Přejít na obsah

Doporučte masivnější potápky


Doporučené příspěvky

Deep Blue - tohle musí uspokojit každého !!!

 

Originální katalog, musím uznat.

db_juggIV-white-1_wtm.jpg

 

Já měl od Deep Blue model Deep Star, viz. moje recenze a štvě mě, že jsem je za pár papírů prodal. Dneska už bych si je nechal ležet ve skříni.

 

Pěkný hodinky. Super recenze. Dík

Upraveno uživatelem Toom
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 58
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

doxa 5000 jsou top...bez diskuze mam je a pecka. doxa sharky jsou jinde...na fotkach fajn, ale na zivo me vubec nezaujaly.

Kdyby se nekde objevily Deep Blue pro aqua 1500 v cerne tak je okamzite beru a uz je nikdy nepustim, naprosto idealni. a dalsi masivni potapky revue thommen diver ve 45. maji etu 24mm super lesklej tah a slusi jim vsechny remeny akorat lumi stoji za houby, zas maji perfektni modry antireflex...pujdu do nich zpatky :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z toho, co tu padlo.

 

Zelos, teď jsem je měl, jsou to krásně propracované hodinky, doslova každým dnem se měnící. Já jsem extrém, ale byly mi malé, nicméně jsou super, být to 47mm+, tak si je jednoznačně nechám, na druhou stranu pro spoustu lidí je 44mm naprosto v pohodě. Zpracování za ty prachy je TOP, Seiko stroj, který chodí něco málo vteřin do plusu a možnost výměny řemenů v balení. Bohužel už snad kromě jednoho modelu z celé kolekce jsou zcela vyprodané.

 

Doxa SUB - krásné, ultimativní potápky na léto, které si jistě žádný znalec nesplete. Chybu jimi určitě neuděláš, ale už je to dražší hodinka. Pokud bych měl volit barvu, bude to modrá, protože oranžová se mi dost rychle okoukává a v zimě nevím, nevím.

 

Crepas Cayman, co zde postuje kamarád, který si je nechal - hodinky stály svého času kolem 26.000,-Kč. Jsou to super potápky s keramickým číselníkem, který má hodně do sebe, ale na druhou stranu jsou to těžká kladiva a především jsou vysoké. Sehnat je dnes, je docela oříšek. V závislosti na stavu chodí od 21 do 28.000,-Kč za stav nových, co jsem se díval.

 

Já se vcelku divím, že se tu nevyjádřil nikdo z oficiálních prodejců, kteří by Ti doporučili něco z klasické nabídky. Namátkou mě napadají kineticová Seika z řady SUN. Mají nějakých 47mm, jsou velmi přesná a především jsou to masivní a vcelku neokoukané hodinky se špičkovou lumi a nenáročným strojem, který se dotahuje na lepší rezervu než automat. Oproti tomu Seiko Sumo začně být poměrně rychle docela nuda (můj pohled). 

 

Nicméně, to co jsi vybral, tedy ty SSC015P1 vypadají moc hezky, měl jsem na chvilku jim podobné a byla to příjemná záležitost. Na denodenní nošení ideál.

 

A k té preferenci. Já osobně jsem prošel hromadou hodinek a dnes preferuji z důvodu bezúdržbovosti a přesného času rádiový příjem signálu. Solární pohon v mém případě u G-Shocků je taky super záležitost, protože zrovna Géčka nabitá funkcemi spotřebují více energie, takže v tomto také vidím výhodu. Ale konečné rozhodnutí bude na Tobě, já už si dnes nedovedu představit, že bych neměl aspoň jedny s rádiovým příjmem.

 

Tak jsem zvědav, co vybereš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Jak píšu- proti gustu... já nosil i 47, ale jen sem prostě řekl názor. Hodinky pěkný, ale prostě vysoké, masivní v poměru s rukou a s ohledem na praktičnost takové sestavy.

Nehaním mu je.

Já nosím i 52mm (ale taky 36mm), ale jak říkáš, proti gustu..

Mi to vyznělo trochu ofenzivne, no.

Mimochodem, MM300 nejsou vod těchhle DB rozměrově vůbec daleko...

Upraveno uživatelem villain83
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...