Přejít na obsah

Timex Weekender?


Doporučené příspěvky

Zdravím,

 

v poslední době jsem na ruce měl jen G shocky, jejich výhody nemusím zmiňovat. Ne ke všemu se však tyto hodinky hodí a tak jsem si vyhlídnul Timex Weekender (konkretně model v příloze). Máte někdo zkušenosti? Vydrží něco ten kožený pásek? Nedával bych jim nějak moc zabrat, na to jsou zmiňovaně G shocky.

 

Případně uvítám i nějaké další návrhy podobných hodinek.

post-57252-0-24740100-1497457983_thumb.jpg

Upraveno uživatelem REALista
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Ahoj!

Tenhle konkrétní model neznám a proti Timexům vůbec nic nemám. Proto jen teoreticky: O opravdové "koženosti" řemenu bych měl pochybnosti, spíš to bude nějaká speciálně zpracovaná směska odpadu z kůže a nějakého pojiva. Pořádnej koženej řemen totiž stojí cca tolik, co za ty celý hodinky chtějí na Timestore, což podle mě není zrovna doporučovanej obchod. NATO bude nylon, tam asi těžko hledat náhražku... Hodinky samotný mají dle mého odhadu hodnotu v řádu stokorun... Nenech se oblbnout rádoby "luxusním" balením, za podobný peníze můžeš mít daleko výš hodnocený hodinky Orient či Seiko, například... Pobuď na fóru, hledej... V bazarovým vláknu můžeš narazit "na kus hodinek" za podobnou cenu :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja bych to nevidel tak tragicky. Timex je zavedena hodinarska firma, ne nejakej radoby luxusni shit. A ty kvarcky jsou proste levny. Navic to bude aspon prijemne oziveni od vecneho Seika tady na foru. Za me tedy proc ne, ale vyprdl bych se na chrono. Maji v tehle rade i pouze klasickej cifr v military stylu. Ty nevypadaji uplne zle.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuju za odpovědi, už jsem se bál, že to tady zapadne. Při listování na foru jsem narazil na pár kousků, díky kterým jsem trochu začal pochybovat (hlavne Seiko 5), ale to už je cena na 2-3x (hodinky bych chtěl určitě nové. vím že bych z nich jinak neměl takovou radost). Ale věřím, že časem přijde chvíle, kdy se budu chtít odměnit a budu se porozhlížet třeba po těch 5kách:) Asi ještě zkusím napsat do sekce amerických hodinek, třeba bude mít někdo zkušenosti. :)

Upraveno uživatelem REALista
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jeden čas jsem po nich pokukovala, moc se mi líbí vizuálně, spíš verze s chronem. U těch nechrono verzí mě vadí ta menší vnitřní čísla u indexů, ale to už je na vkusu každého kolegy. Já mám třeba moc ráda Seiko a jednou si nějaký seiko-model koupím, ale připadá mi, že designově jsou někde jinde. Tyhlety mají dokonce pokud vím ocelové pouzdro, takže by mělo něco vydržet a hlavně se nesedře povrchová vrstva (jelikož tam není). Ohledně kvality hodinek Timex už psal AndyAaron přede mnou. 

A pokud se budeš hodinkami trochu zabývat, zjistíš, že potřebuješ různé hodinky na různé příležitosti, takže třeba dojde na všechno:-) 

Upraveno uživatelem KatkaB
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Výhoda Timexů je Indiglo, nevýhodou u výše uvedeného modelu pak vodotěsnost pouze WR30. Osobně bych je právě kvůli té vodotěsnosti nebral, za ty peníze jsou Timex Expedition s WR100 https://www.timestore.cz/Znacka/Timex-302/Timex-Expedition/Timex-Expedition-49053 a NATO/ZULU strap se dá dokoupit kvalitní jinde http://www.monkeyswag.com/straps/mks-nato Sám ale dám přednost solárním Citizenům s WR200 a šroubovací korunkou, navíc zárukou 5 let http://www.watchshop.com/mens-citizen-sports-eco-drive-watch-aw1410-08e-p99976374.html :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Kupoval jsem tam Festiny retro, s nákupem a ochotou není problém. Hodinky se za pár týdnů začaly zastavovat a zpožďovat. I když jsem je kupoval v českém imternetovém obchodě, reklamaci musíte poslat na slovensko. Nelze reklamovt zde zřejmě nejsou oficiálním prodejcem. Nechci tvrdit, že jsou to kopie, míním ty svoje no ale.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha.

Timestore před nějakou dobou měl problém s tím, že prodával fejkové Tissoty. Prý o tom nevěděli a kdo si je tam nechal vyměnit, tak dostal náhradu. Myslím, že to tady někde na fóru je. Reklamace na Slovensko je trochu otrava. Zase jsou levnější. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...