Přejít na obsah

Přestal jsem kouřit


Doporučené příspěvky

Hele s tím přestáváním to asi záleží na vnitřní výbavě. Já přestal z dvacky marlborek denně bez jakýchkoli absťáků, prostě nic, vůbec mi to nechybělo. Kámoš se oblepuje jak debil, žvejkačku z huby nevyndá a nejde mu přestat anii za boha. Já si ale tu závislost užívám v čokoládě. Nesmí být doma. To ji sežeru i dětem a nemůžu si pomoct. Pak potupně kupuju novou. Prostě nesmí být doma

Přesně tak to je - jediná možnost pak je odstranit cigarety z okolí, zbavit se dočasně hotovosti, zbavit se dopravních prostředků v okolí (prostě se někde uklidit). Zamknout se, a ten týden nějak přežít :D, případně doplnit o fyzickou aktivitu. V žádném případě nikotinové náplasti/žvýkačky - dostane se pak k cigaretě a zase kouří. V takovém případě prostě člověk má 3-4 dny "chřipku". Já pak pro jistotu jel chodit na další 3 dny na hory, kde nejsou trafiky :D. Pak jsem si ještě jednou zapálil, ale cigareta byla hnusná a rozhodně to nebyla potřeba těla, ale hlavy. Takže jsem se na to vykašlal, po tom odvykacím zážitku :D.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 159
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Když jsem to vlákno zakládal tak už jsem pár dní nekouřil a měl jsem zrovna chuť na cígo - tak rychle na chronomag.To je druhá věc co mi pomáhá nehulit.Jenže ta první je kus žvance.Rozebral jsem to taky ve vlákně Kila dolů,takže už to nebudu rozmazávat.Jen že k dnešnímu dni nekouřím 118tý den a přibral jsem 10 kilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A kua, to je skoro kilo za deset dní, je to možný...? A rok má dnů třistapětašedesát... Mlsáš nebo se dorážíš, vyplňuješ čas...?

Já mám naneštěstí zrovna teď pár měsíců nával práce u který musím sedět,takže při chuti na cígo začnu mlsat a pak se ještě dorážím.Od léta už to zase bude lepší a budu se zase jako do toho skoncování s cigaretami věnovat sportu.Teď to zanedbávám,čímž také hůý spaluji.Ale jak jsem již psal,zase se mi lépe dýchá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Tak na mě předevčírem vyplivla nekuřácká appka v telefonu, že nehulim už 6 měsíců.Přesně 180 dní. No sám čumim že to dávám. První tři měsíce 12 kilo hore.Teď už se mi podařilo shodit 10 kilo, tak ještě ty dvě a bude to jak dřív.Ale dejchá se sakra líp.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

U mňa je to trošku zaujímavejšie.. Je to už druhý týždeň čo som nedal ani jednu cigaretu po deviatich rokoch a krabičky denne! Prestať som sa snažil už viackrát no fajčí mi celá rodina, značná väčšina známych, proste tie cigy sú snáď všade a tak sa to nikdy nepodarilo až teraz. Ako sa mi to podarilo? Vredy na žalúdku, 4 dni vnútorné krvácanie a následné 3 dni na jednotke intenzívnej starostlivosti spravili svoje.. Od kedy som tri dni zvracal, mal 38 horúčky, vraj som tu ani nemusel teraz byť keby som nešiel do nemocnice, brucho ktoré sa mi rok akosi zväčšovalo je zrazu späť v pôvodnom stave, absolútne nemám chuť na cigaretu! Nechýba mi to, keď som si potiahol okamžite som zahodil, proste definitívny koniec. Ja som si vždy hovoril, že prestanem keď sa mi stane niečo ozaj zlé... A teraz tiež stále niečo do seba tlačím, mám aj 7-8 jedál denne, plus žuvačky, oriešky a ja neviem čo ešte. Základ je si ich nekúpiť a nájsť si niečo, čo človeka zamestná. Začal som chodiť do posilky, k tomu patrí aj tá strava, proste všetko zlé je na niečo dobré :) Tak ja verím, že to tak aj ostane... Okrem zdravia aj slušných vyše 100 EUR mesačne ušetrených :D S tým smiešným platom to je už teraz citeľný rozdiel! 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...
Návštěvník Chilliluk

To já ani nevím, jak dlouho vlastně nekouřím..asi rok..vždycky jsem si říkal, že se vlastně necítím jako kuřák, i když jsem hulil..jako pokud jdu do hospody a dám 5 piv a víc, tak to si pak zapálím, ale hned druhý den mě nenapadne to zopakovat. Jsou ale i hospody, kdy si nezapálím vůbec. jinak ale v běžný den nikdy nekouřím, ani mě to nenapadne..akorát mě štve, že mám rád zippáky a nemám proč je používat..dokonce mě to jednou naštvalo tak, že jsem chtěl zase začít, prostě jsem si řekl, že stejně jednou na něco zdechnu, tak co...jenže když jsem si střízlivej dal cigáro, připadal jsem si tak hnusně, že jsem si tím vlastně uvědomil, že to už prostě nejde, že už se k tomu nevrátím. Na druhou stranu můj kolega v práci přede mnou hulí a nevadí mi to, ani mě to neláká, ani se mi to nehnusí..je mi to prostě jedno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...