Přejít na obsah

Submariner


Doporučené příspěvky

Ahoj,

Uplynul přesně rok od mé poslední velké akvizice ? Tudor BB, už tenkrát jsem věděl, že to rozhodně nejsou definitivní hodinky a pravděpodobně je nahradí klasický Submariner bez datumovky? a taky se tak stalo.

Stal jsem se hrdým majitelem, dle mého posledního z klasických Submarinerů, modelu 14060M s ikonickým dvouřádkovým ciferníkem, obyčejnou hliníkovou lunetou a plechovým tahem? tak trošku bych tenhle model připodobnil k Porsche 993 (poslední model s vzduchem chlazeným boxerem). Důvod proč jsem nešel do nového modelu je vám asi jasný, nehledě na nové maxi pouzdro které se mi vůbec nelíbí.

Co se týče prvních dojmů? jsem naprosto spokojen :) no Tudory se asi stanou obsoletníma a část dalších hodinek půjde taky do světa. Jediné co bych hodinkám vytknul je sice pohodlný, ale celkem levně působící tah ? ala Seiko SKX (Tudor je určitě lepší). Co víc dodat? Posuďte sami z fotek :)
Ronin



Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem zvedavej, jak se bude vyvijet tvuj vztah k tomu tahu...Ja ten obyc tah mam rad, byl jsem na nej pripravenej, ale ta plechovkova spona mi lezla časem trochu na nervy.. :-)

 

Ty keramický nodate jsi mel na ruce? ja bych je jako nezatracoval, jsou paradni...

 

Já jsem s tím taky počítal a nevadí mi. Řekl bych, že je to pohodlný tah, spona by asi mohla být lepší... ale co na plat. Jinak keramický Suby jsem na ruce měl a tah mají super, jenže se mi nelíbí nové pouzdro a ciferný s dvěma řádkama zbytečného textu navíc (pokud by to tak bejvalo nebylo šel bych do nich)...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...