Humanzero Posted August 28, 2024 Report Share Posted August 28, 2024 Jo, od tý doby co jsem to zkouknul mi tam vyskakují stejně blbý videa s řezáním kdejakých bot. I těch CP. Já dnes Tod’s. P.S Blbý videa vztaženo k youtuberovi, aby se to někoho nedotklo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan_989 Posted August 28, 2024 Report Share Posted August 28, 2024 Boss. Celkom veľa muziky za celkom malo peňazí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McMac Posted August 29, 2024 Report Share Posted August 29, 2024 V 27. 8. 2024 v 12:46, ragu napsal: Já ty Jančaříky mám, protože jsem chtěl celobílý tenisky bez zbytečných značek a píčovin okolo, s nízkou podrážkou, celokožený a úzký, abych to mohl nosit k chinos. Jsou fajn, ale jinak normál lepená teniska, kterou imo člověk dostane skoro všude. Kvalitu kůže asi nedokážu posoudit a zpracování taky ne, na to by se ta bota musela rozebrat a z kůže třeba setřít barva. Doporučuju podívat se na pár video tohohle člověka, co rozebírá kabelky Na me ty Jancariky pusobi jako Vasky - lepeny boty, ale aspon tam je realne kuze a dela se to v CR. Za me docela dobrej tip na tenisky za lidovou cenu, zvazim to az budu kupovat nejaky univerzaly (Vasky na me pusobi moc humpolacky). Link to comment Share on other sites More sharing options...
moco Posted August 30, 2024 Report Share Posted August 30, 2024 V 28. 8. 2024 v 22:10, ivan_989 napsal: Boss. Celkom veľa muziky za celkom malo peňazí. Jak jsou na tom s šířkou obecně? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan_989 Posted August 30, 2024 Report Share Posted August 30, 2024 před 4 hodinami, moco napsal: Jak jsou na tom s šířkou obecně? Mam stredne širokú nohu a tu cítim voľnosť. Záleží jak veľmi pritiahnes šnúrky A ta ponozkovina je vcelku elastická. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kluk jako buk Posted August 30, 2024 Report Share Posted August 30, 2024 Moje první Converse a docela dobré... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strocek Posted August 30, 2024 Report Share Posted August 30, 2024 Když pominu tu barvu...(IMHO ), tak jako první Consy bych chtěl jedině klasiku kontníkový. Je fakt, že sem toho vyzkoušel tolik, ale ty Conversky ještě né. Musim se do nich taky někdy vopřít Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan_989 Posted August 31, 2024 Report Share Posted August 31, 2024 Pohodlie. Bally. Link to comment Share on other sites More sharing options...
walter10 Posted August 31, 2024 Report Share Posted August 31, 2024 Adidas Country po dvou měsících používání? Jak jsem už zmínil dříve, ten jazyk je fakt tragický. Krom toho se během chůze vždy sesune do strany. Přesto v nich chodím rád. A tak nějak se mně líbí. P. S. Ze mě si příklad rozhodně neberte... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sibirnaya Posted September 2, 2024 Report Share Posted September 2, 2024 Ja cely leto v podstate stridam jen cerny a bily a vobcas mokasiny... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JR_2010 Posted September 2, 2024 Report Share Posted September 2, 2024 To mi připomělo, jak jsem hledal "10 rozdílů" u asi 300 modelů podobnejch pantoflů v tomhle krámě... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moco Posted September 3, 2024 Report Share Posted September 3, 2024 (edited) Zkusil jsem na podzim objednat tyhle Air Jordan 1 LE Craft. Chci jimi nahradit Air Force 1 Gore-Tex, které vůbec nenosím (kdyby někdo chtěl) Jsem spokojený s kopytem, asi jsem našel model od Nike který koresponduje s mým kachním chodidlem. Air Force co nosím pár let jsou do šířky nartu ok, ale do výšky mi chybí - Jordany mají pro mě lepší profil. Edited September 3, 2024 by moco Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluman Posted September 3, 2024 Report Share Posted September 3, 2024 On 9/2/2024 at 12:35 PM, sibirnaya said: Ja cely leto v podstate stridam jen cerny a bily a vobcas mokasiny... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan_989 Posted September 3, 2024 Report Share Posted September 3, 2024 Hermes robí aj také huňatè? Je to aj nejako špéci komfortné, alebo len hype typu LV? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdenek Vilimek Posted September 4, 2024 Report Share Posted September 4, 2024 Odkedy mi podiotrička vynadala a vyhodila mi adidasi tak nosím na bežné nosenie Gabor. Na beh Hoka Na turistiku Scarpy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluman Posted September 4, 2024 Report Share Posted September 4, 2024 (edited) 17 hours ago, ivan_989 said: Hermes robí aj také huňatè? Je to aj nejako špéci komfortné, alebo len hype typu LV? Ako vidis robi , o komforte ale neviem nic, je to mojej drahej polovicky , jej oblubena znacka. Na tych modrych sa vcera ale tak strieskala, ze sme chvilu mysleli, ze ma po kolene. Smykla sa jej kozena podrazka normalne na chodniku. Mne raz kupila taketo: a v tom sa teda realne chodit neda, strasne to reze medzi prsty . Mozno by sa to aj "vychodilo" a casom zmaklo, ale to ja nezistim. Co sa tyka bot, ja nie som ochotny takeho utrpenia . No, moja oblubena znacka to asi nebude.. stare dobre Quicksilvery Edited September 4, 2024 by bluman Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan_989 Posted September 4, 2024 Report Share Posted September 4, 2024 Před hodinou, bluman napsal: Co sa tyka bot, ja nie som ochotny takeho utrpenia To je momentálne pre mňa veľká záhada. Myslel som ze drahé boty prémiových znaciek (Fendi, Bottega atd) budú za tie prachy superpohodlne. Ale nakoniec som to vždy sklamaný vrátil. Tak neviem ci mam divnu nohu alebo jednoducho proste musím pátrať ďalej. A značka ani cena nie je zďaleka zárukou pohodlia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sibirnaya Posted September 4, 2024 Report Share Posted September 4, 2024 Jak pravil muj oblibenec Christian Louboutin:"Nedelam boty aby byly pohodlny, ale pekny." Aka pro krasu se trpi. Ale je fakt, ze v tech Hermes Izmir se chodit da celej den v pohode. A k tem blumanovejm, ja teda nesnasim vietnamky mezi prsty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan_989 Posted September 4, 2024 Report Share Posted September 4, 2024 Pro krásu se trpí je životný omyl, najmä žien. Keď teraz v lete vidím tie znetvorene chodidlá žien (z toho ze chodia na opatkoch a v "peknych" topánkach) dvíha sa mi žalúdok, žiadnu krásu nevidím. Na ilustráciu https://youtu.be/Xele_jCIlbk?si=0TaVwTegrtWC_EBd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moty Posted September 5, 2024 Report Share Posted September 5, 2024 K žabkám, nosím Gumbies a za mě teda nejlepší flipflopy, jak maj látku mezi prstama, tak nedřou a fakt vydržej, už mám druhý a ty první daly přes 4 roky intenzivního nošení včetně sekání trávy, jen sem jen vzal kartáčkem a byly zas jak nový Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts