Přejít na obsah

bastlení


Doporučené příspěvky

Ahoj, tak si také dovolím představit svou modifikaci. Vše je vlastně originální, i když trochu upravené.

Abych vysvětlil, o co na hodinkách jde: dělal jsem je pro syna, který hraje baseball za Titans (proto velké "T"), má číslo dresu 31 (místo obligátní dvanáctky) a baseballisti jistě poznali náznak hřiště - na "6" je domácí meta, na "3" a "9" je první a třetí meta. Ještě jsem přemýšlel, jestli nevymodelovat i nadhazovačský kopec, ale už by se asi nevešel :goof:

Asi jste poznali, že se jedná PS2, koupené jako nefunkční za pár stovek. Podařilo se mi je opravit a naladit na cca +12sec/24h

post-41737-0-59614000-1547195196_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za pochvalu. Ono je to taky hodně dané tím, že jejich logo je pěkné už samo od sebe a pak hodně dělá ten NATO strap.

Ciferník jsem dělal ve wordu (nejlepší grafický program, který ovládám :-) a tisk mi zařizoval brácha na nějakou spešl samolepicí fólii. Ale ta byla docela tlustá. jinak přechozí pokusy jsem tiskl na normální laserovce na samolepicí papír a taky to bez problémů šlo. Jen při prořezávání středového otvoru na ručky je potřeba zajistit, aby díra nebyla chlupatá (dneska už se to ani nenosí) Ale stačí na to lupa, skalpel a kulaté párátko a díra je jak když střelí.

Jinak je druhá varianta, udělat si obtisk. Ale ten si myslím, že málo kryje, je tenký a nevyrovnal by tak dobře díru po datumu a tak... Kdo dělá modely a umí s paintbrushem, tak může dokázat divy. Ještě by se mi líbilo umět plastické indexy nebo čísla. Ale nemaje laserového vyřezávání, na ruční pižlání to nevidím moc nadějně. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...