LordSpar Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Ahoj, ja jsem teprve na zacatku, ale snazim se - dnesni sestava pro kazdou prilezitost. ty modre igeny take nutne potrebuji! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Hezké kousky, vypadá to, že tě chytil chronobundus . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 V 3. 1. 2018 v 22:44, Skarohlid napsal: Hezké kousky, vypadá to, že tě chytil chronobundus .Chytil a už nikdy nepustí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Pánové nestrašte ;-) Je pravda, že doposud jsem měl hodinky troje - oblekovky, sportovky a jedny neutrální. Teď jich mám cca 20 ks a opravdu nejsem u konce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Zdaleka nie si u konca ved primky su take krasne a je ich tak vela mna chronobundus dotiahol na cislo 70 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 V 12. 12. 2017 v 9:55, Petr.S napsal: Jedno aktuální zátiší... Rad vidim svoje stare kusky ze su na dobrom mieste V 14. 12. 2017 v 19:54, Jeronimo napsal: Hmm, moc hezké. Když je takhle vidím, tak dostávám chuť zase sbírat. Tak to si teda velmi dobre vystihol. Uz aj mam na ceste 2x PSII lebo to sa jednoducho musi zbierat dalej Raz som s tym uz chcel skoncovat ale vcuclo ma to znovu a tomu nie je unik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Felsenberg Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 to Marcus: Ten pásek zvedá hodinky o kategorii výš. Krásné foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Když už jsem je dnes vyndával z "kredence", tak mi to nedalo vyfotit pár vícekusových "rodinek". Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Hezká rodinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Hmm,pěkné,pěkné :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 tie automaty na kovotexe som nemal vidieť ladí to spolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 V 6. 1. 2018 v 15:17, Felsenberg napsal: to Marcus: Ten pásek zvedá hodinky o kategorii výš. Krásné foto.Díky. Dává to těm elegantům trochu pilotní vzhled, něco jako prim spitfire, a to se mi libí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Taky přidám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 V 8. 1. 2018 v 7:42, klasik51 napsal: Taky přidám. image211.jpg image208.jpg hodinky 397.jpgAhoj - paradni aranzma... co jsou zac ty spodni hodinky? To je neco novejsiho? Vypadaji zajimave a jeste jsem je nevidel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Chce to trosku vice hledat a cist. ;-)http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/102539-ps-1-311raf/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 V 8. 1. 2018 v 20:29, Hardslimer napsal: Chce to trosku vice hledat a cist. ;-)http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/102539-ps-1-311raf/Diky moc - ja nejak nevedel ceho se chytit, tedy jake slovni spojeni zacit googlit ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 (upraveno) Jj, vsak ja to nemyslel ve zlem.Hodnekrat se mi stalo, ze me onkel Gugel odkazal rovnou zpatky na forum. :-) Edit: Nejak jsem se prepocital a zdejsi vyhledavac semnou vykyval.Na dotaz RAF 311 nic nenasel. :-(Je toto mozny??? :-) Upraveno 8. ledna 2018 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Tak jsem prosel vlakno a uz mi zbyva jen poznamenat - velkou litost, ze take nemam jeden kousek. Mam moc rad hodinky, ktere maji dusi, pribeh a tvurci odvahu... Bravo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1roman Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Prim :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se