Přejít na obsah

Vytvoření aukce na prodej hodinek


Doporučené příspěvky

Taky si myslím, že současná podoba prodeje je vyhovujíci, s tím že někdy nějaké hodinky člověku utečou, tak utečou, ale získá je člen chronomagu, časem se nabaží a možná znova prodá. Jsme tu uzavřená skupina nadšenců co vlastní množinu hodinek, třeba 3000 kusů, no a ty pěkně budou obíhat mezi náma, semtam někdo něco sežene, opraví zrenovuje, nebo i prodá ven mimo chronomag a taky se nic neděje, hodinky tu byly, chvála bohu jsou a po nás asi taky budou. Je to jenom můj názor, nic bych neměnil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tů golfik: kdysi jsem něco takového zkusil, dal jsem zde na Chronomagu do aukce Sport2. Reakce byly vesměs podobné - někteří byli pro, jiní mě vypískali. S odstupem času můžu říct, že je asi rozumné, že sem aukce nepatří. Většina z nás, kteří zde nakupujeme nebo prodáváme, jde na tzv. gentlemanské (rozumné) ceny.

A pokud po nějakém konkrétním modelu toužíš, opravdu ti nic nebrání inzerovat v sekci "koupím" a věřím, že dosáhneš svého a z vlastní zkušenosti ti mohu říct, že většinou nejde jen o tu obchodní část, ale téměř vždy si ještě s daným člověkem pokecáš o hodinkách a všech souvisejících tématech.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

na klasicke aukcie je aukro, aj ked to uz je skor kupcenie ... na druhej strane aukcie sa robia aj tu, len to tak nikto neberie. vpodstate sa staci pozriet do sekcie "Predam" a kazdy treti topik je holandska drazba:-)))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

nesouhlasím

 

když si pár dní / týdnů / měsíců budeš muset počkat na ty své vysněné, tak se ti rozhodně nic nestane a budeš si jich víc vážit. Stejně je tady hromada lidí, kteří něco rychle koupí a za pár dní to posílají dál. Pokud nezbytně nutně potřebuješ konkrétní model, tak je tady ebay a pár lidí, kteří ti s nákupem pomohou.

 

PS: pěkný kousky se tu ukazují v pozdních nočních hodinách. Byly tu i Sporty 1 úplně zadarmo :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

(...) Možná by stačilo dát odkaz někam, že tu aukci někdo spouští. Aukro zrovna nemusím, ale třeba někde jinde - nenapadá vás kde?...maximálně dvoudenní aukce, a registrace pod nicky z Chmagu. Třeba.

 

To mi přijde vcelku rozumné řešení. Ovšem nevím, jestli to pravidla připouští (nemám zatím dostatečný počet příspěvků, tak jsem je ještě nečetl...).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...