Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Žena si koupila nové zimní boty. Vevnitř kožíšek. Jsou skvělé. Moje milovaná značka. Oi!

OI! OI! OI! :)

Tak 9111 jsou doma. :clap:  Skutečně nádherný materiál.

attachicon.gifDSCN6145.jpg

Vítej v klubu. Jsou to skvělé boty.

Edited by organic
Posted

Na Lojáky nemám prachy, tak sem si neska koupil hobití boty ..... jen co sem do nich vklouznul, tak bylo jasno  :lol:

Posted

Ten Blažek s těma cenama nový kolekce bot snad upadl... kdoví, jestli jsou to vůbec rámovky.

Posted

Na Lojáky nemám prachy, tak sem si neska koupil hobití boty ..... jen co sem do nich vklouznul, tak bylo jasno :lol:

Byla akce nebo běžná cena? Koukam po nich uz dlouho, budou i na zimu nebo tohle je max zima co daji?

Bite my shiny metal ass with Tapa

Posted

Byla akce nebo běžná cena? Koukam po nich uz dlouho, budou i na zimu nebo tohle je max zima co daji?

Bite my shiny metal *** with Tapa

-7% z běžné ceny .... zateplený to není, ale já v tom cestu k autu a zpátky zvládnu .... já vlastně žádný vyloženě zimní boty nemám, protože je nepotřebuju :)

Posted

Uz jsem se ptal, ale bez odpovedi, tak zkusim znovu.

Ma nekdo zkusenost jak s napinaky Bexley tak i s temi z ebaye? Mam dojem, ze jste je nekteri kupovali v hromadne objednavce tu na foru.

Pokud mate zkusenost jen s jednimi, tak napiste zkusenosti, zda jsou kvalitne zpracovane atd.

Diky

Posted

Uz jsme to myslím psali, pár stránek zpět Ty napínáky jsou naprosto v pohodě, jsou vyrobené dobře a jsou za solidní cenu, fungují naprosto bez problémů.

Posted

Já je mám v botách třetí noc, takže nevím, co bych psal. Sedí v nich akorát, napínají je, pěkně voní...

Posted (edited)

me jde spis o to srovnani obou, at vim jake objednat

a o to jak moc ta velikost odpovida (idealne pokud mate Loake, Gucci nebo treba Dolce Gabbana pro srovnani)

na ty Bexleye jsem na internetu nekde cetl, ze jsou trosku vetsi - predevsim co se sirky tyce

Edited by Katz
Posted

ja dneska dotahl od Bati tohle 

sleva 30% tak nebylo co resit. uvidime co vydrzi. Jezdim vetsinu autem :)

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Hele napínáky bexley uplně v pohodě , je to to samý co loake a milion dalších firem (ani bych se nedivil kdyby to dělala jedna fabrika) co se týče velikosti ak to sedí a do šířky mám přeci pružinku kterou křížovým šrubovákem nastavíš jak potřebuješ. A za 15 eček není co řešit . 

Posted

Dneska vesele :). Jack&Jones Desert boots.

Paráda :) 

Velmi by se hodily k těm Ingům, které jsi měl :) 

Posted

Le premier má celkem zajímavou slevu na pár posledních Buckhinghamů... Jinak k tomu Blažkovi - má tu někdo ty jejich boty z horního cenového spektra? Taky mi spadla čelist, když jsem viděl ty ceny v podstatě třeba výš než všechny řady Loake...