem vyhodil, takže určitě dýl jak 2 roky a vypadaj pořád libově. Kdybych je přelíz a nahodil inzoš, že jenom vytažený z krabice, tak by ste mi to i věřili :default_smile:.

Upraveno uživatelem Strocek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zephyry mam 3 roky a nachozeno asi 500km.
Naposledy jsem je vzal vcera na 5km trasu lesem, brodil jsem se snehem, trvalo mi to 1,5h. Za tu dobu nebyl problem s tim, ze by promokly nebo ze by nemely na snehu poradnej grip. Az me to prekvapilo.
Kde a nima mam problem jsou mokre kocici hlavy ve meste, to je jak na ledu. Zvlast takove ty male na chodnicich. Jinak proti nim nemuzu rict ani popel. Pokud nekdo potrebuje univerzalni boty pro siroke chodidlo, tak muzu fakt doporucit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teď to nechci hledat, ale když jsem je kupoval, tak sem četl různý recenze a údajně měli vyrábět (nevim jak teď) dvoje podrážky jedny obyč a druhý nějakou army verzi, která byla o dost dražší a samozřejmě lepší. Já to nikdy neviděl, že by to bylo prodejně nějak rozlišený, ale někdo to uváděl v recenzi a tam i nadával na tu vodu myslim. To že by mi někde víc klouzaly si nepamatuju i když dneska sem šel do garáže a na dlaždicích led a voda, tak tam sem zabruslil, ale to mu nepřikládám nějakou váhu. Zkusim to na těch kočičích hlavičkách, jestli si na to vzpomenu. 

Upraveno uživatelem Strocek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ona to asi bude nejaka specialita kocicich hlav. Kdyz jdu treba po mokrych kamenech nebo skalach, tak to celkem drzi, obcas klouze, ale je to v normalnich mezich, asi by tam klouzaly vsechny boty. Ale kdyz prsi a jdu do mesta, tak Zephyry zamerne nechavam doma

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

[mention=26998]Strocek[/mention] Mám CZ "napodobeninu" od Prabos bez membrány a jsou to papuče jak cyp  Jinak si hodně lidí stěžuje, že ty Zephyry v zimě kloužou, ale asi máš kvalitní techniku došlapu
 
IMG_6744.thumb.jpg.114167a06eb3bc56f76bb81483242a6d.jpg
To jsou boty speciální slaňování? Zajímalo by mě, jak rychle ubývají podrážky. Mám Drago a Nomad a s mým šmajdáním ubývá podrážka snad až moc rychle :/

Odesláno z mého motorola one fusion+ pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
V 16. 12. 2022 v 20:07, warann napsal:

Bezva dik. A jeste prosim te, ty mas tu podrazku tu hladkou (jeste delaji ruzne strukturovane)? Prapadnw nejaky foto jak vypadaji nejaky dobe uzuvani? Dikes. 

sorry za zpoždění, ale Vánoce byly trochu hektické image.thumb.png.d6014ce913cd9a28813c62261381d60a.pngimage.thumb.png.51b76f741b9d3e30341317baf18afc99.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@vanderB. Díkes.

Jinak jsem právě objednával z Herringtoshoes a stejně jako Countryattire mají doručení do EU ošéfovaný.

Navíc zde doručení (za 103 £) zdarma.

"Shipping method:

Your estimated delivery date to Pardubice, the Czech Republic is Monday the 9th of January

Orders to the EU are fully landed: free delivery, all duty and sales taxes paid."

A v neposlední řadě i při ceně libry za 27,XX Kč to vychází dost dobře.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové,

dotaz z trochu jiného ranku:

Na pravé patě se mi udělala patní ostruha, bojuju s tím cca. 2 měsíce a opravdu mě to začíná sr.., kdo to měl, jistě mi dá za pravdu. Jedním z bodů léčby je i vhodná obuv, která by měla být pohodlná + nějaké ortopedické vložky.

Měl by někdo konkrétní typ na takové boty?

děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@obrbobrBoty nevim. Ale zrovna o vlozkach jsem mluvil o vikendu s kamosem, co mel obdobny problemy a nemohl si je vynachvalit. Ma je od nejakyho ortopeda z HK (vice kdyz tak via PM). Cena prej 2500kc, ale 2 tis dava zdr. pojistovna (asi jak ktera, on ma VZP). 
 

Jinak DHL hlasi doruceni vcerejsi objednavky z HS uz dnes. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 10 hodinami, obrbobr napsal:

nějaké ortopedické vložky.

Měl by někdo konkrétní typ na takové boty?

děkuji

Stav se tady

https://www.studiozdravehoobouvani.cz/kontakt

P. Susan (nebo jak se to píše) je machr, manželka k nemů chodí už léta

Dělá jak vložky, tak prodává boty a u nich Ti upraví vložku, když je potřeba

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Patní ostruha byl důvod proč jsem původně přerušil a pak i ukončil studium na vysoký FTVS. Trápil jsem se s tím tak rok a pak jsem přešel na jinou, kde se nemuselo běhat :rolleyes:. Zkoušel jsem různý vložky, silikonový, gelový atd. a nic. Blbě se ve tom chodí, jak je to takový na vodě a moc v tom nedrží noha, nemáš takovou stabilitu jak bys chtěl, takže to hned letělo do koše. Zkoušel jsem i ultrazvuk, ozařování a nic nepomohlo až rázová vlna. Stála mě tenkrát celkem asi trojec (byl jsem tam 6x), ale je to tak 20 let :). Od tý doby mám klid. Za sebe můžu doporučit jedině tu rázovou vlnu a nemusíš řešit žádný vložky atd. 

Upraveno uživatelem Strocek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 18 hodinami, vanderB. napsal:

Tak to jsem zvědav, co na ně budeš řikat :)

Takhle rychlej ja nejsem. Musim se dycky rozhoupat, tenhle nakup byl doplneni botniku do prace, kdyz nakupka novejch bot ve sleve u HS byla nizsi, nez cena za rekonstrukci u Le Premier. 

Btw co mam trochu slusnejsi boty co vydrzi, sluzeb sevcu vyuzivam celkem malo. 
Ale ted bych u tehle Barkeru potreboval vymenit platel u podpadku. Ten stavajici, puvodni, vydrzel - nevim presne, ale cca 6-8 let. Takze bych rad neco, co nebudu muset menit po pul roce. Diky za tipy. 

609874AE-01EF-4927-A93F-532FD9C433ED.jpeg

F3692C9C-6DBC-4E7B-BA28-96B7F3251F6F.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...