Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Strocek
Odesláno

Ty sportovni boty za sestku? To upadli ne? Hosi hosi...

Jako paráda něco stojí... Ale tady asi přestřelili, řekl bych že to bude startovací cena, protože ty 95 maj pořád úspěch.

Odesláno

Baťa mě sejří dlouhodobě, přestali vyrábět moji velikost. A v LePremier mě taky dnes trochu namíchli tou jejich nadutostí, když jsem jim na Facebooku okomentoval, že by mohli nabízet Happy Socks i ve velikosti 36-40, tak mi napsali, že jsou pánskej obchod a že by se to neprodalo. Trochu se to pak obrátilo proti nim, protože jsem rozhodnutej, že si vyberu fusakle přímo na webu Happy Socks a přijdou mě navíc levněji než od LP.

Odesláno

Jojo, copak LP. Pan majitel má patent na rozum a chová se arogantně. Před časem jsem se ho dotázal mailem, zda je ochoten po tom našem, řekněme nedorozumění, mi dát nějakou slevu, že bych se k nim jako zákazník vrátil. Nemilá odpověď mě utvrdila v tom, že to s nimi nemá cenu. A je docela sranda, přečíst si pak v časopise článek pana Lohniského o tom, jak je důležité, udržet si zákazníka. No, nakupuju už jinde.

Odesláno

Jojo, copak LP. Pan majitel má patent na rozum a chová se arogantně. Před časem jsem se ho dotázal mailem, zda je ochoten po tom našem, řekněme nedorozumění, mi dát nějakou slevu, že bych se k nim jako zákazník vrátil. Nemilá odpověď mě utvrdila v tom, že to s nimi nemá cenu. A je docela sranda, přečíst si pak v časopise článek pana Lohniského o tom, jak je důležité, udržet si zákazníka. No, nakupuju už jinde.

U nás? Nebo v GB? Já tak 1/2:1/2, poslední boty jsem kupoval na Spartoo a spokojenost. Mimochodem Loake mi zbyly pouze semišovýý (+ jedny černý kožený), jinak kožený mám od Barkeru a přijdou mi lepší.

Odesláno

Mám objednané další Loake, v Galardu mi nabídli velice solidní cenu. Burfordy jsem u nich bral taky a vyšlo to na obdobné peníze jako z UK. Velice solidní jednání a poslali mi to domů. Ale další boty taky uvažuju Barker nebo jinou značku.

Odesláno

Baťa mě sejří dlouhodobě, přestali vyrábět moji velikost. A v LePremier mě taky dnes trochu namíchli tou jejich nadutostí, když jsem jim na Facebooku okomentoval, že by mohli nabízet Happy Socks i ve velikosti 36-40, tak mi napsali, že jsou pánskej obchod a že by se to neprodalo. Trochu se to pak obrátilo proti nim, protože jsem rozhodnutej, že si vyberu fusakle přímo na webu Happy Socks a přijdou mě navíc levněji než od LP.

Velikost 36-40 uz prodavali a asi opravdu nejaky extra zajem nebyl

Návštěvník Mitak
Odesláno

Mám objednané další Loake, v Galardu mi nabídli velice solidní cenu. Burfordy jsem u nich bral taky a vyšlo to na obdobné peníze jako z UK. Velice solidní jednání a poslali mi to domů. Ale další boty taky uvažuju Barker nebo jinou značku.

Tos teda nad LePremier moc nezvítězil, když Galard bere Loake od nich. Já nakupuju v Pediwear.

Odesláno

.....Trochu se to pak obrátilo proti nim, protože jsem rozhodnutej, že si vyberu fusakle přímo na webu Happy Socks a přijdou mě navíc levněji než od LP.

Vsak ted maji happysock 30%slevu a dopravu zdarma, necekal jsem a uz je mam doma

48738bd6360c5a50af03ef0d9ee38241.jpg

Návštěvník Mitak
Odesláno (upraveno)

Tam občas koukám, ale k nákupu ještě nedošlo. Takže zatím mám zkušenosti (vše OK) z profláknutých obchodů: http://www.robinsonsshoes.com/ a http://www.herringshoes.co.uk/

Na Pediwear dostaneš po prvním nákupu Loake 15% slevu na všechny další nákupy Loake. Navíc k nim dávají napínáky jen za cenu poštovného a takové nabídce nemůže LePremier konkurovat. Kromě toho výběr modelů, výběr velikostí... nesrovnatelné. Jen člověk musí zkousnout ty obstarožní stránky. Upraveno uživatelem Mitak
Odesláno

Na Pediwear dostaneš po prvním nákupu Loake 15% slevu na všechny další nákupy Loake. Navíc k nim dávají napínáky jen za cenu poštovného a takové nabídce nemůže LePremier konkurovat. Kromě toho výběr modelů, výběr velikostí... nesrovnatelné. Jen člověk musí zkousnout ty obstarožní stránky.

Tak u Pediwear toho musí člověk skousnout daleko víc... katastrofický servis, problémy s placením kartou, dlouhý dodací termín a pořád je to jen e-shop, takže nulová možnost si boty osahat a pořádně vyzkoušet. O napínácích za cenu pošty nevím a 15% slevě také ne. Boty tam navíc vyjdou dráž než v LP. Navíc pak vyvstanou vyšší náklady na renovaci. Pediwear jako e-shop, určitě LP konkurovat nemůže. 

Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

Včerejší. Tak jsem konečně nebyl línej a vyměnil v autě na podlaze gumy za koberečky a ty paty při řízení se zas tak nešpiněj...  :whistling:

post-26998-0-33495500-1437645480_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Strocek

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...