mikymik Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Snad tvé nadšení vydrží dlouho, jako mně. Sundavám je jen na štípání dříví a na kolo. Tah se u nich zkracuje výborně a to i tím trochu šméčkovým nářadíčkem, které poslali. A těším se na další fotky - já svými mobilními výcvaky zamořil celou čínskou sekci, bylo to silnější než já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 super! jak hodinky, tak tve nadseni a hlavne fotky, jako vzdy . jo, san martin umi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Ta plasticita a čisota loga, inexů i ruček se zdá být opravdu perfektní. Ať ti nadšení z nich vydrží i při každodenním nošení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 13. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 Pánové děkuji. Už jsou na pazuře. Systém tyčky s dutou trubičkou, ale narozdíl od Seika je trubicky v celém prostředním článku a tak nehrozí ztráta mikroskopického dílů. Dokonce i stežejka držící sponu je opravdu masivní. Po odebrání 4 článků váží 162 g, což sice není level tuňáků, ale Kamasu mají o 10 g méně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 Nooski, krásné shrnutí prvních dojmů, četl jsem to jedním dechem. Fotky už nekomentuju, opakoval bych se. Hodinky perfektní a snad i jejich nejslabší článek - strojek Seiko, bude dělat radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 14. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 @5etter díky, asi se budu muset strojku omluvit nebo zaklepat na dřevo, protože za 34 hodin od seřízení jdou -5 vteřiny a to nabraly 2 vteřiny zpoždění přes první noc, kdy ne zcela natažené odpočívaly na polici. Docela čumím, ale uvidíme jak to bude, až se zaběhnou. Jinak když i ten strojek zatím šlape příkladně, marně hledám co jim vytknout až jsem z toho nesvůj. Pěkná hodinka Tady je pěkně vidět tvar pouzdra a zakřivení skla Všude samá prasátka A jedna předokenní lumi A jedna podhledová Orámované indexy se krásně blýskají a luneta svědomitě zobrazuje každý patlanec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 14. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 Vytáhl jsem dnes makrokroužky v plné palbě, takže focení ze stativu nehrozilo, neb pohyb závěrky fotku rozmaže. Hodinky i foťák musely na stůl, což notně omezilo vězšinu záběrů. I tak je vidět téměř dokonalost provedení všeho... Nutno ještě dodat, že makra byla pod sakra silným světlem a jsou bez retuší. Logo a index na dvanáctce Čistota tohoto indexu je srovnatelná s GS.. Ručky Trocha lumi Krytá oska ručiček je kulervoucí Keramická luneta je magnet na bordel Le Pip Tisk datového věnce má své mouchy - Seiko... Brutální světelné odmínky ukážou jinak neviditelné nečistoty Hehe UFO 1 Zbožňuju klenutá skla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Prostě WOW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 @nooskisuper fotky, to makro loga a indexu na 12 vyborny. Ufac povedenej :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 15. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Óóó, poklona od mistra nejvyššího, děkuji moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 proste bez komentára. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 17. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 Dlouho jsem před objektiv nevzal žely. Fotí se krásně, ploché sklo bez antireflexu, plastické indexy s orámováním a silná lumi. Nejdříve dál Trochu blíže Stříbrná vteřinovka vykouzlí vějíř - skx mají vteřinovku lakovanou Lumibod na dvanáctce krytý sklem Hlavní index Index na devítce A detail nanesení lumivrstvy na indexu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 25. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2021 Využil jsem trochu volného času a vytáhl makrokroužky. Tož ponořme se do detailů hodinek San Martin Krásně čisté indexy Všimněte si krásně nanesené lumi v rovné vrstvě ... Krásný detail zakrytí osičky ruček Rozumně kvalitní tisk Jeden ze dvou žraloků Lehké zkreslení safíru Odlesky kam se člověk podívá Šedý sunburst Všimněte si napojení koncovek tahu k pouzdru Fialová Odlesky č. 2 Černobílá elegance Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 29. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 Co mi přišla UV baterka, tak si s ní nemůžu pořádně vyhrát Dnes jsem měl na ruce celý den Orient Kamasu, které svítí famózně, a tak se přímo nabízely jako jednoznačný adept pro makro pokusy Minutová ručka, která dala hodinkám jméno Logo z cigaret a krásný zpětný odlesk na hodinové ručce Zajímavý opticklý klam na 12 indexu A konec červené vteřinovky Dále jsem si hrál s pilotkami Laco Brutální odlesk na vnitřní straně pouzdra Korunka No a chtělo to vyzkoušet i pětky SNZH53 - modrý sunburst a vypouklé sklo se starají o zajímavou podívanou Vějíř Vějíř po 2. Konečně se vteřinovka zastavila. Bez hackingu to není jen tak, strojky Seiko se rozjedou při sebemenším pohybu a nějakou dobu trvá, než se zastaví Logo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Opět super fotky...jen 12-kový index Orientů na třetím snímku jde nějak šejdrem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 30. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Index na 12 je naprosto v pořádku, jde jen o optický klam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 1. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 Dnes makro na max + lumi. Zaměřil jsem se na různé detaily, nedokonalosti a srovnání Začnu Čínským tuňákem Addiesdive. K dokonalosti mají daleko, ale mám je rád. Hrubý brus ruček a překvapivě jednotná výplň Zvětšenina indexu ukazuje nerovnoměrné rozložení lumi výplně Opakem Addiesdive jsou San Martin, které nemají ve zpracování konkurenci. Psal jsem to jinde a napíšu to i tady, po nastudování fotek na netu musím konstatovat, že SLA017 se nechytají ani omylem. Rád bych viděl před objektivem GS, kdy si troufám tvrdit, že by se SM opravdu nemusely stydět. Neuvěřitelně rovnoměrně rozprostřená lumi výplň Tohle je zvětšenina indexu. Upraveny byly křivky a ostrost, žádné retuše neproběhly - naprosto neskutené Datové okénko a index vlevo ukazuje nějaký lehký bordel, při tomhle osvětlení, úhlu a zvětšení se divím, že ho není více Ručky Logo s indexy A logo při zvětšení, na logu je vidět nejvíce nedokonalostí, stačí k tomu jen tohle zvětšení Dále tu mám želvy a minutovou ručku Hrozně se mi líbí lesklé ohraničení indexu na 12 Kumi vrstva není po celé volné ploše No a nakonec pětky SNXS79. Za ty groše paráda Lumi vrstva není po celé ploše indexu Oblekovky za pár šušní, které parádně svítí Index na max Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 Nechť je zpracování Sanmartinů strašákem, no spíš hnacím motorem pro mnohé konkurenty v oblasti hodinkových značek. Ámen Pěkné detaily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 5. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 @sodekcztak jest No, dnes jsem v rámci přípravy na recenzi nafotil detaily pozdra, tahu atd. Nuže si to tu odložím. Omlouvám se za prach a bordel, které nedokážu eliminovat a k retuším jsem příliš líný. Dýnko se žralokem a zároveň je vidět provedení koncovek tahu Poškrábaná spona Spona z boku. Není to žádný střízlík, je z poctivého kusu železa, nabízí hromadu dírek pro přesné nastavení a i stěžejka je macatého typu. Luneta a přechod brusu v lesk Koncovky pěkně lícují k pouzdru Malá odbočka ke GS a vypůjčená fotka. Mít to tak u svých, tak mě jebne Asi nejhorší přechod pouzdro-tah na mém kusu Ta, vnitří část článků je leštěná, zbytek broušený Detail mechanismu spony ahle fotka mě fascinuje. Přesně lícující koncovky tahu a odlesk v leštěné části nožky. Do toho perfektní přechod brusu v lesk. Volný prostor? Nemyslím si. Proto taky tah nechci sundávat, protože vím, že bych ho bez újmy zpátky nenasadil Otisky prstů No a nějaké lumi fotky nemohou chybět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 8. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Dnes jsem si vzal na focení Seiko krabičku a 50mm pevné sklo SNXS79 SARX035 A dobité SKX s nesedícím řemenem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se