gabrielmilan Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Tyto Laco jsou dobrým konkurentem Sinn 556 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 30. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Nějak to flákám tady u sebe. Poslední akvizice, kterou jsem se zde již v jiných vláknech chlubil a sepsal jsem k nim i krátkou recenzi: Jen pár fotek pro pořádek si odložím i zde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 8. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Bez většího povídání si tu zase odložím pár fotek. Citizen BN0100 Bulova Casio A700 Laco Rostock Věrné SKX007 Svítící komando Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Citizen a Laco jsou dobry jak chleba s maslem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 10. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 To jsou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 12. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Tak jsem si zase po nějakém čase vyšetřil trochu času pro focení pod rouškou tmy. Hledíce na plné hodinkovnice mi došlo, že poněkud zanedbávám značku, která je v mé sbírce zastoupena nejhojněji, a která v mém hodinkovém životě byla vždy nějakým způsobem přítomna. I rozhodl jsem se věnovat trochu času levným kusům značky Casio a dopřát jim minuty slávy před objektivm staré zrcadlovky a následné péče na 13 let starém noťasu nejnižší třídy v době prodeje. Nuže za hmkání kapely Crash Test Dummies vám dnes prezentuji malou výseč značky japonské značky. Legendy F91 v méně obvyklém zlatém provedení. Casio W800H, které jsem pořídil před rokem a které mám ve složce uložené jen v 8 záběrech. Co postrádají na eleganci, vynahrazují naprosto skvělými funkcemi, 10letou baterií, příjemným osvětlením, 100m odolností vůči vodě a snadným ovládáním díky velkým tlačítkům. A stály snad 390 Kč... Casio MQ24, hodinky tak jednoduché, jak to jen jde. Lehoučké, tenké a nepřekonatelně čitelné (aspoň ve dne). Pořízeny jen z dobrého rozmaru, ale i tak mi dělají radost a jsou tvrdou fackou reality našemu objektivně naprosto nesmyslnému koníčku. Epesní a elegantní retro digitálky A700. Krásně tenké, v tomto provedení s minerálním sklem, s perfektním osvětlením a naprosto nejhlučnějším alarmem. Náramek je poplatný dnešní době a tak se snaží ruku depilovat nepříjmeně naléhavým zůsobem. S tímto kusem se pojí poslední civilní zkušenost s celníky, kterým nepřeji nic špatného, ale staré slovíčko "nabodeníčko" v kontextu s touto vznešenou profesí dává vzpomenout na jednoho rumunského vládce. No a nakonec nejnadupanější kus. G-Shocky GA-2100 v jediném barevném provední, které dává smysl. Na G-Shocky perfektní čitelnost, hromada funkcí, skvělé ovládání a u mého kusu naprosto neskutečná přesnost za 80 dní se předcházejí o 1,5 vteřiny. K dokonalosti jim chybí jen solární dobíjení a lumi indexy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 No, máš to hezký prostě. Ty A700 mají stejný modul jako F-91? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 12. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Díky siwi! Nevím jestli úplně stejný, ale funkce i ovládání budou totožné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Mně to právě taky tak přijde, což je škoda. Nemám tenhle modul moc v oblibě, protože mi čísla na displeji přijdou malá a špatně čitelná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 22. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 DNešní akvizice s nějakým povídám a fotkami, nebudu to duplikovat, takže budu citovat sám sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Paráda! Orienty nemusím... ale tyhle zelené. Mňam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Jo.. jaké mezikroužky používáš? A spoko? Klidně SZ..:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 23. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Zelená je návyková, jen nejde vyfotit a musí se trochu pohrát s barvama, furt to hází modrou. Dnes pár cvaků na čerstvém vzduchu, ale z ruky a bez přípravy mi to nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 23. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 A budu pokračovat, protože tyhle hodinky jsem si vážně zamiloval a vybičovaly mě k pár foto experimentům. Pěkně z úhlu Moje oblíbená gramofonová (tohle je British Steel od Judas Priest) Odraz ksichtíku Poloponořená lumi A 3 variace na vlnky, které mi daly opravdu zabrat s postupným ubíráním barev. Tady už bohužel narážím na limity vybavení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Skvělé fotky a gratulace k neméně podařeným hodinkám! Celkem ses rozjel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Jak se mi na produktových fotkách ty hodinky úplně nezdály, tak na těch tvých vypadají naprosto úchvatně. Až mám trochu obavu, jestli jsou vůbec skutečné . Photoshop dokáže zázraky. A jelikož pomalu začínám přemýšlet nad potápkama na léto, nasadil jsi mi broučka do hlavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Úplný souhlas!! Orienty se mi doteď nelíbily... naštěstí šetřím na něco “většího”. Ale k želvám pěkný kombo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 Ja jsem rad, ze se nam tu vyloupnul velky propagator Orientu. Zacinam doufat v renesanci znacky na chronomagu.Budu se opakovat, ale v tech cenovych relacich se Seiko na Orient absolutne nechyta, o nejakych mocrobrandech ani nemluve... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 25. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 Pánové děkuji. @shewczarozjel a budu muset brzdit, tyhle byly za extra prachy za roční odměny, tak jsem si holt radost musel udělat. Začínám uvažovat, co budu muset poslat dál @tombas photoshopu je minimálně, křivky, lehká úprava barev (v reálnu jsou zelené, foťák je bere jako modré), doostření a retuše bordelu, mimochodem používám Photoshop 5 z roku 1998 @tomas.helisekjsou parádní, obzvláště proporce mají dokonalé. @AndyAaronupřímně Seiko se posunuje v levných hodinkách někam daleko, vykastrované SKX pětky mě neberou a Orient holt zabral místo dostupných mechanických kousků pro nás chudé, žasnu a objevuju každý den hromadu zajímavých kousků za neuvěřitelné peníze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 28. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 Díky hecu ve vlákně nightshots jsem se pokusil zachytit nejen vlnky v pohybu, ale zároveň dostat do záběru i trochu lumi. Výsledek má k dokonalosti předaleko, ale jsem rád, že jsem si tohle vyzkoušel a třeba v budoucnu to bude lepší Jedna černobílá A kásný ciferník zblízka No a protože na ruce mám dnes pořád citizeny, tak se taky podívaly do vody, jsou to přecejen ISO potápky. Leze z vody japonská příšera... ... a má svítící modré zuby No a SARXy nejsou primárně do vody, ale díky 100M odolnosti se jedná o naprosté univerzály Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se