Jump to content

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Skipi

Recommended Posts

Chlape vše je o vyzkoušení a materiálech. Já kotníčkový převážně zip+tkanicky a za mě super. V Kožený variantě noha víc drží bez použití tkaničky , ale ta regulace povolení utažení nártu je prostě ideální. V látkový variantě se přiznám chodím na ‘ prasáka’ aby co nejvíc větrali ale to je můj blbý zlozvyk. Samozřejmě obouvani přes zip, je to pár sekund. Pružení při chůzi a podobný domněnky neřeš a vyzkoušej. Záleží i na výšce boty mě vyhovují ne úplně vysoký kvůli kotníku , takže je to hodně individuální. Takže já preferuji třeba Slide od GG před Francy.

Edited by Humanzero

Pro me boty s tkanickama a zipem je jako nosit kalhoty s opaskem a ksandama. Chapu ten use case, ale proste strasne se mi to nelibi a prijde mi to vlastne stupidni. Nastesti se jeste pres pupek ohnu, takze se zavazovanim bot problem nemam.

• Like 5
  • Upvote 3

před 13 minutami, AndyAaron napsal:

Nastesti se jeste pres pupek ohnu, takze se zavazovanim bot problem nemam.

Ide asi skôr o to, že keď máš vyššie casual boty s 12 dierkami na tkanicky, tak to najprv musíš všetko povoliť, obuť sa a zase všetko poutahovat. Viem si predstaviť ze časom to začne liezť na nervy a ten zips asi komfort zvýši.

@AndyAaron Vidis, mna by tento pohlad na vec akosi nikdy nenapadol. Aj ked je pravdou, ze sa tu obcas nestiham divit, co kolegovia dokazu riesit 😉
Vzdy som to bral ako vec dizajnu a "pohodlie, ci rychlost" samotneho obutia by ma ozaj nenapadla. 

ad295ca6-ad94-4944-b3f2-2cdd920b5a6517563ca43d7df71663a1e6110929aba0-245849.jpeg

Edited by EpsteinBarr

před 2 hodinami, AndyAaron napsal:

Pro me boty s tkanickama a zipem je jako nosit kalhoty s opaskem a ksandama. Chapu ten use case, ale proste strasne se mi to nelibi a prijde mi to vlastne stupidni. Nastesti se jeste pres pupek ohnu, takze se zavazovanim bot problem nemam.

Pro mě jsou boty s tkaničkama a zipem něco jako pizza hawai: nejspokojenější jsem, když se navzájem zcela míjíme.

• Like 4
  • Haha 1

před 42 minutami, EpsteinBarr napsal:

@AndyAaron Vidis, mna by tento pohlad na vec akosi nikdy nenapadol. Aj ked je pravdou, ze sa tu obcas nestiham divit, co kolegovia dokazu riesit 😉
Vzdy som to bral ako vec dizajnu a "pohodlie, ci rychlost" samotneho obutia by ma ozaj nenapadla. 

ad295ca6-ad94-4944-b3f2-2cdd920b5a6517563ca43d7df71663a1e6110929aba0-245849.jpeg

Mne prave prijde, ze ta funkcnost je tam asi to hlavni. Protoze z designoveho hlediska to je v mych ocich strasna silenost 🙂

před 19 minutami, warann napsal:

Pro mě jsou boty s tkaničkama a zipem něco jako pizza hawa

Dovod je cisto esteticky alebo ten zips funkcne botu so snurkami nejako degraduje ?

před 4 minutami, AndyAaron napsal:

Mne prave prijde, ze ta funkcnost je tam asi to hlavni. Protoze z designoveho hlediska to je v mych ocich strasna silenost 🙂

Akoze, chcel som si raz kupit velmi podobne "botasky" ako na fotke. A prave manzelka ma zastavila, ci som normalny.
Asi na tom (kombinacia zip+tkanicky) nieco bude 🙂

Pizza hawai je u mna prvou volbou. Nemozem za to 🤫

• Haha 1
  • Upvote 1

V 8. 9. 2024 v 11:08, ivan_989 napsal:

Aké máte skúsenosti s kotnikovymi  teniskami, ktoré sa zaväzujú na šnúrky, ale zboku majú aj zips? Ten zips sa používa primárne a šnúrky sa v podstate nerozvazuju? Alebo zips je skor akože na ozdobu? Není to kvôli tomu zipsu menej pružné pri chôdzi?

před 3 hodinami, AndyAaron napsal:

Vnímám to stejně tak jako AndyAaron...

• Like 2

2 hours ago, warann said:

Pro mě jsou boty s tkaničkama a zipem něco jako pizza hawai: nejspokojenější jsem, když se navzájem zcela míjíme.

Pre mne skor ako pizza s hranolkami 🤣 , nic so zipsom by som ja na nohy nedal.

1 hour ago, tommasini said:

důchodky..

toto myslis? 😄

7531_0.thumb.jpg.acc3026de186b492f9b81df407319c5c.jpg

• Like 1
  • Haha 1