Přejít na obsah

Steinhart vs. Hamilton


Doporučené příspěvky

V tom případě už jde jen o tvůj momentální pocit až budou na ruce. Musíš si je prostě vyzkoušet. Vypadá to že se to vlákno pěkně stočilo. Jinak tohle jsou modely které se dají vyzkoušet v poho. Na krámech jsou. Tak hurá do města.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Formula 1 mi prijdou takove bezpohlavni a skoda za ne utracet prachy. Kdyz TH, tak Akvace, ty jsou super. Jinak se ti otevrelo dost stavidlo a teoreticky uz se muzes koukat vsude. Co treba neco od Sinn. V nechronu by ses vesel do limitu v pohode.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem pri brouzdani mestem a zkouseni hodinek objevil jeste jeden pozadavek... A asi jsem si vyber skoro znemoznil :/ rad bych full lumi cifernik :) vzpomnel jsem si na moje stary citizeny a rad bych to v tech finalnich hodinkach mel. Uz pred par mesici jsem pokukoval z dlouhy chvile po zeppelinech jenom tak pro zabavu. Dela se vubec nejaky model (krome damasko) v tyhle cenovy relaci? tj. 40-60K? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co Fortis?

 

https://www.hodinky-koscom.cz/cz/fortis-647-11-42-s

post-30673-0-94290800-1498023987_thumb.jpg

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čéče, jak já to vidím, hlavně se neuqap! Ten pocit nutně něco mít (je jedno, jakej máš rozpočet), to zná asi každej tady. Nádech, výdech, zamysli se ještě raz... V budgetu 40-60 k můžeš mít i dvoje (troje) dost slušný hodinky pro různé příležitosti. Na "machrindex" kašli, musí se Ti líbit, oslovit Tě (tím narážím na první Hamiltony na str. 1, kde píšeš cosi ve smyslu "Mám je v užším výběru, ale moc se mi nelíbí". Kdo, kua, uvažuje o hodinkách, co se u nelíbí?!). Chceš utratit poměrně balík, proto v klidu zkoumej. To vybírání - řek bych - je na tom stejně to nejlepší... Do září času dost :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...