Přejít na obsah

Hodinky do 100 000 Kč na investici


Doporučené příspěvky

Ahoj chlapi,

představte si situaci, kdy máte volných 100 000 Kč a chcete je investovat na 5 -10 let. Mohou být vhodnej investiční nástroj hodinky? Aby tomu tak bylo, tak je samozřejmě potřeba, aby v čase zvýšily svoji hodnotu, tzn. teď koupim za 100 000 a za 5 let prodám třeba za 115 000 Kč. Dokážete poradit nějaké? Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S trezorem jsem nepočítal, myslím si, že by nebyl potřeba. Každopádně z toho vycházeji buďto nějaký vintážní kousky (nemuseji bejt drahý, když jsem se podíval na Seika 6138 a 6139), případně Rolex, Omega, Hujery. Konkrétně Suby se mi osobně ale moc nelíbí na pohled. Ze staršího vlákna zase vyplývá, že je lepší utratit takový prachy třeba za nějakou pěknou dovolenou. ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli máš u investičních hodinek strategii, že se Ti nelíbí něco na pohled, tak se na to vykašli:-))Vintážním kouskům musí člověk rozumět, ale je tu dost lidí co umějí poradit. S tím trezorem to je otázka - mít doma nějakou sbírku jako investici je scifi, je to skoro nepojistitelný za rozumný peníze a pokud nemáš nějakou pevnost nebo stálou ochranku (:-)) doma bych to nenechával. Bankovní schránka něco stojí, pak toho moc nezbývá - pro někoho mlže být bezpečnější mít to v kanclu v práci, když je vše dobře zabezpečno a je tam 24 hod hlídání. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

.......tuto sumu investuj do seba a rodiny tam sa Ti to vrati z najvyššim urokom....ta dovolenka je dobry priklad...........nemyslim ,že pokial nemaš prehlad kupiš niečo čo sa Ti zhodnoti do takej miery aby sa to vyplatilo.......je to len moj nazor

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je pravda, že zážitky jsou navždy...a s časem rostou i na ceně (jak budeš už starý ještěr, tak do Austrálie se Ti nebude chtít letět). Osobně jsem strašně rád, že jsem si projel Egypt, takový noční rychlík z Káhiry stojí za to. Teď už bych se na to vysral a není to o penězích ;o)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jooo, cestování, taková Šumava nebo Český ráj ... :D . Moje matka procestovala 3/4 světa a vždycky říkávála, že nejlepší investice jsou právě do cestování. Mě to nějak extra netáhne, i když noční expres z Káhiry zní dobře, navíc s Wizzem na palubě :D.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak predpokladam, ze je to jen mala cast mozneho portfolia Vladice:-) Ale verim, ze kdyz ted koupim za zdejsi cenu na foru zafoliovany SUBy od AD, tak po 5 letech na tom budu mit o neco vic nez na sporaku. Uz to ale bude tezko vychazet s pronajmem schranky jen kvuli jednem hodinkam. Ale kdybych kvuli tomu nemel na cestovani nebo na to co me proste bavi, tak na to kaslu, to je jasny:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...