raskiscz Posted July 29, 2020 Report Share Posted July 29, 2020 Myslis neco jako ty mr.ecky cos postoval par stran zpet ? Sneakers mam rad a nosim je rad a sem patrej Ano, máš ho většího a tím je to vyřešené Sent from my iPhone using Tapatalk Link to post Share on other sites
Delawer Posted August 3, 2020 Report Share Posted August 3, 2020 Dneska mám fakt velkou radost. Po x letech se mi podařilo sehnat tenisky, které jsem měl před 13 lety a už se ani běžně sehnat nedají. Adidas Beckenbauer . Link to post Share on other sites
Muffik Posted August 3, 2020 Report Share Posted August 3, 2020 před 17 minutami, Delawer napsal: Dneska mám fakt velkou radost. Po x letech se mi podařilo sehnat tenisky, které jsem měl před 13 lety a už se ani běžně sehnat nedají. Adidas Beckenbauer . Gratuluju, kdes je sehnal? StockX, eBay,..? Link to post Share on other sites
Delawer Posted August 3, 2020 Report Share Posted August 3, 2020 Před hodinou, Muffik napsal: Gratuluju, kdes je sehnal? StockX, eBay,..? Díky. Sehnal jsem je přes dreamstock. Dobrá komunikace a dorazily během týdne. Ani jsem už nečekal, že je seženu. Ty staré mám ještě jako pracovní a na loď. Chtěl jsem vzít rovnou dvoje, ale bylo mi vysvětleno, že to není moc normální, brat rovnou další do zásoby Link to post Share on other sites
WATCHES Posted August 4, 2020 Report Share Posted August 4, 2020 Vysvětleno kým? Link to post Share on other sites
moco Posted August 4, 2020 Report Share Posted August 4, 2020 (edited) před 3 hodinami, WATCHES napsal: Vysvětleno kým? Ty nejsi ženatý? Edited August 4, 2020 by moco Link to post Share on other sites
Murphy97 Posted August 5, 2020 Report Share Posted August 5, 2020 Diky za tip, trochu me to vraci do mladi, i kdyz tennkrat to byly kopacky “bekenbauerky”.... Link to post Share on other sites
Delawer Posted August 5, 2020 Report Share Posted August 5, 2020 (edited) před 4 hodinami, Murphy97 napsal: Diky za tip, trochu me to vraci do mladi, i kdyz tennkrat to byly kopacky “bekenbauerky”.... Nemas za co . Jsou proste perfektni. Ja je nosil dlouha leta a pak dlouho shanel. Ted si na ne zvykam v Madarsku na dovce. Jsou sice stejne velikosti, jako ty puvodni, ale tyhle jsou lehce vetsi. Edited August 5, 2020 by Delawer Link to post Share on other sites
vlasta66 Posted August 29, 2020 Report Share Posted August 29, 2020 G-Star Link to post Share on other sites
Muffik Posted August 29, 2020 Report Share Posted August 29, 2020 před 3 hodinami, vlasta66 napsal: G-Star Ten plast je fakt RAW. Buď se ti líbí nebo se ti hnusí, nic mezi tím Něco jako Trash (Hippie) u Nike. Link to post Share on other sites
krakra Posted August 30, 2020 Report Share Posted August 30, 2020 Dotaz: Tady u LePremier: píšou, že botu nemají v prodejně Černá Růže, ale že jí mají v oficiálním Loake shopu. Prosím nevíte, kde ten oficiální Loake shop je? Dříve byl v Pánské pasáži, potom se přestěhoval do Černé růže, ale tam je prodejna bot LePremiér. Podle stránek Le Premiér je tady eště ten Oficiálni Loake Shop, ale nevím kde je. Děkuji za odpovědi. Link to post Share on other sites
ragu Posted August 30, 2020 Report Share Posted August 30, 2020 Dotaz: Tady u LePremier: píšou, že botu nemají v prodejně Černá Růže, ale že jí mají v oficiálním Loake shopu. Prosím nevíte, kde ten oficiální Loake shop je? Dříve byl v Pánské pasáži, potom se přestěhoval do Černé růže, ale tam je prodejna bot LePremiér. Podle stránek Le Premiér je tady eště ten Oficiálni Loake Shop, ale nevím kde je. Děkuji za odpovědi.To bude ta prodejna naproti Lepremier v Černý Růži, ne? Nedávno to rozdělili a boty prodávaj zvlášť. Link to post Share on other sites
krakra Posted August 30, 2020 Report Share Posted August 30, 2020 před 2 minutami, ragu napsal: To bude ta prodejna naproti Lepremier v Černý Růži, ne? Nedávno to rozdělili a boty prodávaj zvlášť. Ta je tam uvedená taky. Takže v Černé Růži jsou predejny dvě naproti sobě. To dává smysl. I u toho LePremiera mají boty.... Link to post Share on other sites
zatorak Posted September 2, 2020 Report Share Posted September 2, 2020 Handmade cordovan na míru. Nic lepšího jsem na noze neměl:-) Link to post Share on other sites
vwtyp11 Posted September 3, 2020 Report Share Posted September 3, 2020 Ještě si zavázat tkaničky a je to Link to post Share on other sites
LukeD Posted September 13, 2020 Report Share Posted September 13, 2020 Pěkný rozhovor. https://www.idnes.cz/finance/prace-a-podnikani/ben-hrubes-svec-obuv-praha-podnikani.A200831_090409_podnikani_mrs Link to post Share on other sites
Martin12 Posted September 15, 2020 Report Share Posted September 15, 2020 Ja dnes pohodli Link to post Share on other sites
TLD Posted September 15, 2020 Report Share Posted September 15, 2020 A to musis nosit ( ses lekar, kuchar ,nevim.. ) nebo to mas dobrovolne ? Link to post Share on other sites
Martin12 Posted September 15, 2020 Report Share Posted September 15, 2020 Jasny ze dobrovolně dlouho jsem vybiral, nez jsem nasel pohodlné Prestige Link to post Share on other sites
Recommended Posts