Přejít na obsah

Hasňa's new age a pohoda jazz


Hasňa

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 393
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Hasňa vole, dobrej restart :lol2:

 

Sam z toho mam zatim docela rozhozenej sandal. Je to takove osvobozujici, mit a ruce 8k a nestarat se o nastaveni, skrabance, MI, prodejni cenu, nic. Po dost letech je to zajimavy pocit. Jeste musim vymyslet nejake Tough Solar Multi Band k obleku. No, uvidime, jak dlouho mi to okouzleni vydrzi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já to pochopil jako pokus osvobodit se z chronomagoriátu :-)

Čas to vokazuje furt přesně, osvobozený chronopacoš radostně běží s nataženou levou rukou vstříc západu slunce, aby ještě nachytal pár hřejivých paprsků do solárního článku, až nám ve světle zapadajícího životodárného kotouče mizí... ...mizí jako pacient z JIP do toho všeobjímajícího světla! (Aby se možná vzápětí vynořil zpět resuscitován, zcela přesvědčen o nekonečné G-Shock pravdě... A začal sbírat všechny dosud vyrobené modely) :lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO

Tak byla by to idelani cesta, mit jedny Géčka a klídek, ale bohužel to dlouho nevydrzi. Ten kolotoč pak zacne nanovo. Ale vo tom to je :-)

k tomu musis dozrat :) .... ja uz skoro dva roky nosim jenom protreky a nehodlam na tom nic menit..... je fakt ze mam v zaloze par mechanickejch kousku kdyby mne to jako popadlo ale furt hovno...... uz sem i premejslel ze bych to prodal ale dokud mam co zrat tak na to kadim

 

svuj dil na tomhle vyhoreni ma i tenhle web kterej uz co si budem povidat stoji za pekny hovno

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Půlka lidí tu furt melduje: k Rolexu musíš dozrát... (v mém případě míněno hlavně velikostn?) a najednou tu slyším od někoho, komu jsem ochoten naslouchat, že musíš dozrát ke Géčkům nebo Protrekům jako jediným hodinkám na nošení. No bezva, zase mám o čem přemýšlet. Že bych přeskočil jeden evoluční stupeň a ještě dost ušetřil? :D Je fakt, že na dovolené jsem si podobné pocity užil s přesnou vodot?snou Miyotou 9015 za pár korun.

 

Jinak Hasňo, tyhle jsou povedený, přes všechny funkce na cifru hezky čitelný. Jsem zvědav na další vývoj :)

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tohle zkousim tez a uz dlouho, ale vzdycky dospeju k tomu, ze jsem jeste nemel to a tohle a zacne to nanovo. Od silvestra mam jedny casia, ktere jsem chtel mit za ty posledni a mel jsem je na ruce snad 5x. Proste slaba vule.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...