Jehlan Posted April 27 Report Posted April 27 V 22. 4. 2026 v 20:27, Jehlan napsal: RARE - REEBOK CLASSIC LEATHER LUX HORWEEN ANNIVERSARY - 42 EUR - 9 US - NOIR | eBay přišly, musel jsem dát "refund", sice nové (NOS), ale materiál z roku 2013 už se na podrážce rozpadá (něco jako ty krabice Omega) . takže peníz zpět na účtu a prý si je mám nechat. PS: ta kůže je super ale kombinovat to s pěnovou podrážkou, která časem degraduje je zhovadilost, takže komentář @Kluk jako buk V 22. 4. 2026 v 15:49, Kluk jako buk napsal: Líbí se mi, ale není ten horween trochu overkill, když potenciálně několikrát přežije podrážku? Nebo mi něco uniká? sedí 1
Moty Posted April 27 Report Posted April 27 Navazu ji muj dotaz v jiném vlákně ohledně propadlé příčné klenby Potřebuju společenský boty, který nebudou vypadat jako por důchodce, budou dopstatečně široké a pjdou vzít i k obleku díky za nasměrování
juk Posted April 27 Report Posted April 27 před 2 hodinami, Moty napsal: Navazu ji muj dotaz v jiném vlákně ohledně propadlé příčné klenby Potřebuju společenský boty, který nebudou vypadat jako por důchodce, budou dopstatečně široké a pjdou vzít i k obleku díky za nasměrování Já si kupuju přednostně boty, které mají vnitřní vyjímatelnou stélku a pak si pod tu originální stélku nechám přišít "srdíčko" na podporu příčné a "klín" na podélnou klenbu. V Brně u Regeco za cca 400,- Kč za pár bot. Výšku i tvar mám vždycky stejné, ale dá se vybrat tvrdší a měkčí materiál. Jiný mám v plesových a jiný v pohorkách. Samostané ortopedické vložky se mi moc neosvědčily, pokud se dávají na vnitřní stélku. Pak i v tom nejtenčím provedení zvedají chodidlo i s patou a boty už tak dobře nesedí. Obzvášť nízké. Pak je potřeba originální stélku vytrhnout, pokud je přilepená, a místo ní dát ortopedickou vložku. Pokud je stélka přišitá, a moc ty boty chci, tak si je vždycky zkouším s přidanou vložkou. Pokud mi to v téhle sestavě nesedí, boty neberu. https://regeco.eu/kategorie/vlozky-do-obuvi/vlozky-ortopedicke-regeco/ 2 1
Rybkin Posted May 28 Report Posted May 28 Jim Green african ranger barefoot, hodně dobrý Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
efreeti Posted May 29 Report Posted May 29 Jak jsou na tom jim green se sizingem? Dokážeš to srovnat z jinou značkou? Např Dr Martens?
furo Posted June 10 Report Posted June 10 ja som vytiahol dávno zabudnuté yeezy Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
ATOM Posted June 12 Report Posted June 12 V 22. 4. 2026 v 14:41, obrbobr napsal: za mě vcelku podařená a zajímavá limitka od BOTAS https://botas.cz/products/botas-x-skoda-explorer?variant=53161357771095 Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Ty jsou skvělé, mám je už chvíli v hledáčku. Vidle mi do toho hází Prestige Jan. Ty jsou také parádní, navíc mám zkušenost, že ty boty jsou brutálně odolné s velkou životností. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 1
Prochy68 Posted June 12 Report Posted June 12 @ATOM Prestige mi serou, ze nedelaji pulky, bud jsou mi tesne nebo volne...a tyhle teda vypadaji dobre
RadeV Posted June 12 Report Posted June 12 před 3 hodinami, ATOM napsal: Ty jsou skvělé, mám je už chvíli v hledáčku. Vidle mi do toho hází Prestige Jan. Ty jsou také parádní, navíc mám zkušenost, že ty boty jsou brutálně odolné s velkou životností. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Což o to, pohodlné jsou a snad něco vydrží, akorát bych upozornil, že na obrázcích vypadají mnohem méně “prestižkovitě” než ve skutečnosti Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Nick06 Posted June 13 Report Posted June 13 Nevím jestli se to tady probiralo. Co si myslíte o výrobcích firmy Jančařik? Je tam poznat kvalita zpracování a materiálů?Sent from my SM-A528B using Tapatalk
ragu Posted June 13 Report Posted June 13 Mame doma dvoje bílý tenisky (Model Tommy) a jsou v pohodě. Kvalita takovej standard, normální lepená teniska.
špelda66 Posted June 13 Report Posted June 13 (edited) Já taky tommy, už mi u nich měnili i podešev - v záruce, zdarma Teď mám i mirro gum a ty jsou lepší. Edited June 13 by špelda66
Frantik Posted June 13 Report Posted June 13 před 20 hodinami, RadeV napsal: Což o to, pohodlné jsou a snad něco vydrží, akorát bych upozornil, že na obrázcích vypadají mnohem méně “prestižkovitě” než ve skutečnosti Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Hm, tak na tom webu už mi cukala ruka, ale ta realita je dost odlišná 1
spineshank Posted June 13 Report Posted June 13 Novej kousek připraven Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 1
vwtyp11 Posted June 13 Report Posted June 13 před 8 hodinami, Frantik napsal: Hm, tak na tom webu už mi cukala ruka, ale ta realita je dost odlišná Tpč
ivan_989 Posted June 27 Report Posted June 27 Niečo vychadzkove do týchto horúcich dní. 100% suede bovine leather, v kombinácii s bohatou perforáciou a tenkou podrážkou do horúčavy ideálne. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 1
ivan_989 Posted July 5 Report Posted July 5 Su to vzdušné papuče, ako som dúfal Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Recommended Posts