Přejít na obsah

Hodinarstvo Liptovsky Mikulas


Doporučené příspěvky

Chcem sa podelit o zazitok s vymenou baterie na mojich Mondainoch v hodinarstve v Liptovskom Mikulasi na Sturovej ulici. Pan "hodinar odbornik" mi po dni vratil hodinky s vymenenou bateriou co som si vsak vsimol az neskor tak ten ... dodrbal cele dynko (je doskrabane a este aj premacknute) samozrejme sa k tomu nepriznal a ja blbec som si to kvoli nato strapu nevsimol a ani na mieste neskontroloval. Vysledky prace majstra hodinara su na obrazkoch. Rozhodne nikomu neodporucam, ten hodinar je hovado

 

k01v8y.jpg

 

2pred5f.jpg

 

9jnl09.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je dement!!! Bych ho....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslíš to hodinárstvo na pešej zóne oproti domu služieb? V podstate vľavo vedľa bývalého hotela Európa.

Sú tam dvaja a asi dobrí majstri. Rozprávali mi také veci, že skrutky v dnešných mechanických hodinkách ani veľmi nie sú skrutky, len sa tak tvária a keď za ne zaberieš, tak sa to odtrhne.... asi niekomu "vylepšili" hodinky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano je to hodinarstvo pri Europe, mal som sa hned otocit ked som videl ze tam nemaju ziadne hodinky na predaj iba festiny a este vacsi cinsky smejd.

Od strapu to rozhodnie nie je, strapy menim dost casto tak by som si to vsimol, su v tom normalne ryhy od nejakeho nastroja aj mimo miesta kde strap zasahuje a navyse tam kde je napis railways a sbb je to premacknute 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zřejmě to tam nějak při nasazování zabouchával, nebo blbě lisoval nějakým primitivním lisem s rovnou plochou bez těch nástavců. Dýnko je vypouklé, tak ho provalil. A asi se to nějak snažil potom narovnat, a jak do toho zevnitř bušil, tak tozvenku  odřel, protože to ničím nepodložil..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já vám nevím jestli to je zrovna ono hodinářství,ale na konci 80tých let jsem své - tenkrát - budoucí manželce nechal v Liptovském Mikuláši zkracovat tah na Omegách Seamasterech a dopadlo to podobně.Tah v kombinaci se zlatem na několika místech zprohybán a docela odřen.Podotýkám že hodinky byly funglovka.Ženu to docela rozplakalo a na moje ohrazení se mi dostalo ještě nějaké přisprostlé poznámky - že jsem si to měl teda nechat udělat jinde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky jsem si před lety nechal v "hodinářství" na náměstí v Třebíči vyměnit baterii v hodinkách.

Nikdy více,vůbec tam nedali zpět těsnění,a dotáhli dýnko bez něj. První sprcha,potopa v hodinkách a kaput.

Druhý den reklamace, nic nepřiznali,řekli ,že jsem do nich určitě lezl sám. Kde tehdy vzali doklad o provedené tlakovce který jsem dostal s účtenkou jsem nikdy nepochopil.

Hodinky za 8000,- skončily v koši a už jsem tam nikdy nešel.

Upraveno uživatelem rejan
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono je to s těma hodinářema ošemetný. Po zkušenostech s hodinářem u nás v Olomouci  to raději dělám sám. Pokud je to něco náročnějšího, tak raději někde seženu jinej díl a vyměním.  Akorát chronograf nedám, to seřizování vyžaduje grif. Clověk pak může být nasranej maximálně na sebe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 5 týdnech...

no a mame tu happy end. hodinky su konecne ok a vyzeraju tak ako pred tym. 

velka vdaka patri panovi Kardašovi z Hodinky Mondaine za rychle dodanie dynka a hodinarstvu p. Bartáka v KE za vymenu  :clap:

 

IMG_20170815_190841.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...